neděle 9. dubna 2017

Dzintars: Denní krém

V dnešní recenzi bych vám ráda představila denní krém lotyšské značky Dzintars (produktová řada Organic Style). Dzintars je tradiční lotyšské mužské jméno a znamená "jantar". Dzintars je jedním z nejznámějších severských výrobců parfémů a biokosmetiky a určitě stojí za pozornost. Produkty této značky najdete na slovenském e-shopu Plumeria.sk, odkud mi poslali právě denní krém na vyzkoušení. Sama jsem o značce slyšela poprvé a protože ráda zkouším nové věci, tak jsem se na testování moc těšila. Jdeme tedy na recenzi.
Přesně jde tedy o Výživný a hydratační denní krém, který je určený pro normální a smíšenou pokožku. Takže vhodný přesně pro mě. 
Jako obvykle bych začala u vzhledu výrobku. Obal mě překvapil tím, že jsem čekala, že krém bude v klasickém kelímku se šroubovacím víčkem, ale byla jsem mile překvapená. Krém je ve vyšší plastové nádobce s pumpičkou, která má ještě zaklapovací víčko, takže můžete s krémem v klidu cestovat a nikde vám nevyteče. Krém byl ještě v papírovém obalu, který je pěkný, ale vadí mi, že na obalu nebyla česká nebo slovenská nálepka s popiskem a složením. Ale naštěstí se dají všechny informace najít na zde, takže to není žádná katastrofa. Obal je o objemu 50 ml, což je klasika. 
Krém by měl pokožku zásobit vlhkostí a přirozené lipidy by ji měly intenzivně vyživovat. Měl by zlepšit elasticitu a obranyschopnost pokožky. Obsahuje také mořské řasy, Ederline S a kyselinu hyaluronovou, která pleť hydratuje a tónuje jí. 

Krém má příjemně lehkou konzistenci, která se moc pěkně vstřebává do pleti. Pěkně voní, ale bohužel neumím vůni identifikovat. Vyhovuje mi pumpičkový aplikátor, protože stačí jedna pumpička maximálně dvě na natření obličeje, takže s krémem neplýtvám. Malou nevýhodou je, že obal není průhledný, takže není vidět jak krému ubývá. Ale jinak krém pleť nijak nedráždí, nelepí, nezpůsobuje žádné začervenání. No já jsem opravdu spokojená. Používám ho ráno a pak na něj nanáším make-up. 
Krém je dermatologicky testován. Ve složení nenajdete parabeny, minerální oleje, silikony, propylen glykoly, syntetické barviva, geneticky modifikované nebo živočišné produkty. 
Prima krémík v praktickém balení. Další objevená značka přírodní kosmetiky. Pokud vás krém nebo jen značka zaujaly, tak se určitě mrkněte na e-shop a třeba vás zaujme ještě nějaký jiný produkt. Krém můžete koupit za 22,20 EUR. 

CO NA KRÉM ŘÍKÁTE?


5 komentářů:

  1. Krém je také vhodný pro moji pleť a celkem Se mi líbí. Značku ale neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za vyzkoušení, podívej se na e-shop, dozvíš se tam o ní více informací :).

      Vymazat
  2. Vypadá skvěle :) o značce slyším poprvé :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...