neděle 28. října 2018

Body Natur: Depilační krém do sprchy - lesní plody

Body Natur je značka, která se specializuje na depilaci, což znamená odstranění viditelných částí chloupků z různých částí našeho těla. Dnes se mrkneme na zoubek Depilačnímu krému do sprchy ve variantě lesní plody. Tak schválně sedl mi tento depilační krém, nebo kamarádi nebudeme?
Krém je v plastové tubě se šroubovacím víčkem. Líbilo se mi, že byl krém ještě "zapatentován" hliníkovou fólií, jak to mívají některé například zubní pasty. Můžete si tak být jisty, že ho před vámi nikdo nepoužil. Velikost balení je 200 ml. V balení byla ještě houbička, která je složena z hrubší části a z jemnější části, ty jsou od sebe odlišeny barevně. Depilační krém má unikátní voděodolné složení, které slibuje účinnost ve sprše už za 3 minuty. Obsahuje extrakty z lesních plodů. Po lesních plodech krém voní, připomíná mi tmavé bonpary bonbóny. Vůně sladká, ale docela příjemná. Brzy po sprchování se vytratí.
Já jsem krém vyzkoušela a popravdě si poradil tak s 1/3 chloupků na zbytek jsem použila svůj epilátor. Takže nevím, jestli mám odolné chloupky, nebo je na depilaci nějaký fígl, na který jsem zatím nepřišla. Každopádně, co je pozitivní, tak jsem se po krému nijak neosypala, ani jsem neměla pokožku vysušenou. Krém je vhodný pro depilaci nohou, podpaží i oblasti bikin. Já jsem ho zkoušela jen na nohy. 

Návod k použití: Na suchou a čistou pokožku nanesete krém a modrou částí houbičky ho rozetřete. Počkáte 1 minutu a šupnete do sprchy, ale na oblasti s krémem vodu namíříte zhruba po 2-6 minutách, to musíte asi vychytat. No a krém pomaličku smýváte proudem vody. 
Za sebe z něj mám pocit tak 50 na 50. Budu ráda, když mi napíšete zda takové krémy používáte a zda vám fungují, případně mi prozraďte nějaký fígl, jak na to, aby krém fungoval na 100%. Pokud máte s jinými krémy na depilaci zkušenost, tak vyzkoušejte i tento a pak mi napište, jak sedl vám. Koupit si ho můžete na e-shopu Parfumissimo.cz. 


POUŽÍVÁTE DEPILAČNÍ KRÉMY?


4 komentáře:

  1. No mně takové krémy vždy hrozně páchly. :D Nevím ani, jestli existuje nějaký funkční na 100%, ale alespoň, že ti tento voněl dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám najradšej klasický gél na holenie a žiletku, z depilačného krému sa vždy vyhádžem :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krémy nepoužívam, u mňa je to klasika, žiletka a gél. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. V minulosti jsem pár depilačních krémů vyzkoušela. To byla doba, kdy jsem s holen byla spíše v začátcích. A už nikdy bych se k depilačnímu krému nevrátila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...