neděle 10. září 2017

Rose of Bulgaria: Dámský parfém s růžovou vodou

Zahlédla jsem záhon krásně kvetoucích růží a to mi připomnělo, že pro Vás mám recenzi na parfém pro všechny milovnice těchto voňavých květů, parfém s růžovou vodou BioFresh Rose of Bulgaria.

Parfém přišel zabalený v pěkné papírové krabičce, flakonek vypadá jinak než na fotce na e-shopu. Parfém je ve skleněném flakonku 50 ml, který je nahoře rudý a dolů přechází do průdhledna. . Flakonek vypadá bytelně a má zajímavý tvar. Líbí se mi, že parfém neobsahuje parabeny. Tento parfém nabízí dokonalou kombinaci elegance a jemnosti. Voní nádherně po bulharských damascénských růžích. Vůně je lehká, květinová, nevtíravá a určitě vás z ní nebude bolet hlava. Trošku jsem počítala s tím, že parfémová voda, která stojí 199 Kč mě neoslní svojí výdrží. Je třeba vůni párkrát za den osvěžit. Chce to mít ho v pohotovosti v kabelce. 
Já ale tuhle růžovou kosmetiku miluju, takže mi přijde že cena za parfémovou vodu 199 Kč není moc. Vůně velmi pěkná a příjemná, jen ta výdrž  je prostě malá. 

MÁTE RÁDY VŮNI RŮŽE?


8 komentářů:

  1. Ano tieto produkty poznam a su super!

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda tej výdrže, ináč mám túto značku celkom rada :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný flakonek. Ráda bych si k ní přičichla.

    OdpovědětVymazat
  4. Flakon je zajímavý a moc hezký. Vůni růží mám celkem ráda, ale určitě to nepatří k mým nejoblíbenějším vůním.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ten jsem neznala, ale určitě vyzkouším. Já mám teď oblíbený parfém z Esensino. Už jsem si ho koupila po několikáté, protože se ho nemůžu nabažit. Ale v poslední době si říkám, že skoro po roce je opravdu čas na to, vyzkoušet něco nového a zase trochu zaexperimentovat. Takže díky za inspiraci! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...