úterý 28. března 2017

BeautyLash: Sérum pro růst a posílení řas

Dnes pro vás mám recenzi na zajímavé BeautyLash Sérum pro růst a posílení řas. Sérum slibuje delší a hustší řasy už za 8 týdnů, no kdo by si takový efekt nepřál, že? Sama jsem byla zvědavá, jestli to fakt funguje.
Sérum je v balení, které vypadá jako řasenka v bílé a červené barvě. Séra jsou uvnitř pouhé 3 ml, je to vzácnost, ale vydrží opravdu dlouho. Nanáší se tenkým bílým štětečkem, kterým docílíte přesné a jednoduché aplikace. 

Trošku vědy o tom, jak to vlastně funguje:
Unikátní peptidová kombinace z aminokyselin a mastných kyselin Sympeptide X-lash stimuluje produkci keratinu ve vlasových folikulech v endogenní (růstové) fázi vývoje řasy. Účinnost tohoto séra byla ověřena klinickou studií německého Dermatestu. Sérum stimuluje vlasové kořínky a pomáhá tak řasám, aby byly delší a hustší. Sérum je dermatologicky a oftalmologicky testováno a neobsahuje hormony. 
Já jsem sérum začala používat každý den večer na důkladně odlíčené oči. Asi po týdnu jsem se rozhodla, že ho budu nanášet ráno, protože je to pro mě pohodlnější. Vyčistím zuby, nanesu sérum obleču se nasnídám se a nanesu řasenku. Sérum nanesu podél kořínků řas, tak jako bych si dělala oční linky. Udělám to tak na horním i na spodním víčku. Na jedno oko mi stačí jednou namočit aplikátor. 
Aby řasy vydržely husté na dlouho, je potřeba sérum používat bez přestávky. Já zatím sérum pořád ještě mám a doufám, že mi nikdy nedojde a pokud ano koupím si další balení, protože o ty pěkné řasy nechci přijít. Používám ho už déle než 8 týdnů a musím říct, že výrazné výsledky pozoruji až teď poslední dny, takže je nutné pravidelně natírat a vytrvat. Na fotkách můžete vidět, jak se moje řasy měnily během 8 týdnů.
začátek/po 2 týdnech/ po 4 týdnech/po 8 týdnech

A tady už můžete vidět dokonalý výsledek. Jsem opravdu nadšená! Řasy jsou tmavší, hustší a delší, myslím, že je to na fotce dobře vidět. Když je přejedu řasenkou, tak si připadám jako mrkací panenka.
Myslím, že cena 750 Kč je dobrá v poměru kvalita a cena. Je to fakt super věcička a určitě bych neváhala a částku investovala. sérum vydrží klidně 3 měsíce

UŽ JSTE NĚJAKÉ PODOBNÉ SÉRUM VYZKOUŠELY?



16 komentářů:

  1. Wow! Takže to nutně potřebuji! :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Rozdíl je znát. Naštěstí mám řasy poměrně dobré, tak tohle nepotřebuji. Myslím si ze je to v genech a výživou to člověk nespraví, proto může být tohle serum dobrým řešením.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš štěstí, taky jsem si nikdy nestěžovala, ale teď jsem fakt spokojenější :). Každopádně nikdy bych nešla na prodlužování řas.

      Vymazat
  3. Už jsem to někde viděla a dlouho o té investici přemýšlím. Ach jo, kdyby to jen nebylo tak drahé :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono tak fakt vydrží dlouho, takže když si to rozpočítáš do měsíců. Fakt počítej minimálně 3 měsíce :).

      Vymazat
  4. Žádné tyto séra jsem ještě nepoužívala. Spíše by mě zajímalo, co se stane po vysazení tohoto výrobku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. fiiiha, tak tebe ich to dobre predĺžilo :) tiež nad nejakým sérom uvažujem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Jo taky jsem byla spokojená, teď budu sérum používat znovu :).

      Vymazat
  7. Tohle sérum jsem vyzkoušela taky a doporučuju. Měla jsem i podstatně dražší od Taliky, ale výsledky nebyly tak dobré. Tohle je super inestice.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...