čtvrtek 8. listopadu 2018

100% Pure: Prodlužujícíc řasenka Black tea

V dnešním článku vám ukážu řasenku, která se řadí mezi přírodní dekorativní kosmetiku. Už jen velmi málo sahám po řasenkách z drogerií, ale opravdu skoro každý den používám přírodní řasenky. A proč? Protože mi nedráždí oči a splní všechno, co od řasenky chci. Dnes bych vám chtěla ukázat Prodlužující řasenku Black tea od značky 100% Pure.
Řasenka mi přišla zabalená v malém papírovém tubusu, ten jsem odložila a ubytovala jsem ji u nás v koupelně v koupelně, tak abych ji měla ráno hned při ruce. Řasenka má 10 g a má stříbrný lesklý obal s bílými decentními ornamenty. Jak je patrné z názvu, tak řasenka slibuje prodloužení, oddělení a zvýraznění řas. Řasám dodá lesklý vzhled pomocí pigmentů z ovoce a z černého čaje. Obsahuje provitamin B5, vitamin E, ovesné a pšeničné proteiny, které řasy vyživí. 
Kartáček má tvar přesýpacích hodin a jeho velikost hodnotím jako střední. Řasenka řasy moc nenatočí, ale zato je pěkně prodlouží a zahustí. Barva řasenky je černo černá a jak jsem psala je pigmentovaná ovocem a černým čajem. 

Složení: bio zelený čaj, vitamín E, včelí vosk, extrakt z ostružin, extrakt z černého rybízu, extrakt z malin, hydrolyzovaný ovesný protein, hydrolyzovaný pšeničný protein, pro-vitamín B5, extrakt z mořských řas (prášek),kyselina stearová z kokosu, slída, kakaové máslo, perlový prášek, rýžový prášek, kakaový prášek, extrakt z kávových zrn (prášek), levandulový med, extrakt z listu oregana, extrakt z květu/listu tymiánu, extrakt z listu rozmarýnu, extrakt z květu/listu/stonku levandule, extrakt z vodilky kanadské. To je ingrediencí co?
Jsem šťastná, že je řasenka opravdu bez chemie. Další věcí, kterou na ní mám moc ráda je její vůně. Řasenka voní po černém čaji a borůvkách. Řasenka je vhodná pro všechny, dokonce i pro holky co nosí kontaktní čočky nebo mají očka citlivá stejně jako já. Během celého dne se nerozmazává, nežmolkuje, řasy neslepuje a večer jde pěkně odlíčit. Ale pozor není voděodolná, takže nebrečet a neběhat v dešti. 
Řasenku mohu určitě doporučit a vůbec se nebudu bránit si ji koupit znovu, už jsem dospěla k názoru, že si raději za řasenku připlatím než si koupit levnou a pak brečet, že mě pálí v očích. Řasenka je 100% přírodní a 100% vegetariánská, není testovaná na zvířatech. Cena je 670,- a já jsem ji dostala na vyzkoušení z e-shopu BlueberryHill.cz. 





MÁTE CITLIVÉ OČI? POUŽÍVÁTE PŘÍRODNÍ ŘASNKY?


7 komentářů:

  1. Od 100% pure chcem rozhodne niečo vyskúšať, mám veľmi citlivú pleť, špirála vyzerá dobre, ale tá kefka na špirále by mi asi nevyhovovala :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle značka se mi moc líbí, taky bych ráda něco vyzkoušela. Řasenka udělá pěkné řasy. Já naštěstí až tak citlivé oči nemám, ale najít skvělou přírodní řasenku by bylo fajn.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Jee tak ta je úžasná! Ten obal je moc krásný. Je mnohem lepší si připlatit, přecijen ta kvalita se tam dost projevuje. To složení je moc fajn, na řasách taky vypadá moc hezky, asi o ní zauvažuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobra prirodna riasenka je aj Avril. Kupujem si ju pravidelne. Tato tiez nevyzera zle, no cena ma trochu odradza. Od 100 % Pure by som skor vyskusala ich serum s vitaminom C. Dnes som ho akurat objednavala a uz sa nan tesim :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  5. Přírodní řasenky jsem ještě nezkoušela, zajímalo by mě, jak by mi tahle sedla.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten obal je dokonalý. S takovým jsem se ještě u řasenky nesetkala :-)
    Přírodní řasenku jsem nikdy nezkoušela, i když citlivé oči celkem mám, ale co se řasenek týče, tak s nimi problém nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Od této značky jsem vyzkoušela jenom kolagenovou plátýnkovou masku, ale řasenka vypadá fakt dobře, jen ta cena :-( ale je přírodní no... já mám jednu od Avril a Zuii organic a obě jsou také moc fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...