pátek 26. ledna 2018

Caltha: Mýdlo Káva a Kakaové máslo

Káva a kakaové máslo! Tak přesně o těchto ingrediencích bude dnešní recenze, protože vám chci ukázat skvělé přírodní mýdlo značky Caltha "Káva a kakaové máslo", které jsem dostala k otestování z e-shopu Spabox.cz.
Mýdlová kostka má 100 g a je určená pro všechny typy pleti. Toto mýdlo nepoužívám na obličej, ale používám ho při sprchování na celé tělo, protože má zpevňující a povzbuzující účinky a taky má bojovat proti celulitidě! Kombinace kávy s kakaovým máslem podporuje kožní buňky k aktivitě a bojuje proti usazování tuku pod kůží. Mýdlo přišlo v papírové krabičce, která je sama o sobě moc pěkná a tak by se dalo mýdlo věnovat i jako drobný dárek. Pokud jde o vůni, tak ta je božská! Z mýdla opravdu cítím kombinaci kávy a kakaa. Vůně je docela intenzivní, ale milovnice kávy to určitě ocení. Já jsem velmi spokojená! Vůni cítím z pokožky ještě dlouho po použití.
Mýdlo obsahuje mletou kávu, která je vidět i na jeho průřezu a díky tomu působí jako peeling a posiluje tak účinky antioxidantů v mýdle. Kakaové máslo navíc obsahuje ještě hořčík a železo, které se přes pokožku dostávají až do našeho těla. Dále ve složení najdete kokosový olej, který chrání organismus před nepříznivými vlivy počasí a udržuje pokožku pevnou a hladkou, olivový olej k tomu dodává vláčnost a hebkost. Celé složení: Kokosový tuk, Olivový olej, Kakaové máslo, Včelí vosk, Mletá káva, Kakao, Kávovo-čokoládové aroma. 
Mýdlo vytvoří krásné množství pěny. Oceňuji, že pokožku nevysušuje a pěkně ji čistí. Toto ručně vyrobené mýdlo neobsahuje konzervanty ani jiné škodlivé látky. Mýdlo neobsahuje žádný palmový tuk! Samozřejmě, že samotné umývání tímto mýdlem vám centimetry v pase neubere, ale myslím, že je to skvělý a hlavně voňavý produkt, který by v koupelně neměl chybět. Cena Mýdla Káva a Kakaové máslo je krásných 95 Kč, což je podle mě skoro za "hubičku".

CO NA TOTO MÝDLO ŘÍKÁTE?


11 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jo je super, krásně voní a vyhovuje mi to odstranění odumřelé kůžičky.

      Vymazat
  2. Ty jojo, to vypada fakt, dobre a ta cena je skvela. ;)
    www.blaznivamama.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caltha má skvělé přírodní produkty za pár kaček :).

      Vymazat
  3. Už jen kvůli té vůni ho nutně potřebuju. :-)))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Musí úžasně vonět :) já si na tyhle tuhá mýdla teprve pomaličku zvykám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí, že jsou pěkně skladná a nezůstávají po nich plastové obaly, většinou jsou balené v papírových krabičkách :).

      Vymazat
  5. Mýdla s kakaovým máslem si vyrábím doma, kakaové máslo je takový zázrak na plěť i na vaření. Hanka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...