úterý 6. září 2016

Soaphoria: Tuhý šampon Balancoshamp

Poprvé jsem se s pojmem „tuhý šampon“ potkala asi před půl rokem a bylo mi jasné, že dřív nebo později musím nějaký vyzkoušet. Nedovedla jsem si představit, že si vlasy myji něčím jiným než nějakým klasickým gelovým šamponem. Pročítala jsem různé diskuze, recenze a blogy a rozhodla jsem se, že vyzkouším tuhý šampon od slovenské značky Soaphoria. V rámci spolupráce s biobeauty.sk jsem dostala k vyzkoušení Balancoshamp, který je určen pro mastné vlasy.

Šampon obsahuje velké množství cenných olejů a blahodárných bylinek, které by měly pomáhat k obnovení rovnováhy pokožky hlavy. Ve složení najdete mátu peprnou a kadeřavou, šalvěj lékařskou, rozmarýn, kopřivu dvoudomou, měsíček, meduňku a citronovou trávu v kombinaci s ricinovým a zeleným jílem. Jak můžete vidět na fotkách, tak má zelenou barvu a působí na mě opravdu přírodně.
Šampon je velký, tak akorát do dlaně, dobře se drží. Má příjemnou bylinkovou vůni a pěkně pění. Šampon bude fajn i na cestování, protože je skladný a nemusíte mít strach že se vylije do tašky.
Pokud jde o samotné použití, tak jsem moc nevěděla, co mám od tuhého šamponu čekat, ale je to jednoduché. Vlasy si vždy namočím a potom po nich hroudičkou šamponu přejíždím, tak dlouho dokud se nevytvoří dostatečné množství pěny. Šampon příjemně ošetří pokožku hlavy a vlasy krásně umyje. Po umytí vlasů, si vždy šampon schovejte na suché místo. Na internetu jsem se dočetla, by snad brzy měli být v nabídce i pěkné plechové krabičky na ukládání šamponů. 
Pokud vás tento tuhý šampon s názvem Balancoshamp o váze 60 g zaujal, tak si ho můžete koupit třeba na Biobeauty.sk.

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ TUHÝ ŠAMPON?
ZAUJALA VÁS TENTO ŠAMPON?


10 komentářů:

  1. Možná by nejenom mě zajímalo, jak dlouho takový šampón vydrží. Což je informace, kterou se mi nepodařilo vyčíst. Vypadá sice zajímavě na druhou stranu se to taky nechá zaplatit, což pro část lidí určitě nebude dostupné, když je třeba platit ještě dopravu. Pokud by to vydrželo delší dobu než klasický šampón možná by to alespoň trochu pomohlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon podle mě vydrží tak na dva měsíce. A jde objednat i na českých e-shopech, kde není poštovné tak vysoké jako ze Slovenska.

      Vymazat
  2. Já jsem zkoušela jen mýdlo na vlasy od Manny a vůbec mě nenadchlo. Četla jsem na něj samou chválu, tak jsem se fakt těšila, ale výsledek byl stejný, jako když si vlasy umyju normálním šamponem. Jen je horší manipulace a vyšší cena, takže už do něj nepůjdu.

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Manny jsem ještě nic nezkoušela, ale musím říct, že mě tuhé šampony vyhovují a na ty cesty je to super!

      Vymazat
  3. Ja som mala tiež tuhy šampon, od Ponio.. žihlavovy, citronova trava a neviem čo ešte.. a bol super, veľi som si obľúbila aj jeho nanášanie a tak... ale keď mi sa mi minul, tak som hladala náhradu a objavila som Alverde šampon. :-D najprv žihlavovy, ktorý mi ho dosť pripomínal aj vonou.. a neskôr iné "príchute". Len mám pocit, že sa mi minul dosť rýchlo.. a pritom si vlasy umývam väčšinou len dvakrat týždenne. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jsem nevěděla, že Alverde má tuhé šampony, půjdu se na ně mrknout.

      Vymazat
  4. Já tuhý šampon jeste nezkoušela, ale klidně bych nějaký třeba zrovna tento i ráda vyzkoušela :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě je vyzkoušej, podle mě je to super náhrada za klasické šampony.

      Vymazat
  5. Už som nad ním uvažovala, otázkou je, či by si poradil s mojím lupinami... Nuž, asi musím vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí lupy nemám, takže s tím ti neporadím, chce to ho vyzkoušet.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...