sobota 17. září 2016

Glanc box #4 - září 2016

Tak na tento box v novém kabátku jsem se moc těšila. Určitě jste si všimly, že do teď chodily všechny boxy jen v zeleném provedení. Jen jednou to byl Brandnooze box s jídlem a jindy zase limitovaný Glanc box s kosmetikou a drogistickými produkty. Takže nápad tyto dva boxy barevně odlišit se mi moc líbí. Přece jen je teď ta fialová barvička taková holčičí. A co box obsahoval?

Surf Color Tropical
129,90 Kč (20 dávek)
V boxu bylo jedno velké balení (1,4 l) a tři vzorky po 70 ml. Jde o tekutý prací prostředek, který nádherně voní. Zrovna jsem měla v plánu prát, tak jsem ho hned vyzkoušela. Prádlo krásně vypral a příjemně provoněl. Vzorky dám asi na vyzkoušení mamce.
Oriflame Eleo
179 Kč (50 ml)
Jde o olej pro suché a namáhané vlasy. Já teda zrovna suché vlasy nemám. Takže ho věnuji mamce, ta si vlasy barví, takže olej určitě využije víc než já. Každopádně jsem zkoušela konzistenci oleje a je tekutější a nemastná. Teď jsem toho z Oriflamu nakoupila docela dost a už mám další produkty objednané, takže možná udělám nějaké hromadné kratší recenze, ale ještě uvidím.
Signal White Now Glossy Chic
81,90 Kč
Pastu moc ráda vyzkouším i když jsem si teď nakoupila do zásoby dvě oranžové Elmexky. S touto pastou byste měly mít už po prvním použití zářivý úsměv, tomu se mi nechce moc věřit, ale uvidíme :D. Schválně mi napište jestli jste už pastu zkoušely. Co se mi na pastě líbí je její barevný design. Tuba i krabička je laděná do růžovo modrých barev. 
Bref Power Activ Fragrance Boost
54,90 Kč (50 g)
Tyto kuličky občas kupujeme, takže i tyto okamžitě putovaly na WC. Kuličky by měly obsahovat o 40% parfému víc, no ok. Mě se zdá, že všechny voní stejně. V boxu byla varianta s vůní levandule a popravdě cítím jen nějakou chemickou směs vůní. Dávám přednost přírodním produktům. Pokud čtete můj blog pravidelně, tak můžete vědět, že u nás na WC už dlooouho trůní stylová lahvička s vůničkami Poo-pouri. U Poo-pouri mi jsou vůně rozhodně sympatičtější. 
Mixa Hyalurogel Intensive Hydratation
249 Kč (50 ml)
Noo tak tohle je pecka. Tenhle krém si u mě určitě místečko najde. Nejspíš vám o něm napíšu samostatnou recenzi, protože si ji zaslouží. Každopádně jde o lehký gelový hydratační krém od Mixy. Už jen to, že jde o produkt Mixa značí, že to bude stát za to. 
Pur Double Decruster
29,90 Kč (450 ml)
Pur vůbec nekupujeme. Kupujeme Jar a tablety do myčky Jar. Každopádně si myslím, že je úplně fuk čím nádobí umyjete. Všechno to bude na jedno brdo. Každopádně tento produkt je opět o něco lepší. Nevím, jak dlouho se ještě budou produkty inovovat, vždyť už na nich není, co zlepšovat, maximálně obal, nová etiketa a prodejní slogan. Podle mě jde pořád o samý produkt, jen se změnila reklama. Pravděpodobně i cena. No, ale tento Pur by tedy měl být lepší v tom, že si jednoduše poradí s připáleninami třeba od mléka, vajec nebo masa a se škrobovými skvrnami (rýže, brambory, těstoviny). Uvidíme !
A to je všechno. Moc toho nebylo že? První fialový box tedy obsahoval 6 produktů a musím říct, že všechny mě moc potěšily a určitě si u nás doma najdou svoje místečko. Byla bych ráda, kdyby byl Glanc box měsíční stejně jako box s jídlem. 
TAK CO ŘÍKÁTE NA OBSAH BOXU VY?
OBJEDNÁVALY JSTE TAKY?


11 komentářů:

  1. Tak tento box se mi líbí! :) Tentokrát do něj daly skvělé produkty, škoda ze jsem neobjednávala :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tento krém od značky Mixa jsem si včera koupila a jsem na něj zvědavá. Zatím mě Mixa nezklamala, tak se nechám snad mile překvapit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tentokrát se mi věci v boxe líbí a věřím že bych vše využila. Mixa je dobrá značka a vše co jsem od nich měla nemohu špatně hodnotit. Jejich produkty se hodně podobají Vichy, však oba dva patří stejné firmě.

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla krém od Mixy a moc mi nevyhovoval, dopadl tak, že ho v zimě používám na natírání botů, abych je ochránila před vysušováním a praskáním díky soleným chodníkům.

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až tak? Pokud mi nevyhovuje nějaký krém, tak si s ním mažu nohy :D.

      Vymazat
  5. Pasta na zuby a krém by mě potěšily nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Glanc box se mi líbí, také přemýšlím o objednání :)

    vsechno-a-nic1.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Som rada, že som si objednala ten predchádzajúci Box, ktorý bol skvelý, kdežto tento by ma celkovo nepotešil.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...