neděle 12. března 2017

Oriflame: Vůně ve spreji Miss Relax a Happy


V lednovém katalogu Oriflame jsem objevila zase jednu "zbytečnost", kterou jsem musela hned ulovit a objednat. Objednala jsem rovnou obě varianty tělových sprejů Miss Relax i Miss happy, protože mě zaujaly hlavně jejich balení.
Vůně přišly v papírových krabičkách, ve kterých byly zajímavé a originální plastové nádobky. Jde o cestovní balení vůní a proto podle mě ten plast, přece jen je o poznání lehčí než skleněné flakonky. Musím říct, že i když jde o plast jsou obaly opravdu povedené. 

Plastová nádobka má rozprašovací aplikátor, který vůni dokáže opravdu pěkně rozprášit udělá takovou jemnou mlhu. Lahvička má 75 ml. 
Potřebujete se hodit do pohody a na chvilku zapomenout na problémy všedních dnů? Není nic jednoduššího než si celé tělo našplíchat touto vůní. Najednou jsou starosti ty tam. Základem této harmonické květinové svěží vůně je klidná čistota bambusové mízy.

Pokud jste smutné a bez nálady, tak by vám měla pomoci tato vůně. Jde o jiskřivou květinově ovocnou svěží vůni, která má prosluněné srdce ze šťavnatých mirabelek a hravý podtón. Vůně jsou to pěkné i balení se mi líbí a celkově na mě oba produkty působí fakt mile, ale asi bych se bez nich obešla, no ale znáte to :D. Jedinou nevýhodou těchto vůní je, že za půl hodiny o nich ani nevíte a můžete sprejovat znovu, proto asi to cestovní balení. 
Teď jsou v katalogu taky levnější, tak se na ně určitě podívejte a zkuste objednat, třeba vám sednou víc než mě. Já bych se bez nich určitě obešla. 

UŽ JSTE SI TĚCHTO PRODUKTŮ VŠIMLY? 
CO NA NĚ ŘÍKÁTE?


9 komentářů:

  1. Vůně vypadají skvěle! určitě si nějakou objednám, protože vůně jsou mojí největší úchylkou :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda výdrže, protože jinak na cestování fajn, hlavně jsem si myslela, že jsou opravdu ze skla, takže i balení vyvedené :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. Vůně vypadají hezky, možná by mi i voněly, ale ta výdrž mě odrazuje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají moc pěkně, právě kvůli obalům bych po nich nejspíše sáhla, ale té výdrže je opravdu škoda :(

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Oriflame kozmetiku mám rada, aj ich toaletky, i keď je pravda, že nevydržia dlho...ale tak do kabelky,do práce na celý deň stačí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Lahvičky vypadjí opravdu suprově. Zaujala mě Miss happy, protože mám raději ovocné vůně :)

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že nevydrží, jinak by to bylo fajn do kabelky. Já mám v kabelce vždycky atomizér do kterého si odstříknu normálně parfém nebo vůni, kterou používám a vůbec mi to nezabere místo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...