středa 7. září 2016

Annemarie Börlind: Naturoyle Biolifting denní krém


LUXUS - LUXUS - LUXUS - to vystihuje kosmetiku Annemarie Börlind! Tento krém slovo LUXUS posouvá snad ještě o příčku výš. Jdeme se mu mrknout na zoubek.



Od Annemarie Börlind jsem dostala k vyzkoušení Liftingový denní krém a chtěla bych za něj moc poděkovat. NATUROYALE BIOLIFTING denní krém je určen pro zralou a náročnou pleť, takže vám prozradím, že testovala maminka. Je jí 45 let a kontury tváře už jí mírně povadají, takže přivítala vyzkoušení bioliftingu. Všechny produkty určené pro zralou pleť si můžete prohlédnout ZDE.
Jedná se o novou prémiovou péči o zralou pleť, která obsahuje nový Biolifting komplex, ty nejvzácnější ingredience z přírody a hodnotné vitamíny. Exkluzivní Biolifting komplex obsahuje inovativní rostlinné látky jako jsou: bílý lanýž, botanická kyselina hyaluronová a hodnotné vitamíny. Vitamíny aktivují přirozené regenerační procesy pleti, oživují její metabolizmus a pleť dokonale hydratují. Vitamíny také stimulují přirozenou produkci kolagenu a dlouhodobě redukují vrásky. 
Maminka byla s krémem moc spokojená. Říkala, že si nanáší každé ráno na pleť "Mercedes". Krém krásně pleť regeneroval, zpevnil a vyhladil. Pleť byla rozzářená a viditelně pružnější. Liftingový efekt se opravdu dostavil. Mamka krém používala i na pokožku krku a dekoltu. 

Ve složení krému najdete rostlinný extrakt z Paracress (Plamatka zelná), který posiluje kolagenový řetězec, viditelně zlepšuje pevnost pleti a dlouhodobě snižuje hloubku vrásek . Aktivní látky z mořského Narcisu mají normalizační efekt na pigmentaci pokožky. Krém neutralizuje volné radikály, vyhlazuje vrásky. Výsledkem pravidelné aplikace je svěží, hladká, pevná pleť již za krátkou dobu. A víte co, ještě ke tomu nádherně voní! Krém je vyroben na přírodní bázi a není testován na zvířatech
Aplikace: Aplikujte ráno na vyčištěnou pleť, krk a dekolt. 

100% - bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek, nanočástic.

Všechny produkty Annemarie Börlin obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese/Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, hořčík, vápník a zinek. Voda není chemicky ošetřena.
Krém je o obsahu 30 ml a stojí .... bacha ať nespadnete ze židle ... stojí 3336 Kč  a můžete ho koupit ZDE. Je to opravdu takový kosmetický Mercedes, zpracovaný s největší péčí a propracovaný do nejmenšího detailu včetně elegantního obalu a malé špachtličky na nabírání krému.  Jde opravdu o luxusní produkt přírodní kosmetiky, vyráběné na základě nejnovějších vědeckých výzkumů. Je vhodný pro zralou pleť, takže prima volba na dárek na Vánoce pro maminku, anebo babičku které si hýčkat jistě zaslouží.

CO ŘÍKÁTE NA JEHO CENU?
DALI BYSTE TOLIK PENĚZ ZA JEDEN KRÉM? 
ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT?


9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. JO je fajn, jen škoda té vysoké ceny nebude si ho moct dovolit každý.

      Vymazat
  2. Takze na Vianoce kupujes dalsie balenia zenskemu osadenstvu rodiny? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo! To musím říct moji kamarádce a ženským v práci. Vypadá fakt pěkně.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. No popravdě pro mě je to taky moc, ale věřím, že se najde někdo, kdo ty peníze dá a určitě bude spokojený.

      Vymazat
  5. Fíha ta cena 😮 ale vypadá zaujímavo. Mamine by sa asi páčil

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...