úterý 13. března 2018

Garnier: Nové mini balení micelárních vod

Krásný den. Před několika dny mi dorazilo pár balíčků s produkty na testování v rámci spolupráce a tak jsem hned několik produktů nafotila a postupně si dělám poznámky, zkouším produkty a sepisuji recenze. Dnes bych se s vámi chtěla podělit o recenzi na novinky značky Garnier, kterými jsou mini (cestovní) balení micelárních vod.
Balíček byl moc pěkně zabalený. Přišla mi průhledná cestovní kosmetická taštička, ve které byla ukrytá žínka, malý kartáč na vlasy, super gumičky, které jsem si fakt oblíbila a nakonec dvě mini balení micelárních vod. Dřív jsem byla zvyklá se odličovat jen micelárními vodami a potom hned nanášet další pečující produkty, ale za poslední rok jsem se naučila používat micelární vody tak, že s nimi obličej odlíčím a potom ho ještě pořádně umyji čistou vodou nebo ji dočistím pleťovou vodou. 
Růžová micelární voda, je vhodná pro citlivou pleť a je bez parfemace. Tuto variantu mám doma ve větším balení a už jsem vám o ní na blogu psala. Já ji používám jen na tváře, ale na oči a na rty ji nepoužívám. 
Dvoufázová micelárka je pro mě novinkou. Samozřejmě, že recenze na ní jsem četla a většinou byly pozitivní, dokonce i vy jste mi ji doporučovaly, tak jsem byla ráda, že se mi do rukou dostalo mini balení na vyzkoušení. Popravdě je na mě hodně olejová, takže asi kamarádky nebudeme. 
Miniaturky jsou podle mě velmi praktické ať už na cesty, tak také na vyzkoušení micelárních vod. Pokud zatím nemáte s těmito produkty zkušenost, tak mi přijde hloupé kupovat si rovnou velké balení, protože pokud by vám nesedly, tak co potom se zbytkem. Takhle si můžete koupit miniaturku na vyzkoušení a pokud vám sedne, tak si dokoupíte větší balení, které vydrží fakt dlouho. 

MÁTE S TĚMITO MICELÁRKAMI ZKUŠENOST? 
JAKÝMI PRODUKTY SE NEJČASTĚJI ODLIČUJETE?


6 komentářů:

  1. Micelarky Garnier bych ráda zkusila, až tedy dodělam starší kousky, co mám doma :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Používam tú oranžovú a som s ňou spokojná aj ked často mám problém, že mi tečie z boku ak chápeš čo myslím. Neviem, či som v tom jediná, každopádne za mňa je toto balenie veľmi roztomilé :) A ak už sa neodličujem týmto tak používam kokosový olej.

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
  3. jeeej garnier micerálku som žiadnu neskúšala ale keby dostanem príležitosť niekde uvidieť teto miny vzorky určite ich vyskúšam strašne su roztomilé:)Ja sa skôr odličujem mliekom na odličovanie micerálku na pleť:)

    OdpovědětVymazat
  4. Obě jsem už zkoušela a jsou super!! :) Vyhovují mi všechny druhy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Kupuji si tu růžovou, odličuji s ní úplně vše, ale problém nastává u dlouhotrvajících matných rtěnek, na ně by se hodila asi ta olejová verze. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Už som ich skúšala, ale nepoužívam ich. Momentálne používam micelárku od Gosh. Tieto malé balenia mi prídu veľmi cute a rozmýšľam, žeby som si jedno zaobstarala na cesty :)
    The Noela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...