neděle 14. ledna 2018

Soaphoria: Maska & čistič Chillophoria

Jsem moc ráda, že jsem během minulého roku objevila pro mě spoustu nových e-shopů plných přírodní kosmetiky. Jedním z nich je také e-shop s názvem Voním přírodou. Milá Petra z tohoto e-shopu mi zaslala pěkný balíček na vyzkoušení. Produkty mi přišly pěkně zabalené v krabici a v papírovém pytlíčku. Balíček obsahoval: Přírodní pleťovou masku a čistič v jednom značky Soaphoria, Tuhý kopřivový šampon - citron a rozmarýn značky Ponio a Veganský balzám na rty -maracuja a kokos značky Mylo (recenze).
Tentokrát bude recenze na první výrobek, kterým je Maska & čistič Chillophoria. Tato přírodní pleťová maska má příjemnou svěží mátovou vůni a je určena k hloubkovému čištění obličeje a léčbě problematické pleti, kterou trápí akné. Kromě máty, obsahuje maska také čajovník a kafr. Všechny zmíněné ingredience jsou skvělými pomocníky při léčbě problematické pleti. Maska také obsahuje bílý a zelený jíl nejvyšší kvality. Oba jíly hloubkově pleť čistí a poradí si i s ucpanými póry. Maska pokožku skvěle regeneruje. 

Maska je v plastovém kelímku o objemu 150 ml s bílým šroubovacím víčkem. Barva samotné masky je taková bahnitě zelená, nic moc pastva pro oči, ale jde o přírodní produkt, u kterého nejde o barvu, ale o účinky. Jak jsem již psala tak vůně je velmi svěží a pokud máte rády vůni čerstvé máty, kterou si promnete v prstech, tak to je přesně ta vůně. Během působení masky na pleti se vůně vytrácí a určitě není vtíravá. 

Tento rpodukt je 2v1, protože ho jde používat buď jako masku nebo jako čistič. Jako masku ho můžete používat 1-2x za týden a jako čistič můžete používat klidně denně. Chillophoria se používá vždy na mokrou pokožku. Samotná konzistence masky/čističe je docela mazlavá a tužší, ale v kombinaci s vodou jde nanášet hezky. Konzistence je hned příjemnější a s tím i samotné nanášení je jednodušší a maska jde dobře na obličej rozetřít. Já používám tento produkt někdy jako masku a někdy zase jen jako čistič a oba způsoby aplikace mi vyhovují. 

Jako čistič si vždy naberu malé množství na prsty a krouživými pohyby masíruji vlhkou pokožku, která se pěkně prokrví a vyčistí. Jde o velmi jemný a příjemný peeling. Obličej je pak po opláchnutí pěkně čistý a póry jsou zataženější. Pleť vypadá svěže a působí opravdu zdravým dojmem. 
Jako masku tento produkt používám jednou za týden. Opět naberu přiměřené množství masky na prsty a nanáším ji prsty na obličej. Kdo chce může na nanášení použít i štetec na masky. Během působení je maska na obličeji příjemná a nezpůsobuje žádné nepříjemné pocity. Nechám masku na obličeji působit cca 15 minut a potom ji vlažnou vodou z obličeje smyji. 

Tento produkt si určitě objednám znovu, protože pleť opravdu pěkně a hloubkově čistí, zmenšuje póry a černé tečky pomalu mizí. Redukuje mastnotu a pleť vypadá zdravě. Obličej po jejím použití nemám nijak podrážděný a moje pleť je tak krásně opečovávaná. Po masce doporučuji použít krém, pokožku sice nevysušuje, ale pečující krém pleť jistě ocení. Masku bych určitě doporučila majitelkám mastné, smíšené nebo normální pleti. 
Složení: Jíl *, Bílý jíl*, Zelený jíl*, glycerin rostlinného původu*,Máta peprná *, Máta kadeřavá *, Konopí seté*, jojobový olej *, Měsíček lékařský *, Adzuki fazole*, Čajovník australský * Kafr*
* Certifikovaná organická složka

Cena tohoto prima produktu bez chemie je 337 Kč. Podle mě je cena super, masky je v balení dost, takže vám nějakou tu dobu vydrží. Koupit si ji můžete na e-shopu Voním Přírodou

CO NA TENTO PRODUKT ŘÍKÁTE?


10 komentářů:

  1. Maska vypadá krásně! Mám tedy raději hydratační masky, ale tuto bych klidně zkusila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ji fakt oblíbila. Uvidíš vyzkoušej a budu se těšit na tvoji recenzi :).

      Vymazat
  2. Amazing product, looks really great! xoxo

    blog
    instagram

    OdpovědětVymazat
  3. Já ji měla ve vzorečku a byla super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ji měla už kdysi ve vzorečku a sedla mi, tak jsem se rozhodla ji vyzkoušet delší dobu.

      Vymazat
  4. Chillporiu som ešte nemala, ale Herbaphoriu úplne zbožňujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soaphoria má skvělé produkty a každý si určitě najde ten nejlepší pro jeho pleť :).

      Vymazat
  5. Maska vypadá teda dost zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chystam se na ni a jsem zvedava, jestli bude fungovat :) Prijde mi dost podobna jako od Lushe ta zelena��

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...