pátek 5. srpna 2016

Soaphoria: Krémový deodorant Nevinnost

Už jste někdy zkoušely přírodní deodoranty? Já bez nich v létě nedám ani ránu. Tenhle krémový  jsem měla už jednou jako vzoreček a do jeho "nevinné" vůně jsem se prostě zamilovala. Deodorant nese romantický název Nevinnnost a je z dílny suprové slovenské přírodní kosmetiky Soaphoria. S přírodními deodoranty mám dobré zkušenosti, zatím mi všechny vyhovovaly. Měla jsem jeden od kosmetiky Myla (recenze ZDE) a jeden od Ponia (recenze ZDE). Tento jsem si vybrala v rámci spolupráce na e-shopu biobeauty.sk.
Vůně deodorantu je moc příjemná, jemná a nevtíravá, ale nevím k čemu bych ji přirovnala, asi mi voní trochu jako mýdlo, ale není to žádná umělá vůně. A asi z něho cítím i tea tree olejíček.
Deodorant je v plastové kravičce se šroubovacím víčkem o obsahu 50 ml. Konzistence deodorantu je krémová a lze ho jednoduše nabrat prsty a nanést na pokožku. V krému jsou drobné hrubší částečky, které se do pokožky nevpijí, ale zůstanou na pokožce a postupně se uvolňují. Pozor na to, když krému nanesete hodně, tak se vám otře do trička, takže opatrně a méně je v tomto případě více. Ty drobné částečky jsou i u deodorantů od Ponia.
U přírodních deodorantů nemůžete očekávat, že se potu zbavíte, o to nejde. Pot je zdravý a tělu přirozený proces, jak se zbavuje vody a proto tyto přírodní deodoranty póry neucpávají. Tady jde hlavně o to, příjemně vonět i když se potíme. Je tedy lepší deodorant nosit přes den u sebe v kabelce a sem tam se přetřít. Mě tato opakovaná aplikace nijak neobtěžuje. Deodorant v létě používám i na nohy a jinak klasicky do podpaží. 
Abych to shrnula, tak nečekejte, že se zbavíte potu, naopak čekejte příjemnou vůni. Za sebe bych ho doporučila! A už se do jeho vůně zamilovala i mamka, takže už má taky jeden svůj. Deodorant můžete koupit buď na BioBeauty.sk (5,90 EUR) a nebo pro české milovnice přírodní kosmetiky na Krásná každý den (167 Kč) nebo na Parfums.cz (167 Kč). 

ZAUJAL VÁS TENTO DEODORANT?


9 komentářů:

  1. Mám jej taky :) A vůni bych přirovnala ke konvalinkám :) Aspoň tak mi to přijde. Nemyslíš?
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Přírodní deodoranty nemám a nepoužívám, ale chci se zeptat - barví ti třeba na černém oblečení?

    INKA – photography, poledance, geocaching, visage and more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádný z přírodních krémů mě nebarví, vždy si ho nanesu a třeba za 5 minut se jdu obléct a stačí trocha a pěkně rozmazat.

      Vymazat
  3. Prírodný deodorant - Venetian Night od Soaphorie mám, a som s ním veľmi spokojná. Niekedy by som rada vyslúšala aj tento Innocence :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Soaphorie jsem zatím nic nezkoušela, ale láká mě to :) Deodorant mám teď od Jasonu a s tím jsem spokojená. Hodně chvály jsem slyšela i na zmíněné Ponio :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja sa teda stále neviem rozhodnúť či ho kúpiť alebo nie. Nejak ma odrádza to nanášanie a nedávno som naň čítala zas skôr negatívnu recenziu. Naopak, osobne som mala Ponio a to bolo super.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý tip! Já aktuálně používám Garnier, ale určitě bych ráda vyzkoušela něco jiného :) Navíc + za přírodní složení.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě přírodní deodorant stojí za vyzkoušení :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Najviac sa mi vdaka voni osvedcil prave na nohy. Klasicky na podpazusie mam radsej Ponio alebo Dulciu.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...