čtvrtek 2. března 2017

Bo.ho: Korektor Vert

V dnešním příspěvku bych vám ráda ukázala můj první zelený tyčinkový korektor značky Bo.ho, která nabízí čistě přírodní produkty. Je to vůbec moje první setkání s touto značkou. Značka BO.HO Green Make-up pochádzí z Francie, vyrábí biokosmetiku z čistě přírodních ingrediencí, jako je olivový olej anebo včelí vosk. I samotné obaly jsou ekologické a navrhované s respektem k životnímu prostředí. Viděla jsem produkty této značky už u jiných blogerek a zaujaly mě zejména obaly produktů. Tak to nebudu protahovat a jdeme na recenzi.
V nabídce Bo.ho najdete jak dekorativní, tak i pleťovou kosmnetiku, která je vyráběna v souladu s přírodou. Žádný z produktů není testován na zvířatech. Moc se mi líbí jejich jednoduché a dobře rozpoznatelné logo.
Jdeme na korektor! Korektor má obal jako rtěnka a vypadá taky tak. Krásně vejde do kosmetické taštičky. Z obalu se vysunuje otočením. Jde prostě o takovou zelenou rtěnku :D. Balení je praktické a aplikace je díky němu jednoduchá a fakt rychlá. 
Zelený korektor pomáhá kamuflovat různé drobné nedostatky na naší pleti. Umí zakrýt akné, jizvy, neutralizovat zarudlá místa, červené skvrnky a rozšířené žilky. Můj obličej nejvíc trápí sem tam nějaký malý pupínek, který potřebuje zamaskovat. Korektor vážně pěkně zakryje všechny nedokonalosti a klidně na něj můžu nanést make-up nebo krém a není nic poznat. Vždy ťupnu na místečko, které chci vyzmizíkovat a pěkně ho rozmažu prsty, dobře se vstřebá a místečko zamaskuje
Musím říct, že i jeho cena je opravdu příznivá. Tento přírodní, bio, absolutně nechemický korektor o obsahu 3,5 g koupíte za 239 Kč na stránkách Elixi.cz. Něco přes dvě stovky mi přijde jako cena odpovídající kvalitě a tomu, že jde o přírodní produkt. Korektor vydrží opravdu dlouho, protože s ním stačí jen ťupnout na místečko, které potřebujete zakrýt a je hotovo. Co se mi moc líbí, tak to, že korektor je na 100% z přírodních zdrojů. 

Aktivní látky:
včelí vosk, 
olivový olej
babasový vosk

Složení:
oleyl oleate, olive oil decyl esters, squalene, copernicia cerifera (carnauba) wax*, cera alba (beeswax)*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, orbignya oleifera (babassu) seed oil*, silica, zea mays (corn) starch*, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77492 (iron oxides), CI 77288 (chromium oxide green), citrus grandis (grapefruit) peel oil*.
* Suroviny jsou z ekologického zemědělství
Abych to shrnula, tak jsem z tohoto produktu opravdu mile překvapená a doufám, že ještě dlouho budu moci využívat jeho krycí schopnosti. Jinak pokud jde celkově o produkty Bo.ho, tak si brousím zoubky na jejich laky na nehty. Mají krásné odstíny a moc pěkné obaly. 

UŽ JSTE SE S TOUTO ZNAČKOU SETKALY? 
POUŽÍVÁTE ZELENÉ KOREKTORY?


8 komentářů:

  1. Slyším o něm poprvé, nikdy jsem ho nezkoušela, ale vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nikdy takový neměla a proto jsem ho chtěla vyzkoušet no je fakt super :)

      Vymazat
  2. Značku znám a dříve jsem občas tyhle zelené korektory používala. Měla jsem dokonce jeden CC cream do zelena a byl super. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Značku nepoznám a zelené korektory nepoužívám, ale asi začnu. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Znacku poznam a uz dlho si brusim zuby na nejaky produkt z ich ponuky, tiez ma najma laky na nechty zaujali. Korektor som si prave kupila od Avril, ale tento davam tiez do wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Korektor vypadá krásně, hlavně to balení. Mám jednu paletku s různě barevnými korektory a různé neduhy pleti, a tak po něm ráda sáhnu :-) je fajn sledovat, jak každá barvička funguje a zakryje něco jiného, na co je právě určena.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...