neděle 30. července 2017

Saloos: Arnikový olej

Krásný podvečer, v dnešním článku bych vám chtěla představit Arnikový olej, který najdete v nabídce značky Saloos. Sama jsem o arnikovém oleji ještě neslyšela a proto mě lákalo ho vyzkoušet o to větší radost jsem měla, když jsem ho objevila v balíčku, který mi nedávno od značky Saloos přišel. Jinak popravdě jsem si musela sama dohledat, co ta Arnika je vlastně zač. Moc jsem se těšila na testování oleje. Arnikový olej je vhodný pro sportovce, protože prohřívá, prokrvuje a regeneruje svaly, takže se mi v létě dost hodí, protože přece jen sportuji víc než v zimě. Letos hlavně chodíme na tůry nebo jezdíme na in-linech a po těchto aktivitách mě nožky občas bolí.
Arnikový olej je ve skleněné lahvičce se žlutou etiketou s obrázky květů bylinky Arnika. Pro Saloos typický skleněný váleček s šedým šroubovacím víčkem a typickým aplikátorem je o objemu 50 ml. Olejíček je vhodný zejména k masáži namožených částí těla například po zvýšené námaze. Já ho nejraději používám než jdu cvičit, protože zvládne pokožku pěkně prokrvit. Po cvičení pokožku naopak regeneruje, aby se po cvičení vzpamatovala rychleji. 
Lahvička má klasický aplikátor, který ke značce Saloos prostě patří! Mě teda dvakrát nevyhovuje, ale už jsem na něj zvyklá a musím jen dávat velký pozor na to, kolik z lahvičky oleje vylévám, tak abych s ním zbytečně neplýtvala. 
Složení
Rostlinné oleje lisované za studena: bio sezamový, bio slunečnicový
Extrakt z arniky horské

A co že je vlastně ta Arnika? Arnika je ceněná léčivá rostlinka, která je má krásné žluté květy (jo musela jsem si ji vygooglit) a taky má hojivé a protizánětlivé účinky. 
Jak můžete vidět na fotce, tak má olej klasickou olejovou tekutější konzistenci a barvičku takovou do žluta. 
Musím říct, že když si před pohybovou aktivitou pořádně promažu nožky, tak mě potom buď vůbec nebolí nebo je bolest o dost nižší a nedrží se mě tak dlouho jako jindy. Fakt má olej něco do sebe a vůbec se mu nebudu bránit a klidně si ho pořídím znovu. Nejlepší cenu Arnikového oleje, najdete na portále Srovname.cz.

ZAUJAL VÁS TENTO OLEJÍČEK? 


10 komentářů:

  1. Mě zaujal, krom té aplikace, to by mohlo být "užší". Skvělej pomocník, myslím, že i na tu všemi oblíbenou pomerančovou kůži by mohl být fajn. Celkově Saloos olejíčky mám ráda, doma máme taky masážní, voní skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavý produkt. Nič také pred cvičením nepoužívam, ale pouvažujem. :)

    Letná GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Celkem mě zaujal. Mě teď sedí Atopikderm od Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Olej vypadá skvěle. Taky mi ty jejich typické aplikátoty moc nevyhovují.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde, že mám potom lahvičku takovou upatlanou.

      Vymazat
  5. Ja mám Saloos veľmi rada, a olejček ma zaujal :) Určite si ho zaobstarám :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...