úterý 7. března 2017

Oligodermie: Čistící sérum

Znáte už francouzskou značku Oligodermie? Pokud můj blog sledujete pravidelně, tak určitě ano. Založil ji už před více než 40 lety Dr. Jean-Jacques Legrand, který také v Paříži otevřel první kliniku estetické medicíny na světě. Firma vyrábí profesionální kosmetické přípravky nejvyšší kvality. A já bych vám dnes chtěla zase po delší době představit další z produktů této značky. Tentokrát jsem si na vyzkoušení vybrala Čistící sérum proti akné, které je určeno pro mastnou a problematickou pleť.
Sérum je zabaleno v jednoduché papírové krabičce s názvem značky Oligodermie. V krabičce se ukrývá opravdu luxusně působící skleněná lahvička s modravým nádechem. Sklo není čiré, působí matně. Obal se opravdu povedl a lahvička bude určitě ozdobou koupelny. V lahvičce je 30 ml séra. 
Oficiální popis
Pomáhá odstraňovat aknózní projevy díky obsahu 5% kyseliny glykolové. Kyselina glykolová je známou zázračnou ingrediencí pro boj s akné. Provádí jemný peeling pleti. Stimuluje tvorbu nových zdravých buněk. Snižuje počet černých teček a stahuje póry. 
 Já sérum používám vždy večer na vyčištěnou pleť, nechám ho dokonale vstřebat a až potom nanáším noční krém. Musím říct, že mám opravdu póry staženější, mojí pleti sérum určitě prospívá. Cena 899,01 Kč, mě docela zaujala nevím jestli je to chyba, ale už dlouho jsem neviděla cenu zakončenou halířem, trošku mě to pobavilo. Cena je sice vyšší, ale sérum je opravdu na profesionální úrovni, takže šetříte za návštěvu kosmetického salónu a vydrží vám asi tak 5 měsíců.

ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT?
VYZKOUŠELY JSTE UŽ NĚCO OD OLIGODERMIE?


7 komentářů:

  1. Cena je na mě trochu vysoká, ale vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že je výrobek skvělý, ale pro mě asi moc nebude. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Na tomhle blogu objevuju spoustu značek které vůbec neznám :D Pro mě toto asi nebude, už i jen kvůli ceně, studentský budget je holt nižší :/

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu, ještě před rokem jsem byla taky chudý studentík :)

      Vymazat
  4. Jako cena pro mě není příliš vhodná, ale vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, zaujal mě a značku neznám, takže omrknu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...