sobota 8. dubna 2017

Dermacol: Rtěnka 16h lip colour č. 12

S přicházejícím jarem mě láká, začít se hezky barevně líčit. Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet některý z odstínů tekutých rtěnek Dermacol 16h lip colour. Řekla bych, že na rtěnky je teď na internetu spousta recenzí a ráda si přečtu každou novou, protože každý s nimi má trošičku jiné zkušenosti. Myslím, že je to tak, že si tuhle dlouhotrvající rtěnku buď zamilujete nebo ji k životu nepotřebujete. Já patřím nejspíš k té prvním skupině. Dostala jsem na vyzkoušení odstín č. 12 z e-shopu Elnino.cz a hned jsem musela dokoupit i další odstíny. Dnes vám tedy ukážu odstín č. 12 a protože ty další jsem ještě moc nevyzkoušela, tak o těch zase příště.
Tekuté rtěnky Dermacol 16h lip colour mají na jednom konci barevný "lesk" a na druhém konci je bezbarvý lesk. Ta barevná část je dost pigmentovaná a stačí tedy rty přejet jednou, ale pečlivě. Samotná barva mi rty trošku stáhla, ale asi po minutce, co barva zaschne nanesu vrstvičku lesku, která barvu zafixuje a dodá jí jemný lesk. Po nanesení lesku jsem už rty neměla stažené a hned jsem si je zkusila otisknout na ruku a nic, fakt nic se neobtisklo. 
Ze začátku jsem se bála jíst a pít, abych si rtěnku nepoškodila, ale potom už jsem skoro zapomněla, že ji na rtech mám. Celý den jsem se Honzu ptala jestli rtěnka vypadá stejně jako ráno, a překvapivě jsem kroutila hlavou, když mi pořád tvrdil, že ano. A večer jsem mrkla do zrcadla a rtěnka byla sice trošku vybledlejší, ale byla pořád na rtech. Nebyla nijak flekatá, no prostě paráda. A když jsem během dne cítila, že se mi rty trošku vysušily sáhla jsem po balzámu na rty v kelímku a rty jsem trošku přetřela.
S touto rtěnkou jsem opravdu moc spokojená, jsem zvědavá jak na tom budou další odstíny, ale tento vydrží v klidu 10-12 hodin beze změny. Po 12 hodinách se mi začala barva ze rtů pomaličku vytrácet, ale žádnou větší neplechu neudělala. Pokud jde o odlíčení, tak jsem použila dvoufázový odličovač a tím šla rtěnka dolů pěkně. Jak jsem psala já mám rtěnku z e-shopu Elnino.cz, mají tam tyto rtěnky za 218 Kč. 

MÁTE DOMA NĚKTEROU Z TĚCHTO TEKUTÝCH RTĚNEK? 
JAK JSTE S NIMI SPOKOJENÉ?


18 komentářů:

  1. Pěkný, přirozený odstín :) Já jsem na tyto rtěnky, i konkrétně na tuto barvu slyšela hodně chvál. Pokud někdo potřebuje rtěnku, která drží celý den, není asi lepší volba v drogérce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem jim moc nechtěla věřit, ale fakt je to pecka :)!

      Vymazat
  2. Mám ji doma a je to pecka. Fakt drží jak přibitá.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný odstín :), já mám 04 a mám ho ráda, klasika výrazný červená. Určitě bych si chtěla pořídit i další odstíny

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barvička. Moje topka od Dermacolu č.03 je to perfektní rudá :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám doma dva odstíny a tento je mezi nimi. Sedl mi jako ulitý. Jen mě mrzí, že trochu slézá z prostředku vnitřního rtu. Jinak je pravda, že barva drží a neobtiskává se :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám doma odstín číslo 4 a za me je to pecka

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný odstín :) Viděla jsem ho už na tvém insta a fakt se mi zalíbil :) Já bych tuto rtěnku také ráda vyzkoušela, zamlouvá se mi odstín č. 6 :)

    Březen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky ale nedá se moc sehnat, tak snad brzo doplní zásoby :).

      Vymazat
  8. Zkoušela jsem ji také, v krásném červeném odstínu (číslo teď přesně nevím), a strašně jsem se zamilovala. Používám jí tedy bez lesku, a vydržela opravdu celý den. Docela ráda bych jí porovnala s Provocalips od Rimmelu :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě bez toho lesku rty docela vysušuje, takže já používám jedině s leskem :).

      Vymazat
  9. ja ich milujem :) mám aj červený odtieň,aj taký jemnejší na bežné nosenie, a viem, že sa na ne môžem absolútne spoľahnúť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš :) jsou skvělé a můžeš se na ně spolehnout!

      Vymazat
  10. Veľmi sa mi zapáčili! Chystám sa nejakú si zakúpiť :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám a jsem moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherný odtieň :) Nad niektorým už premýšľam, no zatiaľ som sa neodhodlala :)

    Viki z www.victorialetta.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky, ja je pouzivam uz 2roky, nejradeji tu intenzivni cervenou, jen se musi vic pretirat tou cirou casti, takze za mne bych brala vice toho lesku, jinak fakt super, hlavne na vecer kdyz potrebujes mit drzaka, ktery se ti nebude vsude obtiskavat;)
    Mej se krasne,
    Papa ByGabra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...