pátek 2. září 2016

Mylo: Repelentní krém na ruce a tělo "Do lesa"

Taky rády chodíte na procházky do přírody? Já teda jo! Ráda chodím do lesa na houby nebo i jen tak na procházku. S pobytem venku je ale často spojené obtěžování nějakým hmyzem, asi nás ty potvůrky trestají za to, že jim tam lezeme. Nemám ráda komáry, vosy nebo klíšťata. V televizi pořád hrozí, jak jsou přemnožená, roznášejí nebezpečné nemoci a tak je potřeba se proti jejich "útokům" chránit! V dnešním příspěvku pro vás mám jeden přírodní repelent, tak si o něm pojďte přečíst.

Barb, která vyrábí super kosmetické produkty s názvem Mylo, mi zaslala super vychytávku a to repelentní krém na ruce a tělo, který má výstižný název "Do lesa". Vždycky, když jdu do přírody, ne jen do lesa, tak se ním natřu a doufám, že si nedonesu z lesa domů nějakého vetřelce. 
Zatím to funguje. A co víc, krém odpuzuje i komáry a nebo je jich letos míň než jiné roky, protože mě tolik neotravují. 
Krém je v tmavé ekologické hnědé skleničce s plastovým víčkem. Obal je o obsahu 60 ml, takže si ho můžete vzít s sebou i do kapsy, když jdete na procházku. 
Konzistence je tuhá, ale aplikace je jednoduchá a rychlá, krém se pěkně vstřebává. Voní mi po levanduli a tea tree, což je pro mě vůně velmi příjemná a svěží. 
Krém obsahuje bambucké máslo, kokosový olej, kakaové máslo, esenciální oleje rozmarýnu lékařského, eukalyptu citronového, levandule a čajovníku australského tedy tea tree. 
To, že rozmarýn působí jako repelent už vím, protože si doma děláme vlastní repelent právě s lístky rozmarýnu. A tea tree vás zachrání, když už vás tedy něco štípne, protože pokožku pěkně zklidní. Vychytaná věcička, no né! Tento přírodní repelent jsem si dost oblíbila! 

CHODÍTE RÁDY DO LESA TŘEBA SBÍRAT HOUBY?
A UŽ JSTE LETOS NĚJAKÉ NAŠLY?


11 komentářů:

  1. Tento rok som repelent ani nepotrebovala, ale Mylo mám veľmi rada (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Je pravda, ze u nas jsem nenarazila ani na jednoho komara👍👍👍 ale par vecicek od Myla jsem uz vyzkousela, takze verim, ze i tento bude skvely.

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě tohle je skvělá věcička :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. To je perfektní! :) Obal, název a hlavně obsah, upřímně jsem o ničem podobném ještě neslyšela.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek :) do lesa moc nechodím, ale chodím večer na procházky se psem po louce, kde toho létá docela dost, většinou používám klasický repelent ve spreji, ale tohle vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, tak to je zajímavý produkt. Do lesa chodím velmi ráda, miluji ten čerstvý vzduch i když něco najdu, třeba houby, maliny, ostružiny nebo borůvky :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo, tak to nevím, ale tady na jihu Čech je letos komárů vyloženě přemnoženo! Já to schytávám pravidelně každou noc, a to jich ještě před spaním tak okolo pěti pobiju. Díky alergiím se pak můžu pyšnit nateklými rudými fleky klidně přes celé stehno. Od hovad se mi zase dělají přímo podlitiny :D A vtipné je, že na přítele, který leží jen pár centimetrů ode mě, prostě nejdou! :D
    Jinak krémík mě moc zaujal, má sympatický obal i složení. Tohle léto už to snad nějak doklepu, ale příště se asi vybavím lépe! :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  8. Na houbách jsem už nebyla dlouho, ale dřív jsem je ráda chodila sbírat, i když paradoxně jsem je nikdy nejedla :) Ale repelent mě zaujal, je to určitě stokrát lepší než ty smradlavé chemické spreje a značku Mylo mám moc ráda, takže určitě vím, po čem příští rok sáhnu :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Na houbách jsem byla naposled jako malá holka... Tohle je super praktický produkt! Určitě lepší než nějaký chemický smraďoch.

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím jesli bude zrovna krém efektivní jako repelent. Mně už se za tu dobu co chodím stanovat do lesa osvědčil repelentní náramek. Člověku jeho nošení nijak nepřekáží a hmyz odhání vážně účinně.

    OdpovědětVymazat
  11. Mockrát díky za tip. Vyzkouším. Podle toho, co jsem slyšela tady ty přírodní repelenty fungují dobře. To samé se bohužel nedá říct o těch chemických. Například minulé léto jsem se na dovolené stříkala repelentem pořád a stejně jsem byla poštípaná. Co ale proti otravnému hmyzu funguje skvěle jsou takové ty lapače hmyzu S těmi mám dobrou zkušenost.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...