pátek 9. března 2018

Vivian Gray: Sprchový a koupelový gel Amber & Cedar

Taky se vám tak líbí design téhle kosmetiky? V dnešním článku bych vám chtěla ukázat produkt, který jsem dostala na vyzkoušení z e-shopu Spabox.cz. Jde o Sprchový a koupelový gel německé značky Vivian Gray. Je to moje první setkání se značkou a musím říct, že jsem mile překvapená.
Když jsem si na e-shopu vybírala, který produkt bych ráda vyzkoušela, tak mi padly produkty značky Vivian Gray do oka hlavně svými nádhernými obaly. Tenhle sprchový gel je ve větší plastové nádobě o objemu 500 ml. Láhev má šroubovací víčko, ale hlavně takový ten překlápěcí uzávěr. 
Samotný sprchový gel má jemnou perleťově modrou barvu, která je sice taková šmoulí a klidně bych brala, kdyby gel nebyl nijak zabarven, ale třeba malé dětičky to ocení. Pokud jde o parfemaci, tak by měl gel vonět po ambře a cedrovém dřevu, což si ale netroufám na 100% tvrdit. Nevím po čem mi sprchový gel voní, ale voní pěkně. Jsem zvyklá na bylinkové vůně, což tato podle mě není, ale není nijak intenzivní, takže se to dá v pohodě zvládnout. 
Podle popisku by měl gel pokožku zvláčňovat a měl by tak být vhodný i pro suchou pokožku, ale v kombinaci s naší tvrdou vodou mám po umytí pokožku místy sušší, takže po sprchování použiji ještě pečující olej nebo krém. Jinak je tento produkt vhodný jak pro muže, tak pro ženy a to podle mě i díky jeho univerzální vůni. Vyhovuje mi, že neobsahuje parabeny. 
Popravdě jsem už vyzkoušela asi i lepší sprchové gely a také voňavější, to je individuální, možná právě vás tahle vůně uchvátí. To balení se mi líbí tak, že bych si ho klidně koupila znovu. Cena tohoto produktu je 139 Kč.

ZNÁTE ZNAČKU VIVIAN GRAY?


4 komentáře:

  1. Značku vůbec neznám :), ale vypadá moc hezky ! :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  2. Značku nepoznám, ale nevypadá špatně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku neznám, ale obal sprchového gelu vypadá moc hezky :)


    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ten obal je opravdu náádherný a ty jsi sprchový gel moc hezky nafotila :) značku jsem už někde viděla, ale nezkoušela :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...