sobota 25. června 2016

Ponio: Přírodní deodorant Cukrová pivoňka

Myslím, že tato recenze je jako stvořená pro dnešní horký den. Už delší dobu jsem měla vyhlídnutý tento tuhý přírodní deododrant s vůní cukrové pivoňky od Ponia na e-shopu Krásná každý den. Když jsem ho, ale chtěla objednat, tak nebyl dostupný, tak jsem musela počkat a čekání se vyplatilo. Už při otevírání balíčku byla cítit krásná vůně deodorantu.  

Na začátek bych chtěla říct, že klasické tuhé deodoranty z drogerie přímo nesnáším, protože i když nemají dělat bílé skvrny, já si obleču triko a hned ho mám bílé. Byla jsem teda zvědavá, jak bude kouzlit tento deodorant. V poslední době jsem si dost oblíbila deodorant od značky Mylo, který jste mohly vidět v této recenzi.

Deodorant Cukrová pivoňka si mě získal, svým zajímavým obalem a vůní, takže i ten teď používám často. Když dorazil, tak jsem chvilku jen očichávala tu nádhernou vůni. 

E-shop uvádí: "Typicky ženská, sladká, romantická a květinová vůně pro princezny i dámy :-) Obsahuje směs přírodních silic, které připomínají květy pivoňky s výrazně sladkým nádechem. Tato vůně deodorantu patří mezi ty méně intenzivní."

Deodorant je v papírovém obalu, což oceňuji z hlediska ekologie. Jde o kartonové pouzdýrko na deodorant - takže je produkt přírodní jako celek. Příjemný váleček akorát do ruky. Obal má krásnou holčičí růžovou barvu s béžovým potiskem. Chvilku mi trvalo než jsem přišla na to, jak se k deodorantu dostat, ale naštěstí Míša, které e-shop patří přibalila do balíčku i návod, jak se správně dostat k obsahu. Musíte tlačit do spodní části, na začátku mi to šlo docela ztuha, ale nebojte obal to vydrží.A pak už si klasicky regulujete vysouváním jakou část produktu chcete mít vysunutou. Deodorant má jemnou krémovou konzistenci.

Moje hodnocení
Od prvního použití vím, že tento deodorant je skvělý. Obsahuje miniaturní hrubé částečky, které po po aplikaci pomaličku vstřebávají do pokožky. Ale bacha, nesnažte se nanášet silnou vrstvu deodorantu stačí aplikovat do podpaží opravdu trochu, tak předejdete tomu aby vám tam částečky zůstaly. Když, jsem nanesla tenkou vrstvu, tak se deodorant za chviličku krásně vstřebal. Deodorant nemá zabraňovat pocení, ale zápachu a tuto funkci dokonale splňuje. Na oblečení nedělá žádné skvrny, což je pro mě velké plus. 

Pokud byste nechtěli zrovna tento, tak je na výběr hned z několika vůní deodorantů:
Tea tree a citronová tráva
Růžová alej
Levandule a tea tree
Pomeranč a eukalyptus
Cukrová pivoňka

Tento přírodní deodorant určitě vyzkoušejte. Koupit ho můžete na e-shopu Krásná každý den za 198 Kč/75 g.
Ceny se bát nemusíte, já deodorant používám už druhý měsíc a nejsem ani v polovině. 

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ PŘÍRODNÍ DEODORANT? 
CO ŘÍKÁTE NA TENTO?



15 komentářů:

  1. Nedávno som ho dopoužívala, malé som to staršie balenie a bola som ozaj nadšená, je perfektný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě by ještě zajímaly i jiné vůně, všechny musí vonět krásně :)

      Vymazat
    2. Nechtel by nekdo tento novy deodorant ale s vuni tee tree bohuzel jsem koupila dva i cukrovou pivonku a mam ma sodu alergii tak jsem jeden vyhodila do kose a druhy nenacaty vice na lindita.s@seznam.cz

      Vymazat
  2. Již ho mám v košíku, tak jsem zvědavá, jak mi bude vonět :) Na těch přírodních se mi líbí, že nesmrdí tak jak normální z drogérky. Na jejich vůni jsem totiž strašně vybíravá.
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Už som ho párkrát okukovala, ale zatiaľ som sa naňho neodhodlala, vyskúšať ho... možno raz. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já momentálně používám levandulový Jason, se kterým jsem spokojená. Ale příště už budu chtít asi změnu a myslím, že půjdu právě do tohohle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasný, já mám ráda čisté a svěží vůně. Kamenec a santalové dřevo je super, deo krystal vám tuto vůni poskytne https://www.bioaromakosmetika.cz/prirodni-kosmetika/deodoranty-a-antiperspiranty/Deodorant-bez-hliniku-Crystal

    OdpovědětVymazat
  6. Já si kupuju Perspi Rock na http://www.stop-potu.cz/perspi-rock/ Přírodní přípravek proti pocení s Tawas krystaly. A když mi dojde, tak lahvičku doplním vodou a používám dále dokud se krystaly úplně nerozpustí. Takhle mám 3 až 4 lahvičky za cenu jedné ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...