středa 10. srpna 2016

Spotřebováno - červen/červenec 2016

Rozhodla jsem se, že budu pravidelně psát spotřebovávací příspěvky. Na blogu už se nějaké to Spotřebováno objevilo, ale nešlo o žádnou pravidelnou rubriku. Vždy po dvou měsících vám ukážu, co jsem za uplynulou dobu spotřebovala a taky připomenu recenze na některé produkty. Tak se rovnou vrhneme na ty, které letěly do koše v červnu a červenci. 
Šampon Skin Blossom
Tento šampon si určitě ještě někdy koupím. Jde o přírodní produkt. Šampon tolik nepěnil, ale mě to nevadí. Vlasy krásně umyl a nijak je nevysušoval. Ráda bych vyzkoušela i kondicionér této značky, četla jsem, že je taky moc dobrý.
Recenze na šampon - ZDE.

Micelární voda Mixa
Micelárka byla super, ale znovu si ji asi nekoupím a zůstanu věrná té růžové od Biodermy. Každopádně tato mi pleť nijak nevysušovala ani nedráždila a naopak ji pěkně vyčistila. Klidně mi napište, která micelární voda je pro vás ta nej, u mě vyhrává Bioderma tu kupuji vždy do zásoby.
Dětský šampon Milva
Šampon můžu všem doporučit! Je sice pro děti, ale nic nebrání tomu, abyste ho používaly taky. Vlasy byly po umytí krásně hebké a lesklé. Pokud jste ještě žádný šampon značky Milva nezkoušely, tak se určitě podívejte na jejich nabídku a nějaký vyzkoušejte. 
Recenze na šampon - ZDE.

Micelární voda Astrid
Astrid micelárku řadím na druhé místo hned po Biodermě. Určitě si ji ještě někdy koupím, krásně voněla, pleť vyčistila osvěžila - no prostě paráda a příjemné překvapení. Astrid umí!!
Šampon Balea
Šampony Balea to je prostě taková levná drogérková klasika. Tento šampon je pro všechny typy vlasů a měl by je hloubkově čistit. Tak vlasy umyl, ale nijak mě neoslovil, příště bych zkusila třeba nějaký jiný.

Pleťová maska Dermokil
Jde o jílovou masku. Bohužel jen tato jednorázovka vás vyjde na docela dost peněz. Měla jsem možnost ji vyzkoušet v rámci spolupráce, ale sama bych si ji asi nekoupila. Pokud vám nevadí cena, tak ji určitě vyzkoušejte byla fajn a krásně pleť vyčistila.
Recenze na masku - ZDE.
Kallos maska na vlasy Carota
Produkty Kallos jsem si v poslední době dost oblíbila. Jako první produkt, co jsem od této značky měla byla právě tato maska. Maska mi vlasy krásně zregenerovala. Určitě si nějakou masku Kallos kupte a zkuste. Jo a nesmím zapomenout, že jejich produkty jsou skoro za hubičku.
Recenze na masku - ZDE.
Pasta na zuby Opalescence
Tuto pastu jsem měla na vyzkoušení od zdravi-krasa.cz a musím říct, že byla pasta moc fajn, zuby mi vybělila cca o jeden odstín, což je určitě úspěch, protože už jsem zkoušela i jiné bělící pasty a zatím u žádné jsem neviděla rozdíly. Ale s touto pastou byl rozdíl viditelný.
Recenze pasty - ZDE


UŽ JSTE NĚKTERÝ Z TĚCHTO PRODUKTŮ ZKOUŠELY?
CO JSTE V POSLEDNÍ DOBĚ Z KOSMETIKY HODILY DO KOŠE VY? 


23 komentářů:

  1. Micelárku od Mixa znám a vyhovovala mi. Šampon od Balei taky. Jílové masky jsou teď hit, tuhle bych ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jílové masky jsou hit a musím říct, že jsou opravdu super!

      Vymazat
  2. Naposledy vcera zubni pastu Elmex a myci gel na intimni partie Nivea. Take jsem nedavno vydala tento clanek. Jednu dobu vychazel pravidelne, ted jsem to nejak ale zazdila. Snad to take budu pravidelne vydavat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elmexu si chci taky koupit a intimni gel mam teď od BioPha (recenze bude). A určitě vydávej pravidelně ať se můžu inspirovat.

      Vymazat
  3. Mám zkušenost jen s Kallosem, a mám stejný názor, boží značka ♥

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Kallos masku bych si ráda nějakou pořídila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si nějakou kup za pár korun, hodně muziky :)

      Vymazat
  5. U mna tiez vyhrava micelarka Bioderma :-)Od Skin Blossom odporucam ocny krem.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, zatím mám oční krém od Dulcia ten kofeinový a je fakt super!

      Vymazat
  6. Nejaké produkty od Kallos by som chcela vyskúšať, hlavne ma lákajú ich ceny. Aj keby mi produkty nevyhovovali, za tie peniaze by ma to ani nemrzelo. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Micelarku od Mixy máme tiež a neviem si ju vynachváliť :)

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok! Značku Mixa mám veľmi rada :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), já jsem od nich zkoušela jen krém a tuto micelárku.

      Vymazat
  9. Žádný z produktů neznám, takže díky za recenze :)
    Já zrovna dopotřebovala micelárkuod biodermy, to je moje stálice..

    OdpovědětVymazat
  10. Já vlasovou kosmetiku od Balea miluji, neměla jsem přesně tento šampon, tak nevím, jak by mi sedl, ale zatím, to co jsem zkoušela, tak to bylo dobrý:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám produkty Balea docela ráda, jsou za pár korun a výběr je opravdu veliký, ale je to prostě taková drogérková klasika.

      Vymazat
  11. Micelárku od Mixy chcem vyskúšať už veľmi dlho :) Super článok!

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji zkus je dobrá, ale Bioderma a Astrid mi teda sedí snad ještě víc.

      Vymazat
  12. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...