pondělí 17. dubna 2017

Crazy Rumors: Balzám na rty Ibišek


Pokožka našich rtů je jen tenoučká. Díky tomu, že přes ni vidíme krevní cévky, vnímáme červenou barvu rtů. Tuhle tenkou vrstvičku si musíme dobře chránit proti vnějším vlivům a hezky ji hydratovat třeba nějakým balzámem. Balzámy Crazy Rumors asi nebudou pro většinu neznámé, ale možná jste je zatím ještě nevyzkoušely stejně jako já. Není to zase tak dlouho, co se ke mě dostal balzám právě od této značky. Moje sbírka balzámů se tedy rozšířila o nového voňavého člena.
Mám balzám s vůní Ibišku. Nějak jsem si nedokázala představit, jaká vůně vlastně bude a když mi balzám přišel, tak jsem byla mile překvapená, jak pěkně voní po ovoci a květinách. Když mi balzám přišel, tak jsem ho samozřejmě rychle nafotila a hned vyzkoušela. Krásně voněl, po rtech jsem si s ním musela přejet víckrát, abych ho pořádně nanesla, ale jinak si nemůžu na nic stěžovat. Po asi 5ti použitích už jsem nemusela ani tolikrát po rtech přejíždět balzámek už nebyl tolik tuhý.
Balzám rty pěkně hydratuje a chrání je. Na rtech vydrží klidně i 4 hodiny (mě ani to ne, protože balzám mi chutná, takže ho prostě občas slíznu). Naštěstí se mi v posledních dnech nestává, že bych měla rty suché nebo popraskané, takže nemůžu posoudit, jak by si poradil s těmito problémy. 

Na e-shopu balzamky.cz je opravdu široká nabídka balzámů na rty v různých parfemacích, takže je opravdu těžké si vybrat (brala bych všechny). Balzámy Crazy Rumors jsou 100% přírodní. Obsahují například bambucké máslo nebo jojobový olej. Slazeny jsou stévií, takže chutnají sladce, což mám moc ráda. Esenciální oleje dodávají balzámům příjemné vůně a samotné balzámy jsou vyráběné v USA. Balzámy jsou vhodné dokonce i pro vegany a nejsou testovány na zvířatech.
Složení:
bio jojobový olej, olej ze semen Makadamie, bio extra panenský olivový olej, bio bambucké máslo, kandelila vosk, sojový vosk, přírodní bio příchutě a/nebo čisté esenciální oleje, vitamin E, bio karnaubský vosk, výtažek z listů rozmarýnu, přírodní stévie
Balzám splnil moje očekávání a až trošku zredukuji svoje nasyslené zásoby, tak si vyberu nějakou další variantu. Za balzám o velikosti 4,2 g zaplatíte 109 Kč. 

JAKOU VARIANTU BYSTE SI VYBRALY VY?
UŽ JSTE ZKOUŠELY BALZÁMY CRAZY RUMORS?


11 komentářů:

  1. Tyhle balzámky znám, ale musím říct, že jsem o nich zdaleka nevěděla tolik, co ty jsi tu vypsala :) Stejně tak jsem ještě žádný nevyzkoušela, ale vybrala bych si asi ten malinový :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem ti o nich napsala nové informace :). A malina může být super, hlavně na léto :).

      Vymazat
  2. Tyto balzámky zbožňuju. Pravidelně jednou ročně si objednávám zásobu na celý rok a určitě u mne vedou ty kávové :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já moc kávu nemusím, ale v kosmetice mi nevadí, tak uvidím, nejraději bych ovoněla všechny :D.

      Vymazat
  3. balzam vyzerá dosť kvalitne,no osobnú skúsenosť nemám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jejich balzám jsem nezkousela, ale láká me.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No sice nejsou nejlevnější, ale aspoň jeden vyzkoušej :).

      Vymazat
  5. ja uz mam na ceste verziu Raspberry Sorbet, tak sa moc tesim :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle značku bych si přála vyzkoušet. Jsem úplně maniak na balzámy a právě u této značky se mi líbí z kolika příchutí je na výběr :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...