úterý 6. listopadu 2018

Můj super box: Kosmetika 2018


Opět dorazil box plný zajímavých produktů od Můj super box. Balíček obsahoval hned tři propagačnní prospekty plné novinek od firem: Dermacol, Onclé a Ziaja. Ty jsem dala bokem, prostuduju si je později a vrhla jsem se na obsah. 

Ventin Color – prací prostředek na barevné prádlo s novou technologií pracích perel
Jde o novinku, která kombinuje sílu pracího prášku s koncentrovaným pracím gelem. Prací gel se velmi dobře rozpouští a je možné s ním prát i při nižších teplotách. Ještě jsem ho nezkoušela, tak jsem zvědavá. Pereme doma raději šetrně Jelenem, tak ho možná dám na vyzkoušení mamce. 
Cena 89,90 Kč / 1,4l / 20 PD

Garnier Fructis Aloe Light
Šampon Garnier Fructis Aloe Light efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu. Zatím jsem nezkoušela, ale určitě na něj dojde řada. Kondicionér Garnier Fructis Aloe Light slibuje, že vlasy snadno rozčešete a budou krásně vyživené. Poskytuje potřebnou hydrataci, zlepšuje strukturu vlasů a zajišťuje vlasům oslnivý lesk, aloe je jednička!
Cena 74,90 Kč / 250ml
Cena 74,90 Kč / 200ml
Dermacol Aroma ritual sprchový gel – meruňka a meloun 30ml
Řadu Aroma ritual myslím znáte všichni. Já mám moc ráda vůni Irská káva, ale byla jsem zvědavá i na tuhle novou variantu, která mi přišla v boxu. Vůně meruňky a žlutého melounu. Vůně je příjemná, nijak mi nevadí, ale znovu nekoupím. Sprcháč je klasika, nic víc nic míň. Malinké balení je super na cesty. 
Cena 29 Kč / 30 ml
Cena 59 Kč / 250 ml

Dermacol Men agent shower gel gentleman touch 30ml
Sprchový gel pro muže 3v1 Gentleman Touch. Vůně je docela intenzivní, ale řekla bych, že pánům bude vyhovovat. Jde o univerzální produkt, takže s ním můžou muži mýt obličej, tělo i vlasy. Obsahuje kondicionační látku, která zamezuje polétavosti a krepatění vlasů.
Cena 29 Kč / 30 ml
Cena 79 Kč / 250 ml

Luxusní tělový balzám Onclé s kmenovými buňkami 35ml
S touto značkou zatím nemám žádnou zkušenost, takže jsem byla ráda za malý tělový balzám, který určitě vyzkouším. Měl by působit proti striím, celulititdě, jizvám a vráskám - to vypadá na zázarčný krém :-) Krém se dá používat na tělo, ale i na obličej. Tělový balzám Onclé s jedinečný svým složenímz rostlinných kmenových buněk a kyseliny hyaluronové. Poskytuje pleti hloubkovou výživu a regeneraci. Onclé tělový balzám dále obsahuje komplex aktivních vzácných olejů (BIO šípkový, bavlníkový, mandlový, SQUALAN, broskvový, meruňkový), olej z ořechů Inca Inchi s omega 3,6 a 9. To jsou samé pecky, tak uvidíme!
Cena 449 Kč / 200 ml
Cena 119 Kč / 35 ml

Indulona krém na ruce s rychlým vstřebáváním
Ani jsem netušila, že má Indulona nový vzhled krémů. Indulona je naše klasika, ta nikdy nezklame a krém na ruce se před zimou určitě hodí. Rychle se vstřebává a je vhodný pro regeneraci suché a citlivé pokožky. Obsahuje bambucké máslo, olej Inca Inchi a vitamin E, které pokožku chrání a regenerují.
Cena 49,90 Kč / 50 ml
Oriflame Make-up MasterCreation Giordani Gold
Tyto makeupy si ráda kupuje mamka a vždy je s nimi spokojená. Já s nimi zkušenost nemám a ani nemám potřebu je zkoušet teď jsem si zvykla jen na lehké BB krémy. Make-up podporuje mládí pleti, rozjasňuje ji, vyhlazuje a vyživuje. Má lehkou luxusní texturu, ochranný faktor SPF 18 a filtr, který chrání před znečištěným prostředním. Doufám že cena odpovídá kvalitě.
Cena 549 Kč / 30 ml

Antiperspirant B.U. In Action Protect Plus 50ml
V boxu byly hned dva, což je super, protože takových mini balení není nikdy dost a hned jsem jeden šupla do kabelky :-) Slibují příjemnou a dlouhotrvající vůni a ochranu před pocením až 48 hodin.
Cena 69,90 Kč / 150 ml
MENTOS ŽVÝKAČKY Citron a Jahoda
No ty bych tedy v boxu s radostí oželela, ale někomu je určitě věnuju. Žvýkačky jsou bez cukru a svou tekutou náplní a dlouhotrvající chutí vás dokonale osvěží.
Cena 24,90 Kč

Dál byly v boxu dva vzorečky novinek od Astrid a Tesori. 
Dove sprchová pěna Kokosový olej 200 ml
Na tuto pěnu jsem fakt zvědavá! Hustá sprchová pěna dokonale vyživí a zvláční pokožku a je vhodná i na holení. Pěna je obohacena o esenciální oleje, které zvláční pokožku a zahalí ji do příjemné dlouhotrvající kokosové vůně. Hmmm.
Cena 139,90 Kč / 250 ml

Dove tělové mléko Intensive nourishment
Tělových mlék mám momentálně doma strašně moc, takže toto od Dove asi poputuje k někomu jinému. Tělové mléko intenzivně hydratuje velmi suchou pokožku. Zabraňuje ztrátě vlhkosti a pokožce dodává potřebnou výživu a péči. Složení obohacené o esenciální oleje zajišťuje intenzivní hydrataci během celého dne. 
Cena 134,90 Kč / 250 ml

TESORI D’ORIENTE AYURVEDA pěna do koupele
Pěna do koupele se u nás neztratí a ještě to pěkné balení! Krémová pěna Ayurveda obsahuje kombinaci olejů a výtažků z léčivých rostlin, které využívá ayurvedská medicína. Díky tomu vyniká svými hydratačními a regeneračními schopnostmi. Éterická vůně pomerančovníku a pačuli je doplněna svěžími tóny citronu. Neobsahuje, barviva, minerální oleje ani silikony. To zní slibně.
Cena 99,90 Kč / 500ml

ZIAJA Acai berry Hydratační mýdlo s balzámem
Produkty Ziaja si nekupuji, ale když už ke mě nějaký dopotuje, tak ho ráda zkouším, takže jsem na tohle mýdlo zvědavá. Mýdlo je určeno pro pokožku unavenou, citlivou, bez lesku. Navrací pleti zdravý a zářivý vzhled. Neutralizuje volné radikály a chrání pokožku před oxidačním poškozením. Obsahuje přírodní aktivní látky acai berry a beta-glukan. 
Cena 99 Kč / 300 ml
Dermacol 16h lip colour dlouhotrvající dvoufázová barva na rty a lesk 2v1
Tyto tekuté rtěnky znám a mám jich doma snad 10 odstínů. Tento je nový, takže super. Určitě se mi bude hodit. Rtěnka je rychleschnoucí a myslím, že vám ji nemusím blíže představovat. Ultra lesk & jemná péče v krémové bázi díky obsahu přírodních vysoce kvalitních olejů, včelích vosků a vitaminu E zabraňuje vysušování a rty hydratuje, zvláčňuje, dodá jim svůdný lesk a plnost.
Cena 229 Kč / 3 ml + 4,1 ml
To už je z říjnového kosmetického Super boxu vše. Já jsem tedy spokojená. Box byl opravdu plný zajímavých produktů, které jsem povětšinou držela v ruce poprvé, takže už se těším na jejich zkoušení. 

ZNÁTE NĚKTERÉ PRODUKTY?


9 komentářů:

  1. Obsah je fakt super. Některé výrobky poznám, některé jsem už měla, ale většina je pro mě novinkou.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom to podle mě je, že by v boxu měli být i novinky.

      Vymazat
  2. Superbox jsem si objednávala přesně minulý rok touhle dobou a měla jsem z něho smíšený pocit, tak půl na půl. Letos se mi zdá o trochu zajímavější, než ten co jsem objednávala já.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že před rokem začínali, ale teď to je pěkně rozjeté :).

      Vymazat
  3. Krásný box, moc se povedl :) já používám Dermacol rtěnku a jsem s ní moc spokojená :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Téda tolik povedených produktů, fakt se box povedl. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...