sobota 21. ledna 2017

Anpro: Péče o nožky

Krásný den, dnes pro vás mám recenzi na tři produkty pečující kosmetiky na nožky značky Anpro. Značka Anpro působí na trhu již od roku 1994, takže nejde o žádného nováčka. Před Vánoci jsem se zúčastnila výzvy na portálu Blogerky.cz a byla jsem vybrána, abych otestovala produkty, které pečují o namožené nožky a dokonale je regenerují. Ještě bych chtěla zmínit, že podle popisu výzvy jsem měla dostat jen 2 produkty, ale v balíčku jsem našla 3, za což moc děkuji. 

Myslím, že v zimě na nožky trochu zapomínám a je to chyba, protože o nohy bychom se měli starat celý rok a ne jen v létě, kdy nosíme sandály. Nejsem ten typ, co by chodil na pedikúru do salonu, ale raději se o svoje nožky postarám sama doma. Sice to může znít nějak složitě, ale myslím, že to zvládne každý a nezabere to ani tolik času a už vůbec nebudete muset investovat spoustu peněz. Značka Anpro nabízí spoustu produktů, které jsou určeny právě pro jednoduchou domácí pedikúru, manikúru i další kosmetické přípravky. 

První produktem je krém na nohy, který mě zaujal hlavně balením, které působí opravdu velkým dojmem. Krém je v plastovém obalu s praktickým pumpičkovým uzávěrem. Na pumpičce je pojistka STOP/OPEN, s kterou se vám určitě nestane, že by se krém někde vylil. Balení je o objemu 250 ml. Nejde o balení na cesty, to je určitě jasné, ale na nočním stolku nebo v koupelně mu bude dobře. S pumpičkou jsem měla trošku problém, protože mi nešla poprvé otevřít, musel mi pomoct Honza. 
Krém má střední konzistenci - ani hustá, ani řídká. Barva je moc pěkná taková jemná perleťová bílá šmrcnutá mentolovou. A na jedno chodilo v klidu vystačí jedno pumpnutí. Dobře se roztírá a rychle se vstřebává. Tento krém má nohy dokonale zvláčnit a změkčit suchou pokožku nohou. Má zabraňovat vysušování kůže a dokonale ji změkčit za pomoci glycerinu, močoviny 15% (urea), broskvového oleje a lanolinu
Mamčiny zkušenosti:
Tento krém jsem dala mamce ať ho vyzkouší, protože ta trpí na suché a hrubé paty víc než já. Krém používá pravidelně a hned po prvním použití byla vidět změna. Nohy jsou den ode dne v lepším stavu, zregenerované, odpočaté a heboučké. Ihned po nanesení je cítit, že se krém do pokožky vsakuje, ale nebojte vstřebá se fakt rychle. Před plesovou sezónou je to potřeba :-). Když jsem mamce krém dala, tak přijela po dvou dnech a byla nadšená a hned mi hlásila, že jí krém pěkně voní a že opravdu funguje!
Když mi balíček přišel, tak jsem si říkala, že tento krém musí být dost drahý, ale když jsem si o něm četla informace a hledala cenu, tak jsem byla mile překvapená, stojí totiž jen 79 Kč, takže je cenově určitě všem dostupný. 

A teď přijde na řadu krém a peeling, který jsem testovala sama. 
Dalším produktem, který jsem měla v balíčku je regenerační krém s panthenolem. Krém je v klasické plastové tubě o objemu 110 ml, tento krém už je v balení, které se dá vzít i na cesty. A jako další výhodu vidím to, že si tubu stavím vždy na víčko, takže stéká dolů a tak z ní dostanu i poslední zbytečky krému. 
Krém má opět střední konzistenci, popravdě jsem čekala, že bude o dost hutnější. Krém obsahuje komplex z hroznů a mandlového oleje. Krém má nožky zklidňovat a osvěžit. Takže pokud máte po celém dnu nohy unavené, tak je to určitě příjemná úleva.
Moje zkušenosti:
Krém používám vždy večer před spaním, tak aby mohly nohy celou noc odpočívat a regenerovat. Na fotce můžete vidět množství, které si nanáším na jedno chodidlo. Krém do chodidel pořádně vmasíruji, tak aby se úplně vstřebal, potom šupnu nožky do takových těch bílých kosmetických ponožek a zabalím se do peřiny. Ráno se vždy vzbudím a samozřejmě na nohách ponožky nemám, ty potom hledám různě po posteli i kolem postele. Každopádně nožky jsou ráno opravdu heboučké a připravené na to, aby mohly opět ujít spoustu kroků. 
Cena tohoto krému je pouhých 49 Kč, což je fakt super v porovnání s kvalitou produktu. 

Posledním produktem z balíčku je krémový peeling, který je ve stejné plastové tubě jako předchozí krém a má také stejný objem 110 ml
Jde o krémový peeling na nohy s názvem Amazonský sen. Krém obsahuje glycerin, ureu, lněný a avokádový olej. Měl by odstraňovat odumřelé buňky pokožky nohou, napomáhat lépe vstřebat účinné látky. Takže je vhodné ho použít před nanesením krému. 
Moje zkušenosti:
Já peeling používám tak jednou nebo dvakrát za týden. Nanáším ho po koupeli. Nanáším asi stejné množství jako kdybych si chtěla nohy namazat krémem a krouživými pohyby masíruji. Po tom co ho smyji, je vidět, že z chodidel zmizela vysušená a zrohovatělá pokožka, která už je jen na obtíž. 
Tento peeling má i stejnou cenu jako předchozí krém, koupíte ho tedy za 49 Kč. 
Nakonec pro vás mám ještě fotku mé paty na levé noze před samotným testováním a na druhé fotce můžete vidět, jak vypadá pata po první použití. Myslím, že rozdíl je vidět opravdu pěkně. 
Všechny tři produkty můžu vřele doporučit, jak těm co mají nožky v horším stavu, ale i jako prevenci k regeneraci pro unavené nohy. Líbí se mi i velmi příjemná parfemace, kterou můžete očekávat u všech těchto tří produktů. Moc se mi líbí, že u všech produktů jsou výsledky vidět opravdu hned po prvním použití. Pokud vás produkty zaujaly tak je určitě vyzkoušejte, ceny jsou opravdu příznivé. 

ZNÁTE ZNAČKU ANPRO?
ZAUJAL VÁS NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?


5 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám, ale produkty vypadají dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. No moje pata vypadá v horším stavu, takže tohle by byli produkty dělané pro mě :D Budu muset něco vyzkoušet.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám značku, ale ráda používám voňavé a účinné produkty na nožky. Nejvíc mě zaujal regenerační krém s panthenolem. Podobné krémy používám při po koupeli nohou, nasadím ponožky a ráno jsou nohy krásně voňavé a odpočaté. Ceny jsou hodně nízké, to mě docela překvapilo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tuhle značku vůbec neznám, ale učitě to ukážu mamce, protože ta na suché a popraskané paty hodně trpí, tak by něco mohla vyzkoušet. :) Navíc ty ceny si myslím, že jsou super a hlavně když produkty opravdu fungujou.

    OdpovědětVymazat
  5. Značku vôbec nepoznám, vďaka za tip. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...