středa 3. ledna 2018

Avon: Tělový peeling s čokoládou

Krásný den přeji :). Taky tak milujete čokoládu a její vůni? Dnes pro vás mám sladce voňavý produkt, který patří do péče o tělo a konkrétně jde o Tělový peeling s čokoládou značky Avon. Určitě víte, že peelingy patří k mojí koupelnové rutině a sahám po nich velmi často. Přijde mi, že je po nich pokožka taková umytější než když použiji jen sprchový gel a taky mám dobrý pocit z toho škrabkání, které je moc příjemné a pokožku pěkně obrousí. Tak se jdeme na čokoládový peeling z Avonu podívat blíže.

Čokoládový tělový peeling je v plastové tubě s objemem 200 ml. Obal je pěkný a praktický, protože tuba stojí na víčku a tak peeling postupně stéká dolů a nemusíte tak tubu mačkat, když už dochází. Líbí se mi i různé styly písma použité na balení. Přiznám se, že obal byl to první, co mě na tomto produktu zaujalo a nalákal mě k jeho koupi. 
Peeling obsahuje jemné mikroperličky, které mají účinně odstraňovat odumřelé buňky z pokožky a pokožku masírovat a prokrvovat. Na moji pokožku je tento peeling opravdu hodně jemný, ale pokud máte rády jemné peelingy, tak je ok. Já bych byla spokojenější, kdyby byl peeling hrubší a tím pádem i více pokožku masíroval. Pokožku nedráždí, nevysušuje ji a pěkně ji očistí. Ještě nesmím zapomenout na velmi příjemnou relaxační vůni čokolády nebo kakaa, každopádně luxusní záležitost. Pokožka je jemná a krásně provoněná! Peeling se doporučuje používat 2-3x týdně a i já po něm sahám tak dvakrát za týden. 
Pokud tedy máte rády jemnější peelingy a vůni čokolády, tak je to ideální volba. Já jsem peeling kupovala na Notino.cz, kde stojí skvělých 59 Kč, což je podle mě super cena. Klidně mi napište jaké tělové peelingy máte nejraději nebo i jakou vůni máte u kosmetických rpoduktů nejraději. 

KUPUJETE SI SPRCHOVÉ GELY NEBO PEELINGY Z AVONU?


9 komentářů:

  1. Lovely product, look so useful! Great review darling!
    Happy New Year 2018!♥

    My blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs/
    New post is here, visit me! Malefica ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Občas něco takového dostanu. Měla jsem nějaký jahodový peeling a ten božsky voněl :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já Avon celkově vůbec nekupuji, ale ta vůně musí být úžasná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Z Avonu objednáváme s mamkou vždycky tak jednou za čtvrt roku, aby nám to bylo vzácné a měli víc nových věcí :-) tento peeling jsem dřív měla a voněl božsky. Teď mě tam třeba zaujala kokosová řada, která podle ovonění stránky voní úžasně, určitě do ní půjdu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Tento peeling jsem měla a byla jsem s ním spokojená, hlavně ta jeho doko vůně :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Tento peeling jsem už vyzkoušela a za mě tedy průměr, škoda že nemá fakt tu čokoládovou barvu, to by bylo super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzkoušela jsi už peeling od Body Boom? Já jsem se zamilovala do toho jejich kávového. Intenzivní vůně, ale zároveň tak akorát, takže to není jak když člověk vleze do kavárny. A hlavně je po tom člověku fakt příjemně. Vždycky když si ho dám, tak bych se nejradši mazlila sama se sebou... Teda nemyslím to tak, jak to vyznělo. Prostě se cítím hodně dobře. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...