středa 1. března 2017

RaE: Přírodní deodoranty Grep a Indický lotos SOUTĚŽ UKONČENA

Kouzelné dózičky že? V dnešním článku bych vám ráda ukázala dva přírodní deodoranty české značky RaE, kterou ještě nejspíš nebudete znát a pokud už znáte, tak je to jenom dobře. RaE Přírodní kosmetika je rodinná manufaktura z Beskyd, vyrábějící přírodní kosmetiku v opravdu originálních dřevěných obalech, které si sami vyrábí. Pokud si chcete přečíst zajímavý příběh Radka a Evy (RaE), kteří za celou tou nádherou stojí, tak si ho přečtěte ZDE.
Deodoranty jsou momentálně na e-shopu v těchto vůních: Divoká višeň, Kašmír, Santalové dřevo, Levandule, Grep, Kokos, Jasmín, Vanilka a Orchidej, Citronová tráva a Indický lotos. Můžete si také dokoupit náhradní náplně v plastovém kelímku, který si jednoduše doplníte do dřevěné krabičky. Při výběru krásného dřevěného obalu si taky můžete vybírat z různých variant - obal bez obrázků (jako mám já) nebo s hezky pomalovanými vršky. Ty pomalované obaly se určitě hodí třeba jako dárek pro někoho blízkého. Líbí se mi také varianta, že si na víčko můžete nechat udělat potisk jaký chcete, třeba nějaký vzkaz nebo věnování. 
Deodorant je tedy v originální dřevěné krabičce se šroubovacím víčkem. Po odšroubování najdete plastový kelímek s ochrannou krytkou, kterou musíte odstranit, abyste se k deodorantu dostaly. I když mám jen přírodní obal bez obrázků, tak i ten je ozdoben pěknou barevnou stužkou.
Teď už přejdeme k samotným deodorantům. Doma mám tedy deodoranty s vůní Grepu a Indického lotosu. Oba deodoranty mají krémovou konzistenci, která se při styku s pokožkou krásně rozpouští. U Grepu mi přijde, že obsahuje takový jemný píseček, ale lotos je po rozmazání naprosto hladký. Deodoranty si můžete vybrat hned ve dvou velikostech 15 ml (na zkoušku) nebo větší 50 ml. Oba deodoranty obsahují kombinaci kokosového oleje a bambuckého másla. Základní vůní varianty Indický lotos je lotosový květ, santalové dřevo, teplý cedr, vanilka, jemná lilie a jasmín. Tato varianta mi voní opravdu krásně a ještě po několika hodinách je z podpaží cítit krásná jemná vůně. Deodorant s vůní grepu má o poznání výraznější parfemaci, která je svěží a čistá a bude super na léto. Teď častěji používám Indický lotos a Grep jsem darovala mamce, protože té jeho vůně vyhovovala víc než mě. Jinak jsou deodoranty vhodné i pro muže. Záleží jen na oblíbené vůni. 
Když jsem poprvé vyzkoušela konzistenci deodorantů, tak jsem si říkala, že budu mastná, ale není to tak. Vždy si naberu z kelímku deodorantu množství asi o velikosti hrášku trošku ho rozehřeju na prstech a nenesu do čistého podpaží, chvilku počkám a jdu se obléct. Deodorant se krásně do pokožky vstřebá a zanechá ji jemnou a hlavně nepodrážděnou, voňavou. Nemusíte se bát žádných skvrn na oblečení ani alergických reakcí. Deodorační účinky zajišťuje jedlá soda a jemný kukuřičný škrob. Produkty neobsahují hliník, barviva, syntetická aromata ani konzervanty.
Jediné, co mi na deodorantu trošinku vadí, tak je ten způsob aplikace, ale ten je podobný u většiny přírodních deodorantů, je to dáno konzistencí, která není dostatečně tuhá, aby se mohla dát do tyčinky. Jinak ale produkty hodnotím já i mamka opravdu kladně!

SOUTĚŽ
A abyste mohly deodorant taky vyzkoušet, tak mám pro vás připravenou soutěž o jeden deodorant ve variantě Indický lotos. 
Pravidla soutěže na blogu:
1. Sledovat můj blog přes GFC a napsat mi jméno/přezdívku, pod kterou blog sledujete.
GFC najdete v pravém sloupci ♥ Moji milí čtenáři ♥ stačí dát ODEBÍRAT

A do komentářů mi můžete napsat třeba jestli se už těšíte na jaro, co vás tady na blogu baví nejvíc a co třeba nejmíň, případně na co byste chtěli recenze nebo jestli se mě chcete na něco zeptat (přemýšlím o článku otázky/odpovědi), co si vyberete a jestli vůbec něco, to nechám na vás (není to povinná podmínka). 

VÝHERKYNÍ SE STÁVÁ 
Veronika Tučková

Nemusíte uvádět e-mailovou adresu, protože se mi výherkyně bude muset do 3 dnů od vyhlášení ozvat sama. Výherkyni oznámím na FB a na blogu. Soutěž ukončím 8.3. asi někdy večer a zapojit se můžete pokud máte doručovací adresu v ČR nebo SR. 

Budu se těšit na všechny vaše milé komentáře. A taky budu moc ráda pokud budete soutěž sdílet :).


UŽ JSTE O TÉTO ZNAČCE SLYŠELY?


29 komentářů:

  1. Maji naprosto úžasné obaly, moc bych chtěla krém vyzkoušet. Na jaro se těším, mám nivý obrovský květináč, který chci celý vysázet bylinkami. Bylinkový záhon....v paneláku :-)
    Sleduji tě dlouho.

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, super :) na jaro se těším moc, i když zima byla krásná :) Deodoranty se mi líbí, i ty obaly :)

    OdpovědětVymazat
  3. Snažím se používat jen přírodní deodoranty a tuto značku ještě neznám, tak bych ho vyzkoušela moc ráda. Ráda bych četla příspěvky věnované právě přírodní kosmetice nebo recepty na pečení :-) Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se na jaro, na sluníčko a teplo.
    Kupuji si šetrnější deodoranty, ale tyto přírodní neznám. Ty obaly jsou roztomilé.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle deodoranty už jsem někde viděla, ale asi by to nebylo nic pro mě. Já se potím opravdu hodně, a i když bych moc ráda používala nějaké přírodní deodoranty, bohužel jsem ještě nenašla nic pro mě :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: Veronika Tučková
    Jsou krásné určitě bych ho chtěla vyzkoušet.
    Na jaro se těším, budu moct konečně nosit botasky ♥
    Na blogu mě baví vše, hlavně ty recenze jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veronika Šamalíková
    Jaro miluju, miluju když slyším cvrlikání ptáků, když začne všechno kvést a vonět, když začne svítit to pravé sluníčko a příjemně se oteplí :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    sleduji tě jako Hanka Blažková. Jsem zvědavá, jaké jsou tyto deodoranty. Na jaro se těším hlavně kvůli oblečení, už nebudu muset nosit zimní boty a bundu. Nejraději mám nákupové články:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se nejvíce líbí to provedení, ten nápad, že je to něco jiného :-)

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Markéta Králová, macu@seznam.cz
    Na jaro se těším samozřejmě moc, tady u nás v Jižních Čechách už to celkem jarně začíná vypadat :-)

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj, mě prostě baví recenze kosmetiky :) hlavně té přírodní, ráda objevuju nové značky - o této jsem doposud neslyšela. Už jenom ta dřevěná krabička mě dostala :) . Na jaro se těším, za okny už ho mám, zimní dekorace v bytě sundány a teď hurá objevit první sněženky.
    GFC: Barbora Červenková

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky, baví mě každá tvá recenze, přečtu si ráda o něčem novém, co neznám a když to někdo umí popsat tak jako ty, tak je to úplně super. :) O této značce jsem neslyšela a už na první pohled mě teda uchvátily ty krásné obaly, jsou neobyčejné a moc hezké! Na jaro už se moc těším, už teď jak je sluníčko, tak mám hned víc energie a lepší náladu, takže ještě chvilku počkat a hurá uklidit zimní bundy a boty. :)
    GFC: Klára Svojanovská

    OdpovědětVymazat
  13. GFC Vendula Janků
    Na jaro se už moc těším zima byla letos opravdu dlouhá :)

    OdpovědětVymazat
  14. Gfc Eva Richterová
    Znacku vubec neznam, ale zaujal me design obalu. Na jaro se těším, konečně bude tepleji.

    OdpovědětVymazat
  15. No já je vyzkoušela a za mě hrozné, vůbec mi nesedly a absolutně tak jak píšeš ten lotos mi v podpaží nevydrží hodiny vonět.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem fakt spokojená, vyhovuje mi jak konzistence tak i jemná příjemná vůně a mě teda fakt drží, ale je fakt, že já se zase tak moc nepotím :).

      Vymazat
  16. Zajímavé obaly a produkt vypadá vážně dobře, takže tentokrát si zasoutěžím :)
    Sleduji tě tady a na FB jako Sabina Krejčová (Sabča Krejčová).

    A na jaro se těším, protože bude hodně sluníčka, můžu vytáhnout kolo a vyjet do přírody, která se začne probouzet :)

    OdpovědětVymazat
  17. GFC Mirka Škampová
    Mám doma RaE bambucké máslo, deodorant by se mi ale také líbil :D
    no jasně, kdo by se netěšil na jaro? Na tulipány a sluníčko?
    Takže to jaro propašuj i sem na blog :)

    OdpovědětVymazat
  18. GFC slovakovairca95
    Na jaro se těším mám ho ráda, ale na druhou stranu i netěším protože budu maturovat :D

    OdpovědětVymazat
  19. GFC Jana Nováková. A jaro tu už je, jen nevím, co si o něm myslet...

    OdpovědětVymazat
  20. gfc nikola benková
    konečne je teplo !!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Na jaro se těším moooc! Sluníčko, procházky, výlety. Už aby to tu bylo. Téma otázky/odpovědi by se mě libíli a mám ráda recenze :) Sleduji jako Libuska Krizova a na fb také jako libuska.krizova

    OdpovědětVymazat
  22. Tak tieto deoderanty vyzerajú riadne zaujímovo, hlavne tie obaly :O. Na jar sa teším a to veľmi! Už sa chcem zbaviť kabátov a búnd :D.
    Sledujem GFC ako Ľúbezná :)

    OdpovědětVymazat
  23. vyzeraju zaujimavo, urcite by som rada vyskusala :)
    GFC Michala Kubalošová

    OdpovědětVymazat
  24. Tohle bych velmi ráda vyzkoušela a otestovala. Sleduji jako kosmetická taštička.

    OdpovědětVymazat
  25. Veľmi rada skúšam prírodné deodoranty páči sa mi na nich práve to že sú prírodné, skúšala som len slovenské značky a možno by som uvítala nejaký tvoj porovnávací článok práve takýchto prírodných deodorantov.
    GFC: July V

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, jaro je moje oblíbené roční období, takže se opravdu těším.. Plánuju začít běhat, až bude trochu tepleji, takže snad u toho zůstanu. :D Jinak deodoranty vypadají zajímavě, kvalitně, mám ráda přírodní výrobky..
    GFC:Monika Moravcová

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...