čtvrtek 11. ledna 2018

Inecto: Šampon, maska a olej na vlasy s arganovým olejem

Dnes pro vás mám recenzi hned na tři produkty pečující o vlásky. Všechny produkty mi zaslal e-shop Parfumissimo.cz, za což bych chtěla moc poděkovat. Všechny produkty jsem pečlivě testovala nějakou dobu, takže se s vámi jdu podělit o moje zkušenosti. Podíváme se na hydratační šampon, hydratační masku na vlasy a olej na vlasy. Všechny tři produkty jsou z řady ARGAN - produkty tedy obsahují 100% čistý arganový olej, který vyživuje suché a poškozené vlasy, vlasy nezatěžuje, ale chrání je před nepříznivými vlivy.

Hydratační šampon s arganovým olejem
Šampon je v plastové nádobě o objemu 500 ml, což je vzhledem k ceně opravdu skvělé. Cena šamponu je 69 Kč. Šampon obsahuje čistý arganový olej v Bio kvalitě. Ve složení je hned 90% přírodních složek, což vítám. Šampon je také vhodný pro vegany. Šampon má čirou barvu s troškou "perleti". Jeho vůně je jemná a nevtíravá, z vlasů rychle vyprchá. Šampon vlasy pěkně umyje a ty jsou po použití pěkně hladké, jdou lehce rozčesat a krásně přirozeně se lesknou. Pokožka hlavy také není vysušené ani nijak nesvědí. 
Hydratační maska na vlasy 
Maska je v bílé plastové tubě se šroubovacím hnědým víčkem a objemem 150 ml. Cena masky je 89 Kč a já osobně mívám vždy problém se spotřebou kondicionéru nebo masek na vlasy, protože přece jen je nepoužívám při každém mytí, takže jsem ráda, že tato maska je v menším balení, které mi i tak vydrží dlouho. Masku si nanáším na umyté a ručníkem vysušené vlasy a nechám ji působit asi tak 5 minut a potom ji z vlasů pořádně vymyji. Konzistence masky je jako středně tekutý krém na ruce, takže se na vlasy nanáší bez větších obtíží. Jde to snadno a rychle. Vlasy jsou hned o poznání jemnější a vypadají lépe, nelétají sem a tam. 
Šampon a maska na vlasy
Olej na vlasy
Olej je v průhledné plastové nádobce s pumpičkovým aplikátorem pro pohodlnou aplikaci. Olej je o objemu 100 ml a jeho cena je 98 Kč. Jde o lehký olej, který si vždy nanesu do dlaní a potom si promnu ručníkem vysušené (ještě vlhké vlasy). Olej nanáším jen do konečků a je poznat, že jsou vlasy po několika použitích v lepším stavu. 
Ukázka množství - jedna pumpička oleje na vlasy
Abych to shrnula, tak poměr kvalita a cena všech tří produktů je víc než skvělý a určitě produkty stojí za vyzkoušení. Pokud tedy hledáte vhodnou alternativu k jedovatým pečujícím produktům o vaše vlásky, tak můžete sáhnout po této variantě s obsahem 90% přírodních složek

ZNÁTE ZNAČKU INECTO?


8 komentářů:

  1. Značku jsem zaregistrovala tuším, že v Rossmannu. Ale popravdě jsem pokukovala po té kokosové, protože ho zbožňuji :-) docela mě zaujal ten olej. Mám teď vlasy docela vysušené, tak by se hodil :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej nějaký produkt z jejich vlasové péče, jsou to opravdu super produkty!

      Vymazat
  2. Značku Inecto znám, ale osobní zkušenost s ní nemám. Každopádně mě hoodně láká a to i kvůli kokosové vůni :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Jedovatým produktům mi přijde přehnané. Ale jinak o této značce jsem slyšela hodně chvály. Já měla krém na ruce a nic moc..

    OdpovědětVymazat
  4. Já tuto značku vidím poprvé a nevypadá špatně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Nic jsem od této značky neměla ale četla jsem pozitivní recenze na kokosovou péči. Je fajn, že se i ty lepší, zdravější věci pomalu ale jistě dostávají do drogerií aby byli lidem více na očích.
    Já teď používám šampon od Alverde s avokádem a taky si nemohu stěžovat.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  6. Produkty sa mi páčia vyzeraju super čítam o nich prvý krát o značke som nepočula ešte ja už dlhšie používam šampony prírodné lebo som zistila že už ma potom nesvrbieva pokožka hlavy ako keď som používala hocijaké s chémiou

    OdpovědětVymazat
  7. O tejto značke počujem prvýkrát. Ale celkom ma to zaujalo. Chcela by som na vlasy používať hlavne prírodné veci a toto vyzerá super. A majú aj moc pekné obaly, ktoré u mňa pri kúpe bohužiaľ tiež zohrávajú úlohu.

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...