pátek 30. září 2016

Brandnooze Box - září 2016

Teda září mi uteklo strašně rychle. Konec měsíce mám vždy spojený s dalším zeleným boxem plným dobrot. Takže je to opět tady. Dnes mi pošťák donesl nový zářijový Brandnooze box. Pokud by vás zaujal, tak se podívejte SEM, kde najdete více informací a můžete rovnou objednávat. Nebudu to dál natahovat a jdeme se mrknout, co v boxu bylo tentokrát.
JOJO Koktejl bar a Kavárna
2 x 16,90 Kč (80 g)
Už v minulém boxu byly dva balíčky želé JOJO, napřed jsem jim odolávala a říkala jsem, že je jíst nebudu, ale během čekání než se mi Honza vrátí z pracovní cesty z Německa jsem slupla všechny. No doufám, že u těchto dalších dvou balíčků to vydržím déle. Koktejl bar obsahuje příchuti ananasu, grepu, borůvky a citronu a Kavárna obsahuje příchuti perníku, kávy, mandlí a kokosu. Víc mě láká ta ovocná varianta. 
Mattoni Grapfruit
16,90 Kč (1,5 l)
Nové atraktivní balení s vylepšenou recepturou. Určitě se nám bude tato voda hodit, až zase budeme brát děti Honzovy sestry na výlet, protože ty moc nechtějí pít čistou vodu. My doma pijeme domácí šťávy, čerstvý mošt z jablek, čistou vodu anebo čaje. Každopádně chuť grepfuitu může být příjemná a osvěžující. 
Semtex Cactus
32,90 Kč (500 ml)
Podle popisu jde prý o nejprodávanější variantu značky Semtex s příchutí opuncie a v tomto novém kabátku by měl být tento nápoj na trhu už od léta 2015. No nevím nevím, já jsem ho v obchodech ještě nezaregistrovala, každopádně právě obal tohoto produktu mě z celého boxu dost zaujal.

Tran Quiny - tento nápoj jsem měla v boxu navíc, protože jsem poslala svoji předešlou recenzi zastoupení brandnooze boxu. :)
Nestlé Nesqiuk Delice
9,90 Kč (23 g)
V popisu je napsáno, že jde o vhodnou cereální svačinku pro děti, s tím tedy souhlasit nemohu. Podle obalu je tyčinka složená s takových těch kuliček a o těch jsem četla, že jsou celé z mouky. Jinak na mě tyčinka působí dost sladce. 

Orion - čokoládová tyčinka v popisu vůbec není, takže netuším kolik asi stojí, ale bude to dobrá slaďárna, protože kde je karamel, tak je to mega sladké. 
Jupík Lucky Fruit
9,90 Kč (200 ml)
Celé léto jsem měla chuť na Fruko, tak jsem konečně jedno našla v boxu :D. Taky Vám v dětství kupovala maminka Fruko? Mě jo a měla jsem to moc ráda. Tahle krabička je od Jupíka a v boxu jsem měla variantu - jahody, jablko a kiwi. Další varianty jsou - třešeň, banán, pomeranč a pomeranč, mrkev a citron.

Monnami Ovocné pyré
2 x 35-38 Kč (125 ml)
V boxu byly rovnou dvě tyto pyré - jablko a švestka. Já se s nimi setkávám poprvé a řekla bych, že cílovou skupinou tohoto produktu budou děti, tak do 5ti let, takže je nejspíš věnujeme menším rodinným příslušníkům. Jde o 100% bio ovocné a ovocno-zeleninové pyré bez přidaného cukru, konzervačních látek, lepku a mléčných složek. 
Vitana polévky - čočková a bramboračka
2 x 29,90 Kč
Farmářské polévky jsme měli s sebou v Chorvatsku rovnou dvě nějakou s ovesnými vločkami a ještě jednu už si nepamatuji, ale byla taky v boxu a byly moc dobré. Na běžné vaření bych to nepoužívala, ale jako nouzovka na dovolenou se hodí.Takže za tyto jsem moc ráda až pojedeme zase někam do polních podmínek, tak je vezmeme s sebou. 
Kand Hořčice plnotučná
25 Kč (350 g)
Značku Kand doma známe. Kupujeme totiž Kand sladký kečup. A hořčice se doma vždycky hodí. Líbí se mi, že je ve skle, nemám moc ráda ty v tom plastu, protože se bojím, že je při přenosu z obchodu někde vyplácnu. 

Francouzský dresink - ten jsem si proměnila za body, takže ho mám v boxu taky navíc. 

CO NA BOX ŘÍKÁTE?
MÁTE TEN SVŮJ UŽ TAKY DOMA NEBO JEŠTĚ ČEKÁTE?



P.S. Pokud se chceš zapojit do soutěže, tak napiš pod tento příspěvek komentář + napiš komentář pod soutěžní příspěvek - TADY.


7 komentářů:

  1. Mňam až sa mi zbierajú slinky 😁😁

    OdpovědětVymazat
  2. Některé věci mě zaujaly a možná si je koupím :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Grapefruitovú Matonku som si akurát včera kúpila a je moc dobrá, Mattoni mám všeobecne moc rada, pretože ako jedna z mála značiek neobsahuje benzoan sodný - konzervačnú látku, ktorá má škodlivé účinky a snažím sa jej čo najviac vyhýbať.

    OdpovědětVymazat
  4. Cukríky by som si hneď dala. :D

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý obsah, využila bych úplně všechno. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...