čtvrtek 8. března 2018

Marilou Bio: Přírodní čisticí pleťové mléko

Dnes vám chci ukázat další produkt francouzské značky Marilou Bio, která nabízí opravdu kvalitní přírodní kosmetiku a ještě k tomu v pěkných baleních. Na vyzkoušení z e-shopu Elixi.cz jsem dostala Přírodní čistící pleťové mléko, které je opravdu čistě přírodní a pyšní se certifikátem EcoCert. 
Čistící mléko je v bílé plastové tubě o objemu 75 ml s motivem modrého tulipánu. Balení je jednoduché, ale opravdu povedené. Mléko obsahuje aloe vera, bambucké máslo, jojobový a avokádový olej. Aloe vera pokožku skvěle hydratuje. Bambucké máslo pečuje o podrážděnou, narušenou nebo poškozenou pleť a také ji zklidňuje. Jojobový a avokádový olej pleť vyživí a zvláční ji. 
Byla jsem překvapená, jak odličování mléku krásně jde! Stačí jen zhruba 2-3 tamponky a pleť je krásně odlíčená. Po tomto procesu vždy ještě obličej přejedu tonikem a následně nanáším pečující krémy. Samotné mléko má velmi příjemnou konzistenci a vůně je decentní a pro mne příjemná. Mléko není nijak mastné, což nemám ráda, ale opravdu je lehoučké. Pleť je po odlíčení krásně jemná a opravdu spokojená. 
Toto mléko je vhodné pro všechny typy pleti a má se používat vždy ráno a večer. Cena tohoto mléka je 169 Kč. Za sebe toto mléko můžu opravdu doporučit a určitě si ho koupím znovu i když s mojí spotřebou mi ještě nějakou chvíli vydrží. 

ZAUJALO VÁS TOTO MLÉKO?


4 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...