neděle 23. července 2017

Rose of Bulgaria: Krém na ruce

Upravené ruce jsou vizitkou každého člověka. Chcete mít své ruce hladké a voňavé? Musíte o ně pečovat. V dnešním příspěvku bych vám chtěla ukázat krém na ruce, který ocení všechny milovnice vůně květů růží.
BioFresh krém na ruce je v plastové tubě o objemu 75 ml. Tuba byla ještě v romantické papírové krabičce, která měla růžovou barvu a na ní byly obrázky růží. Krém na ruce obsahuje růžovou vodu s vysokým obsahem esenciálního růžového oleje, která má antibakteriální a zklidňující účinky. Díky mandlovému oleji, glycerinu, výtažku z měsíčku lékařského a rozmarýnu je kůže na rukou po použití tohoto krému jemná a je chráněna před nepříznivými vlivy počasí. Tento krém neobsahuje parabeny. 
Krém má příjemnou a lehkou konzistenci. Není nijak mastný, ale pokožku pěkně vyživí a hydratuje. Co je na něm nejlepší, tak to je jeho vůně. Voní jako kdybyste měly dlaně plné okvětních plátků růží a přičichly si k nim. Je to fakt pecka. Ručky vydrží hydratované asi tak hodinku, pak je potřeba je natřít znovu. 
Cena tohoto krému je 49 Kč. Jde tedy o cenově dostupný produkt. Můžete ho společně s dalšími voňavými růžovými produkty koupit na e-shopu Ruzovakosmetika.cz

MÁTE RÁDY VŮNI RŮŽÍ?


10 komentářů:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...