čtvrtek 27. července 2017

MusK: Mýdlo Vanilkové nebe

Víte jak já miluji vůni vanilky? Víte, že jo. A není to tak dlouho, co jsem objevila, že značka MusK rozšířila svoji nabídku mýdel o další varianty a to o Vanilkové nebe a Zrnko kávy. Hned jsem musela svoje Vanilkové nebe mít a Zrnko kávy časem určitě druhé taky vyzkouším. Vanilkové nebe jsem si objednala na e-shopu Krásná každý den

Mýdlo má 100 g a jde o o obdélníkovou kostku, která se pěkně drží v ruce a po několika použitích se pěkně zaoblí. Mýdlo přišlo v pěkné ekologické papírové krabičce (v takové vám mýdla MusK přijdou vždy). Krabička se mi moc líbí a najdu na ní všechno, co potřebuji před použitím vědět - hlavně složení, datum doporučené spotřeby a taky, že ho mám používat s láskou, což je určitě důležité :). 
Vanilkové nebe je přírodní hydratační mýdlo s kakaovým máslem a hlavně s jemnou vůní vanilky a taky peelingovými semínky z pravé vanilky - MILUJU HO! Vůně je opravdu jemná, byla bych spokojenější, kdyby byla intenzivnější třeba jako vanilkový tuhý balzám od Ponia, který bych nejraději celý snědla. Vůně mýdla ale jako zázrakem zintenzivní, když mýdlo namydlím v dlaních. Je vhodné pro všechny typy pokožky a také pro vegany. Od MusK můžete znát barevná a různě barevně designová mýdla, toto je ale jednoduché a čistě ve vanilkové barvičce. 
Cena tohoto mýdla je 132 Kč a jak jsem psala, já jsem ho kupovala na e-shopu Krásná každý den, ale určitě ho seženete i jinde :). Dopuručuji vyzkoušet!

CO ŘÍKÁTE NA TOTO MÝDLO?


7 komentářů:

  1. Vanilku taky miluju, cokoliv vanilkového musím mít, když jde o tělo :D Můžu se zeptat, jestli vůně na těle zůstane i po koupeli? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Musk mám doma s uhlím a je skvělé. Miluji přírodní mýdla, vanilka musí být taky super.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...