pátek 19. ledna 2018

Eveline: Slim Extreme 4D Koncentrované sérum

Dnes pro vás mám další "zázračný" produkt značky Eveline, který má pomoct s bojem proti tukovým polštářkům. Já sama na tyhle zázraky moc nevěřím, ale co kdyby přece? Ta touha to vyzkoušet mě nalákala i na tento krém. Dnes pro vás mám tedy recenzi na Eveline Slim Extreme 4D Koncentrované sérum
Sérum je ve žluté tubě o objemu 250 ml s klasickým zaklapávacím víčkem. V poslední době jsem si oblíbila pumpičkové aplikátory, takže bych byla raději, kdyby i toto sérum bylo s pumpičkou, ale není, tak nevadí zvládnu to. Konec o balení a jdeme k tomu, co sérum slibuje a zda to plní. 

Jde tedy o koncentrované anticelulitidní sérum Slim Extreme 4D. Tento krém modeluje postavu a zpevňuje pokožku, navíc pokožku regeneruje a působí proti vzniku celulitidy. Slibuje zázraky no ne? Díky tomuto krému prý není potřeba podstupovat invazivní chirurgické zákroky pro úpravu postavy. No naštěstí se teda do žádných takových zákroků neženu, ale přece jen zpevnění je vždy potřeba, každopádně bez cvičení a masáží to určitě nepůjde. 
Oficiální popis: Několik účinných složek a revolučních technologií působí proti účinkům času a modeluje tvar těla. Phytosonic technologie rozbíjí tukové buňky a výrazně tak ovlivňuje množství tělesného tuku v těle. Technologie Mezothery Anti-Age Complex odstraní nežádoucí celulitidu a také působí proti jejímu vzniku. Navíc neobsahuje parabeny a díky chladivému efektu se budete cítit jako znovuzrozená.

Aktivní látky:
- Salsothin G složka podporuje spalování tuků
- Kofein přirozeně působí na pokožku (pomáhá mikrocirkulaci a urychluje buněčný metabolismus)
- Centella Asiatica stimuluje pokožku k produkci kolagenu a elastanu
- Kyselina hyaluronová hydratuje pokožku do hloubky, což zlepšuje její pevnost a pružnost
- Vitamíny a minerální látky
Já jsem krém poctivě mazala vždy ráno a večer a už po pár použitích jsem viděla, pokožku pěkně hydratovanou pevnější a krásně jemnou. Každopádně úbytky na centimetrech se nekonaly. Zázrak se tedy nekonal, ale to nevadí, krém je podle mě skvělým doplňkem ke cvičení a zdravé stravě a za cenu 179 Kč ho určitě stojí za to vyzkoušet. Já jsem ho dostala na vyzkoušení z e-shpou Elixi.cz a chtěla bych za tuto možnost moc poděkovat :). 

ZAUJALO VÁS TOTO SÉRUM?


9 komentářů:

  1. Oooo vyzerá dobre, páči sa mi, že je to krém a nie gél. Lebo väčšinou tie anticelulitidne pripravky su gelove a to moc nevyhovuje mojej suchej pokožke.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě většinou nevadí, jestli jde o krém nebo o gel důležité pro mě je, aby se dobře do pokožky vstřebal a nelepil :).

      Vymazat
  2. No jestli je po něm kůže alespoň pevnější , tak je to ok:-) já měla kdysi tu niveu na zpevnění a celulitidu a také jen zpevňovala, každopádně , když člověk cvičí , může to mít nějaký výsledek, pokud ne je to vyhození peněz :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já nic takového nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A používáš nějaký krém nebo tělové mléko? Já občas taky sáhnu jen po kokosovém oleji :).

      Vymazat
  4. it looks like a great product... have a wonderful weekend...
    xoxo

    marisascloset.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Takové produkty mě nějak extra nelákají.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...