neděle 19. června 2016

Mixa: Multi-Comfort výživný a hydratační krém na ruce

Tento výživný a hydratační krém na ruce je výrobkem z nové řady Cold Cream značky Mixa. Pokud značku neznáte jde o francouzskou značku, která vznikla původně v lékárenském prostředí jako kosmetika zaměřená na citlivou dětskou pokožku. Všechny výrobky této značky neobsahují žádné nežádoucí dráždivé přísady (parabeny, alkohol, barviva). S postupem času společnost rozšířila svůj sortiment i o pečující produkty pro dospělé trpící citlivou pokožkou obličeje, ale i celého těla. Mixa se pyšní dlouhodobou tradicí, která sahá až do roku 1924.


 Od této značky už používám micelární vodu se kterou jsem spokojená, jinak větší zkušenosti zatím nemám. No, ale zpět ke krému. Jde o Multi-comfort krém na ruce s Cold Cream a glycerinem pro výživu a zklidnění pěti projevů suchých rukou - vysušení, hrubost, popraskání, zčervenání a pocit stažení pokožky.

Krém je v balení o obsahu 50 ml, ideální velikost do kabelky. Většinou se mi krémy na ruce povalují různě po bytě, takže jich mám opravdu dost a různě je střídám. Tento má neutrální parfemaci a jeho konzistence je hustší, ale i přesto se dobře vstřebává a nezanechává mastný film. Hustší konzistence je vhodná pro suchou a popraskanou kůži třeba v oblasti loktů. Krém je hypoalergenní, je vhodný i pro citlivou pokožku. Příjemně se nanáší a ihned po namazání je pleť krásně jemná, hydratovaná a vláčná.

Zajímavé je, že je krém nějakou dobu odolný i proti umytí. To můžu potvrdit, namazala jsem si ruce, pak jsem ještě umyla nádobí a i pak byly ruce ošetřené a hebké. Takže krém nebude ubývat tak rychle, protože stačí troška a máte na pěknou chvíli ručky krásně hebké.

Výrobce o krému napsal: 
Díky obsahu tradiční lékárenské receptury, Cold Cream s včelým voskem a máslem z karité, dodává pleti příjemný pocit komfortu. Je ideální pro citlivou pleť s více než jedním projevem citlivé pleti. Výsledek: Pokožka rukou je vyživená, jemná a dlouhodobě chráněná. Krém obsahuje jedinečné složení odolné vůči vodě, vydrží až 3 umytí.

Multi-comfort krém na ruce Mixa seženete na Parfums.cz za 95 Kč, což mi přijde jako adekvátní cena za to, co krém umí, takže se nebojte investovat.



ZNÁTE ZNAČKU? 
MÁTE S TÍMTO KRÉMEM NĚJAKÉ ZKUŠNOSTI? 
KTERÝ KRÉM NA RUCE JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ?



7 komentářů:

  1. Značku poznám, ale ještě jsem od nich nic neměla. Krém se mi líbí hlavně v tom, že i když si umyješ ruce, tak máš stále pocit hebkých ruk. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla překvapená, že ho ani voda nesmyla.

      Vymazat
  2. Krém mě celkem dost zaujal :) Zkoušela jsem jen pletovou vodu a ta byla teda nic moc. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Mixu mám ráda. V plánu mám vyzkoušet micelární vodu. Chci trošku pozměnit svojí kosmetiku. Ale i tento krém na ruce vypadá velmi dobře. Děkuji za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vše, co jsem zatím od Mixy měla, tak jsem byla spokojená a to byly produkty na pleť. I na tento krém jsem už četla pozitivní reakce

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som od Mixy ešte nič nemala :) ale asi musím skúsiť :)

    Discoveringglam

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...