středa 19. dubna 2017

Kosmetika moje: Tužka na oči, obočí a řasenka

Umíte kouzlit se svým pohledem? Oči jsou často tím prvním čím zaujmete druhé. Pěkné nalíčení a zvýraznění vašeho pohledu je teda fakt základem. V dnešním příspěvku bych vám ráda ukázala produkty, které jsem dostala na vyzkoušení od Kosmetiky MOJE. Jde o tužku na obočí, tužku na oči a řasenku. Rovnou vám napráším, že nejvíc nadšená jsem z řasenky, kterou teď používám denně, ale jdeme se podívat na všechny produkty pěkně postupně :).

Tužku na obočí jsem dostala v odstínu č. 2, což se podle mě ke mě hodí. Jde o tmavě hnědý odstín, který mi vyhovuje a i když tužky na obočí moc nepoužívám a raději sáhnu po stínech, tak s touto se mi pracuje dobře. Tužka je výborně pigmentovaná a nemusím na ni ani moc tlačit, abych přenesla barvu na pokožku. Nalíčení opravdu pěkně drží. Líbí se mi, že na víčku je praktický kartáček, který slouží k rozčesání a konečné úpravě obočí. 

Za tuto tužku zaplatíte jen 49 Kč
Obsah: 5 g
Další tužka je tentokrát na oči. Jde o černočernou tužku, která má v sobě integrované i ořezávátko, což by mi vůbec nedošlo, kdybych si to nepřečetla. Proto není strouhátko ani na fotce, protože vždycky napřed fotím a potom studuji :D. No nevadí, každopádně na konci tužky je opravdu malé strouhátko, což mi přijde jako super a praktická vychytávka. Tužka maluje hned při prvním tahu a je dobře pigmentovaná. Konzistence je krásně krémová. Oči máte nalíčené raz dva.

Tato tužka stojí taky jen 49 Kč
A teď konečně řasenka. Tu jsem si vážně moc oblíbila a jak už jsem psala používám ji docela často. Tato řasenka slibuje prodlužující efekt a péči a výživu s arganovým olejem. Řasenka má krásně veliký kartáček se kterým řasy nalíčíte během chvilky. Řasenka vydrží celý den, neopadává, nedrolí se mi ani se nijak nerozmazává. Jsem s ní moc spokojená a jak vypadá na řasách se mrkněte na fotkách. Přijde mi, že řasy krásně prodlouží a hlavně je neslepuje, což oceňuji nejvíc. 

Cena řasenky je 89 Kč, což mi přijde jako fajn cena za tak dobrou řasenku. 
Obsah: 12 ml
Tak a to už je pro dnešek ze zkrášlovadel na oči a obočí všechno. Všechny produkty určitě doporučuji vyzkoušet - cena je více než příznivá a kvalita se v klidu vyrovná produktům, které jsou mnohem dražší. Já jsem moc spokojená! A pokud jste dočetly až jsem, tak budu moc ráda, když dáte LIKE i na FB stránku :). 

UŽ JSTE VYZKOUŠELY NĚJAKOU ŘASENKU OD TÉTO ZNAČKY? 
KTERÝ PRODUKT VÁS ZAUJAL NEJVÍC?


11 komentářů:

  1. Nejvíce mě zaujala řasenka, udělá řasy opravdu moc pěkné. Jinak s touhle kosmetikou nemám žádnou zkušenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě něco vyzkoušej, za pár korun a je to fakt pecka :)

      Vymazat
  2. Ty řasy :O Já od moje stále nic nevyzkoušela. Moc se mi líbí, že je ta tužka automatická, nesnáším ořezávací tužky!

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. Rasenka vypadá perfektně. Já od teto značky zkoušela trio očních stínů a za me jsou dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny mi přijdou průměrné, ale za tu cenu fajn :).

      Vymazat
  4. Ty máš ale dlouhé řasy :)Řasenka za tu cena je bomba docela. I já sahám spíš po pudrových stínech na obočí, ale poslední dobou kombinuju tužku, stín a i gel :D

    OdpovědětVymazat
  5. No řasenka je teda skvělá! A ještě ta cena? Asi se po této značce podívám

    OdpovědětVymazat
  6. Woooow, to jsou řasy. Kači, já zkoušela od Moje jen balzám na rty, ale přítelové mamce jsem kupovala řasenku a byla spokojená

    OdpovědětVymazat
  7. Řasenka mě zaujala nejvíce :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...