čtvrtek 25. ledna 2018

Versace: Bright Crystal

Před Vánoci jsem si udělala radost a z e-shopu Notino.cz jsem si objednala parfém Versace Bright Crystal. Ráda bych vám parfém dnes představila, pokud ho ještě neznáte. Myslím si, že je parfém dost známý a pokud si nevybavíte jeho vůni nebo název tak jeho krásný flakonek určitě.

Tento parfém neobsahuje žádnou mou oblíbenou složku vůní (santalové dřevo, vanilka), ale zaujal mě hlavně svým flakonkem. Byla jsem překvapená, že i když bych na první prostudování popisku parfému a jeho složek po parfému nesáhla, tak díky flakonku jsem objevila další parfém, který mi voní.
Versace Bright Crystal je květinově ovocná vůně s lehoučkým nádechem pižma. Na začátku vás okouzlí akcenty citrusových plodů, které po chvilce přejdou ve sladší tóny pivoňky a magnólie. Nasládlost v závěru vyvažuje vůně lotosového květu. Výsledkem je tedy jemná, čistá a smyslná vůně!Vůni navrhl slavný návrhář parfémů Alberto Morillas v roce 2006, od té doby se něžný a líbivý Bright Crystal řadí mezi nejoblíbenější parfémy Versace.
Už jsem zmiňovala, že mě parfém na první pohled zaujal hlavně svým flakonkem, který působí luxusně. Je z čistého lesklého skla, přes které je vidět jemně růžový parfém. Flakonek je bytelný a dobře se drží v ruce. Já mám variantu 30 ml (kupuji raději menší balení). Na Flakonku je už jen jednoduchý nápis s názvem vůně. Velký uzávěr v podobě elegantního krystalu se vejde akorát do dlaně.
Parfém nanesu ráno na zápěstí a dekolt a ještě večer ho cítím, takže výdrž chválím na jedničku! Vůně mi voní květinově, myslím, že bude super na léto, protože je lehoučká a přesně takové vůně v létě vyhledávám, každopádně i teď ji používám často a ráda. Versace Bright Crsytal seženete snad všude, je to podle mě velmi oblíbená vůně. Jak jsem psala v úvodu, tak já jsem si parfém kupovala na Notino.cz, kde se mi zdál za nejlepší cenu a také na něj mají často slevy. 

MÁTE RÁDY TENTO PARFÉM?


12 komentářů:

  1. tento parfém je klasika, ktorá nikdy nesklame :) kupovala som ho na Vianoce mamine, bez toho, aby ho predtým skúsila ovoňať, a veľmi je s ním spokojná :) ja som ho mala asi raz a páčilo sa mi na ňom, akú má dlhú výdrž :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem o vůni přemýšlela, chci zainvestovat do nějakého parfému. V sephoře boxu jsem měla miniaturu parfému Aura floral od Loewe a tak jsem si ji zamilovala, že právě tuto vůni si koupím ve velkém balení. Je smyslná, ženská, sexy a když se s ní navoním, každý mi vůni chválí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, určitě ji zkusím ovonět v parfumerce :).

      Vymazat
  3. Flakonek vypadá opravdu krásně. Vůni nepoznám, nevím, jak voní, ale asi by mě taky nalákala na svůj obal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo někdy si ho jen tak podržím v ruce a prohlížím :-D.

      Vymazat
  4. Tento mám doma také, jenom ve verzi 200 ml která byla za super cenu a miluji ho. Je to taková nevšední jemná vůně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo to bych měla na dva roky :). Já si raději kupuji menší balení. Ale chápu, že ekonomické, je větší balení.

      Vymazat
  5. Je to taková proslulá vůně, ale já ji nikdy necítila .)

    OdpovědětVymazat
  6. O tohoto parfému mám vzorek a musím říct, že se mi ta vůně fakt líbí ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zajímavé, že se líbí tolika žen, je to taková univerzální vůně pro všechny :D.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...