sobota 10. září 2016

Body Natur: Depilační pěna aneb pomocník v boji s chloupky

Dalším zajímavým způsobem, jak se zbavit chloupků může být depilační pěna. A zrovna dneska vám jednu představím. Musím se přiznat, že s touto metodou jsem se osobně setkala poprvé, už jsem o holicích pěnách a krémech slyšela i něco četla, ale na vlastní kůži jsem ještě žádnou pěnu nezkoušela. K testování jsem dostala pěnu určenou pro citlivou pokožku od značky Body Nature. Produkt mi poskytl e-shop parfumissimo.cz.
Depilační pěna s šípkovým olejem a esenciálními oleji je o obsahu 200 ml, podle mě toto balení vydrží cca na 10 oholení noh, samozřejmě záleží na odolnosti vašich chloupků. V balení je přiložená houbička na stírání. Já jsem ji tedy chvíli hledala, ale nakonec jsem ji objevila schovanou ve víčku. 
Popis prodejce: 
Extra jemné složení s příjemnou vůní zabraňuje podráždění pokožky a poskytuje dokonalé výsledky po 5 minutách. Obohacená přírodním šípkovým olejem a esenciálními oleji (se zklidňujícími a regeneračními účinky) je díky svým ochranným a pečujícím vlastnostem vhodná pro citlivou pokožku. Bez chemického zápachu, s obsahem přírodních aktivních složek. Bez parabenů, BHT a alergenů. Jednoduché, pohodlné a bezbolestné použití. Vhodná pro depilaci nohou, paží, podpaží a oblasti bikin.

Návod k použití:
Než začnete se samotnou depilací, tak pěnu dobře protřepejte. Používejte ve sprše nebo ve vaně na dokonale čistou a suchou pokožku bez zbytků krémů, olejů apod. Aplikujte sprej ze vzdálenosti 10-15 cm a rovnoměrně pokryjte celou depilovanou oblast. Nechte působit 5 minut (doba působení pěny se může měnit v závislosti na typu pokožky a tvrdosti chloupků). Setřete malou část pokožky přiloženou houbičkou, když lze chloupky snadno odstranit, odstraňte houbičkou zbytek pěny. Dle potřeby nechte působit déle, aniž byste překročili celkových 10 minut aplikace. Umyjte depilovanou oblast velkým množstvím vody a jemně osušte. Po každém použití omyjte rozprašovač.
Moje hodnocení:
Pěna se jednoduše aplikuje tak, že nastříkáte na pokožku silnější vrstvu a necháte ji působit, potom setřete houbičkou. Pěnu jsem zkoušela několikrát a trvalo mi než jsem se s ní skamarádila, ale nakonec to vyšlo. Asi na potřetí se mi podařilo vychytat to správné načasování, tak aby pěna působila a chloupků mě zbavila. Takže moje doba je 7 minut, ale každý to bude mít asi jinak, podle síly chloupků. Během působení pěny mě trošku pokožka hřála, ale po setření a umytí nebyla nijak začervenalá. Pokud už jste nějakou tu pěnu nebo krém zkoušely, tak určitě víte, že jejich vůně není dvakrát lákavá, tato pěna voní tak nějak sladce, necítím žádnou chemii. Já jsem zkoušela pěnu jen na nohy a musím říct, že když jsem vychytala tu dobu působení, tak mě pěna zbavila většiny chloupků. 
Nezapomeňte si přečíst UPOZORNĚNÍ, které najdete na etiketě depilační pěny: 
Důkladně dodržujte návod k použití. Nepoužívejte na vlasové pokožce, obličeji, očích, obočí, nose, uších, poprsí, genitální a perianalní oblasti. Neaplikujte na podrážděnou a popálenou pokožku, při alergiích na akné, rány, oděrky, vřídky a mateřská znaménka. Před použitím proveďte předběžný test na malou část pokožky dle návodu k použití. Pokud se objeví podráždění, přerušte depilaci a umyjte ošetřované místo důkladně vodou. V případě přetrvávající reakce vyhledejte lékařskou pomoc. Když se v průběhu 24 hodin neprojeví žádná nežádoucí reakce, přistupte k samotné depilaci. Před aplikací voňavek, deodorantů a depilační pěny nechte uplynout nejméně 72hodin.

Pěna se prodává za rozumné penízky, takže pokud rády zkoušíte něco nového v oblasti depilace, tak si ji kupte a napište jestli vám sedla. Jsem ráda, že jsem ji měla možnost vyzkoušet jako jednu z dalších alternativ. Koupíte ji ZDE a právě je zlevněna z 99 Kč na 79 Kč.

ZKOUŠELY JSTE NĚJAKOU TAKOVOU PĚNU? 
JAKOU MÁTE ZKUŠENOST?


9 komentářů:

  1. nezkoušela jsem depilační pěnu ale krém -veet a za mě teda velké zklamání...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veet jsem ještě nezkoušela, ale četla jsem na něho už i dobré recenze, ono asi každému sedne něco jiného.

      Vymazat
  2. Já takové věci vůbec nezkoušela, ale zní to fajn, ale popravdě nemám potřebu si to pořizovat. Vystačím si s holítkem a pěnou :D :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som raz skúšala depilačné krémy, no buď ma chĺpkov nezbavili alebo zbavili, no podráždili mi pokožku. Odvtedy som radšej verná epilátoru a žiletke. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já zkoušela některé depilační pěny a byla jsem zklamaná, protože stejně mě nezbavily všech chloupků, takže jsem stejně musela použít žiletku.

    Giveaway na září 

    OdpovědětVymazat
  5. O tom slyším poprvé. Zajímavý produkt, ráda bych ho vyzkoušela :)

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovědětVymazat
  6. o tom som ešte nepočula, no vyzerá to skvelo

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  7. Nikdy jsem žádnou pěnu nezkoušela, ikdyž jsem po nějaké pěně či krému pokukovala v DMku. možná někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...