neděle 5. listopadu 2017

Havlíkova přírodní apoteka: Kráslovská snídaně pro pleť a Krásná slečna

V dnešním článku bych vám ráda představila dva produkty a hned na začátku prozradím, že jsou skvělé a určitě je doma nemám naposledy. Tyto produkty jsem dostala na vyzkoušení z e-shopu Lilibela.cz, za což bych chtěla moc poděkovat. 

V balíčku jsem jako bonus měla i tři vzorečky dalších skvělých produktů - Sprchový krém od Soaphorie, Levandulový šampon Urtekram a Koupelovou sůl, všechno už jsem vyzkoušela a sprchový krém i šampon si pořídím určitě ve větším balení :).
Napřed začnu tím, co mají oba porodukty z Havlíkovy přírodní apoteky společné. Přijdou v papírových krabičkách polepených etiketou, což je pro "Havlíka" typické. Uvnitř krabiček najdete hliníkové tuby, které působí retro a jsou podle mě dost praktické, protože během používání vidíte, kolik krému už jste vymáčkly. Dále v krabičce najdete příbalový leták, tak jako byste si donesly léky z lékárny a také malý lísteček s roztomilým vzkazem třeba "jsi nádherná" nebo "obdivuji tě". Myslím, že je to originální a na druhou stranu jednoduché. Na balení se mi také líbí, že jsou tubičky "zapatentované" a musíte tak hrdlo víčkem prorazit, takže na 100% víte, že produkty používáte jako první.
Tuto masku používám opravdu denně a to ráno hned po probuzení, ještě před tím než si ji opláchnu vodou. Ale teď když se pomalu, ale jistě blíží zima se moje ranní maskování asi přesune na večer. Vždy tedy nanesu na pleť tenkou vrstvu masky a namažu ji na obličej jako krém. Tři minutky počkám (jdu něco dělat)) a po uplynutí této doby si masku vlažnou vodou smyji. To je celé kouzlo, ale přiznám se, že mě toto maskování dost baví a vždy se na něj ráno těším! Maska voní příjemně po bylinkách. Na moji pleť funguje a mám ji po smytí pěkně hydratovanou, heboučkou a připravenou na další péči. Někdy na masku zapomenu a nechám ji působit třeba i 15 nebo 30 minut a přijde mi, že účinky jsou ještě o kousíček příjemnější. Určitě nevysušuje, nijak netáhne - naopak, já si ji tedy moc chválím. Ve složení najdete avokádový olej, rakytníkový extrakt, esenciální olej ze šalvěje muškátové a z mateří kašičky a také vitamín E. 
Jde o biokrém, který je určen pro aknózní a problematickou pleť, takže přesně pro mě! Vůně krému je opět bylinková a velmi příjemná, ale konkrétní bylinku bohužel necítím, každopádně je nevtíravá a myslím, že by mohla sednout všem. Krém je krásně lehký a velmi dobře se roztírá a rychle se vstřebá do pokožky. Používat ho můžete ráno i večer v tenké vrstvě. Já krém ale používám jen večer před spaním. A většinou jen lokálně. Ráno je pokožka opravdu pěkně odpočatá, vyživená a hydratovaná. Krém obsahuje extrakt z oddenků kosatce florenstkého, vitamín A a zinek. Zinek je skvělý na pupínky, to už mám ozkoušeno, opravdu se mi potom hojí ranky a různé pozůstatky po pupíncích rychleji. Dále je ve složení hroznový olej, extrakt z rakytníku a propolisu a také makadamiový olej. Samé fajn věci že?
Na závěr bych chtěla ještě jednou oba produkty moc pochválit a určitě vám je mohu doporučit. Samozřejmě, každému můžou sednout jinak. Jednomu víc, druhému méně, ale myslím, že s těmito produkty nešlápnete vedle a určitě vám neublíží. Oba produkty jsem měla v balení o obsahu 30 ml, ale vzhledem k tomu, že není potřeba s produkty plýtvat, tak vám vydrží několik týdnů. Ale klidně se příště podívám po větších baleních.

ZNÁTE TYTO PRODUKTY?
JAKÝ PRODUKTY BYSTE CHTĚLY OD HAVLÍKA VYZKOUŠET NEBO KTERÝ BYSTE MI DOPORUČILY? 


10 komentářů:

  1. Zaujal mě krém Královská snídaně a od Havlíka jsem zatím ještě nic neměla. Já mám aknózní pleť ale od té doby co používám přírodní pečující kosmetiku na pleť, hodně mi akné ustoupilo a kromě dní před menses má pleť pupínky tolik netrpí.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  2. Ak si chceš kupovať šampón od Urtekram, všetci chvália Nordic Berries radu, raz som ju skúšala a musím potvrdiť! :) Inak, prednedávnom som písala článok o podobných produktoch a momentálne plánujem o Havlíkovi tiež článok :)

    OdpovědětVymazat
  3. Havlíkovu přírodní Apotéku chci vyzkoušet již delší dobu, ale ještě jsem se neodhodlala k tomu, jaký produkt mě láká nejvíce :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. S Královskou snídaní jsem taky moc spokojená :) Hlavně ta krásná vůně, ta mě vždy po ránu nastartuje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo přesně tak to mám i já :). Vždycky se na tu vůni těším.

      Vymazat
  5. Královskou snídani mám na wishlistu. Jediné co jsem od Havlíka zkoušela byl Havlikův přírodní zázrak a byla jsem nadšená. Pleť jako dětská prdelka a perfektně zatočil i s tmavými kruhy pod očima.

    OdpovědětVymazat
  6. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...