pátek 12. srpna 2016

Saloos: Hydrofilní odličovací olej Tea Tree-Manuka


Dnes vám představím další skvělý produkt od českého výrobce přírodní kosmetiky Saloos. Jde o hydrofilní odličovací olej ve variantě Tea Tree-Manuka, který je určený především pro mladou pleť.




Manuka v kombinaci s Tea Tree násobí účinky čajovníku a vytváří tak pro pleť velmi příznivou kombinaci. Je vhodný pro mastnou a problematickou pleť. Jemně dezinfikuje tonizuje, je vhodný i pro aknózní pokožku a reguluje tvorbu kožního mazu, což tedy hlavně potřebuji.

Složení:
-Oleje lisované za studena: bio slunečnicový, bio sezamový 
-Esenciální oleje tea tree a manuka
-PEG-40 sorbitan peroleate
-laureth-4
-Lecitin 
-Vitamíny A, E, F
Olej je v matné lahvičce se šroubovacím uzávěrem, je tekutější než třeba ricinový olej takže opatrně ať ho na tamponek nevylijete půlku. Sklenička je o obsahu 50 ml a má na sobě krásný potisk, který je dost podobný jako je u pleťové vody Tea Tree, o které jsem vám už psala - ZDE. Parfemace je opět přírodní, čajovníková, nijak výrazná.
Moje hodnocení:
Čištění hydrofilním odličovacím olejem je doporučováno ráno i večer. Já čistím tímto olejem pouze večer. Nanesu olej na navlhčený tamponek a jemně přejedu celý obličej. Toto opakuji tamponek za tamponkem, dokud ho nemám čistý a nejsem si jistá dokonalým vyčištěním. Před tím ale používám na odlíčení očí a make-upu jiný odličovač a jemným olejem pleť pak ještě pořádně dočistím a ošetřím. Zkoušela jsem jestli si poradí i s odlíčením, ale rychle by mi pak ubýval. Každopádně pokud byste ho chtěly používat na odlíčení, tak mě v očích neštípal a zvládl odlíčit i řasenku. Olej pleť také pěkně tonizuje, hydratuje a regeneruje. Bála jsem se, že budu mít pleť ještě mastnější než mám, ale omyl, od té doby, co ho používám, tak mám ráno pokožku krásně jemnou a přes den se mi tolik nemastí. Čistit si pleť tímhle úžasným, voňavým olejem, je malá relaxace. Všem kdo mají problematickou pleť můžu jen doporučit!
Další produkt od Saloosu a další láska na první pohled! Už jsem zkoušela jeden hydrofilní odličovací olej, ale ten mi vzala mamka, tak tento bude jen a jen můj protože je pro mastnou pleť a to je ta moje! Každopádně recenzi na meduňkový odličovací olej si můžete přečíst ZDE. Cena cca 76 Kč je za 50 ml oleje, který vám vydrží fakt dlouho fajn cena a koupit ho můžete třeba na Notino.cz.
UŽ JSTE NĚJAKÝ ODLIČOVACÍ OLEJ ZKOUŠELY?
 CO ŘÍKÁTE JAK PODLE VÁS VONÍ MANUKA A TEA TREE?


5 komentářů:

  1. Jak voní nevím :D Mám čaj s manuka a voní krásně, ale nedá se pít :D :D

    INKA – photography, poledance, geocaching, visage and more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nějak nevím k čemu bych tu vůni přirovnala.

      Vymazat
  2. Teda vůbec si nedokážu představit odličování olejem. Hlavně jsem docela skeptická co se olejů na obličeji týče :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla skeptická, ale jednou zkusíš a nechceš jinak. Jako jsem opravdu spokojená s těmito oleji.

      Vymazat
  3. Já mám ráda Lemon tea Tree odličovák, mám ho už po druhé a jsem moc spokojená.

    Manufaktura | Pleťový olejový elixír

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...