sobota 5. listopadu 2016

Inecto: Sprchový gel, šampon a kondicioner s BIO kokosovým olejem

V dnešním článku bych vám chtěla představit rovnou tři produkty značky Inecto, které jsem dostala k vyzkoušení od e-shopu Parfumissimo.cz. Měla jsem možnost vyzkoušet sprchový gel, šampon a kondicionér

Všechny tři produkty jsou kokosové. Krásně voní po kokosu a také obsahují čistý kokosový olej v bio kvalitě s vyživujícími účinky. Jsou vhodné pro vegany a dermatologicky testované. Až 90 % složek obsahu je přírodních. 

Sprchový gel je v plastové tubě. Balení bych spíše uvítala s otevíráním nahoře. Já osobně tuto variantu s otvíráním dole moc ráda nemám, ale to není na produktu to nejdůležitější že? Sprchový gel je o obsahu 250 ml. Gel má mléčnou barvu a konzistenci klasickou jako každý jiný sprchový gel, ani tekutou ani hustou, tak akorát. Parfemace je naprosto dokonalá a moc příjemná. Není nijak dráždivá, ale příjemně kokosová. Po umytí jsem neshledala významnější rozdíly než u jiných sprchových gelů. Klasika - hydratuje, čistí a vyživuje. Každopádně bych doporučila ještě pokožku namazat tělovým mlékem nebo olejem. Neobsahuje parabeny a je bohatý na antioxidanty. Výhodou je bio kvalita a prima vůně. Cena sprchového gelu je 69 Kč.
Šampon je v plastové větší lahvi o obsahu 500 ml. Má průhlednou barvu a gelovou konzistenci. Stačí dát množství asi jedné čajové lžičky do vlasů a vlasy pěkně promasírovat, tak aby se šampon dostal ke kořínkům. Vlasy moc pěkně umyl a provoněl. Líbí se mi, že vlasy nijak nevysušil. Od šamponu, ale nečekejte pěnivost, jako u drogerkových šamponů.Cena šamponu o obsahu 500 ml je 69 Kč, což je naprosto skvělé.
Kondicionér je v totožném obalu jako šampon. Takže musíte dávat pozor po čem saháte, aby jste si produkty neprohodily. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy nanesu dostatečné množství tohoto kondicionéru, chvilku počkám a potom z vlasů opláchnu. 
Kondicionér o obsahu 500 ml koupíte taky jen za 69 Kč. 
Všechny tři produkty hodnotím pozitivně a určitě se k nim ještě vrátím, protože poměr cena a kvalita je fakt skvělá. Všechny produkty značky Inecto si můžete prohlédnout TADY

UŽ JSTE O ZNAČCE SLYŠELY?
ZAUJALY VÁS PRODUKTY?


11 komentářů:

  1. Zkoušela jsem šampon a to že skoro nepění mi vadilo. Celkově mi nějak nevyhovoval, ani jsem ho nedodělala :D

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale vypadá dobře, musí krásně vonět :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Nedávno jsem zvažovala nákup, ale nekoupila jsem si nic, protože jsem o té značce do té doby neslyšela, tak jsem si říkala - kdoví co to je...ale asi vyzkouším aspoň sprcháč... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Cena za šampon je skvělá, skoro zadarmo. Tyhle výrobky nepoznám, ale asi bych jim taky podlehla. Navíc musí nádherně vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Very cool products & I like the design! Have a nice day.

    OdpovědětVymazat
  6. Značku neznám, ale miluji kokos a všechno s ním. Ceny jsou také fajn, díky moc za další kokosový tip :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Při čtení článku mám chuť na Bounty nebo FLinta :D miluju kokos. Moc se mi líbí obaly, vůně a teda i ta cena je skvělá - nevíš, jestli se dají výrobky sehnat v kamenném obchodě? Koukala jsem na stránky na celou nabídku a hned bych brala tu sadu s arganovým olejem ale i tuhle kokosovou :)

    OdpovědětVymazat
  8. Znacku neznam, kokos ale miluji! Hlavne jeho vůni!😍 super recenze!

    OdpovědětVymazat
  9. Šampon jsem koupila na základě kladných ohlasů od sestry. Jsem s ním velice spokojená. Je levný, příjemně voní, vlasy dobře umyje a je přírodní, bez parabenů a silikonů. Také proto tolik nepění, ale to pro mně není žádný problém. Pro zdravé a nepoškozené vlasy je to ideál, lepší, než si vlasy i pokožku zatěžovat zbytečnými chemikáliemi navíc :-) Kondicionér za mně také super, vlasy jsou po něm jemné, hebké a dobře se rozčesávají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna mám v plánu zveřejňovat další recenze produktů vlasové péče Inecto, tak blog sleduj :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...