neděle 25. listopadu 2018

Soaphoria: Peeling Citrusová bomba

Dnes pro vás mám recenzi na produkt skvělé značky přírodní kosmetiky Soaphoria. Já osobně tuhle kosmetiku prostě miluji a baví mě zkoušet nové produkty a nové vůně, které nejen dokonale hýčkají moje čichové buňky, ale zároveň se dokonale starají i o mou pokožku. Jen pro začátek upozorním na to, že všechny produkty značky Soaphoria neobsahují ropné deriváty, syntetické emulgátory, barviva, konzervanty ani umělé parfémy a taky proto jsou prostě bezva!
Peeling je v roztomilé skleněné nádobě, která připomíná zavařovací skleničky ze sklepa mojí babičky. Tyto nádobky mě prostě baví i když nejsou zrovna nejpraktičtější. Nádoba je skleněná, takže se musí dávat pozor, aby nevyklouzla z ruky a netřískla na kachličky nebo do vany. Ani otevírání není zrovna nejjednodušší, ale všechno odpouštím! 

Ooo ta vůně! Po otevření skleničky se na vás vyhrne dokonalá citrusová vůně, která má povzbuzující účinky. Jde o solný peeling, který je potřeba vždy před použitím dobře promíchat, složky jsou totiž rozdělené. Jen bacha na tu sůl, nedoporučuji ho používat na čerstvě oholené nožky nebo jiné části těla, kde máte ranky, protože dost štípe - ránu dezinfikuje. 
Peeling Citrusová bomba nanáším na vlhkou pokožku a potom ho krouživými pohyby vmasírovávám. Používám ho zhruba 2x za týden a je to opravdové hýčkání! Peeling odstraňuje odumřelé buňky, pokožku vyčistí a zanechá ji krásně jemnou a vláčnou. Pokožka je vyživená a provoněná! Pokožka zůstane promaštěná a už stačí jen šupnout do pyžamka a jít chrnět. Nemusíte se už mazat žádným krémem, takže jde i o úsporu času. 

Obsahuje tedy pomerančovou kůru, která je zdrojem draslíku, vitaminu A a betakarotenu, citronovou kůru která pomáhá při stresových situacích a depresích a mandarinku, která stimuluje psychiku a pomáhá při problémech s migrénami. 
Peelingy od Soaphoria jsou úžasné a proto jim odpouštím i nepraktičnost obalu, kterou zase vyváží jeho retro roztomilost. Pro mě je ta vůně a samotný peeling prostě TOP. Určitě příště zase vyzkouším další vůni, nejraději bych měla v koupelně všechny varianty a podle nálady si různě vybírala. Peeling si můžete koupit na Notino.cz za 225,-.

ZAUJAL VÁS TENTO PEELING? 


16 komentářů:

  1. Soaphoria peelingy, moje velká slabost. Miluju kořeněný pomeranč. Tyhle peelingy se s žádnými na trhu, co jsem zkoušela zatím nedají srovnávat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu ještě mám moc ráda peelingy od Tvoje kosmetiky :).

      Vymazat
  2. Peeling jsem ještě neměla, ale miluji vše citrusové. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Juu, to balení je opravdu rozkošné. No když vidím, jaká jsi z toho nadšená, tak věřím, že bude opravdu super a myslím, že když to někomu pořídím jako dáreček, neudělám nic špatně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jako dárek je to super tip sama bych nejraději dostala alespoň 3 takové peelingy :).

      Vymazat
  4. Značku neznám:) ale vypadá to moc dobře:).

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  5. Peelingy od Soaphorie jsou moc fajn, už jsem jich pár měla, ale ne tento citrusový. Momentálně ujíždím na šlehaném krému Mléčné potěšení, to je fakt pecka :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle přírodní značku jedním slovem miluji.. A jasně, že mě tento peeling zaujal :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...