neděle 28. srpna 2016

Kallos: Šampon, kondicionér a maska s vůní jasmínu

"Obří" souprava vlasové péče od značky Kallos. Už mám vanilkovou sadu a občas si s ní vlásky myje i mamka, ale jí vanilka zrovna dvakrát nevoní, tak jsme na parfums.cz vybraly sadu s vůní jasmínu, který voní nám oběma. 

Pokud si budete chtít přečíst mé starší recenze recenze na vanilkovou maxi sadu nebo na oranžovou masku Carota, tak je najdete pod těmito odkazy:

Teď ale zpátky k jasmínové variantě, stejně jako u vanilkové je balení opravdu maxi a vydrží na hodně dlouho. A pozor vůně se opět povedla, vlasy jsou krásně provoněné jasmínem ještě dlouhou dobu! Všechny produkty této řady se dají koupit i samostatně, takže si můžete koupit třeba jen šampon. Výrobky Kallos Jasmine jsou vhodné pro suché a poškozené vlasy, což mamka má, už dlouho si vlasy barví a má je o poznání sušší třeba než já. Všechny produkty jsou v plastových obalech a pyšní se neskutečným obsahem a to hned 1000 ml, což nebývá zvykem, ale Kallos v této velikosti produkty nabízí. Z vlastní zkušenosti, ale musím říct, že velké balení je cenově výhodné, ale zase se s ním hůře manipuluje a není zrovna vhodné na cesty. Plastové láhve šamponu a kondicionéru jsou bílé, štíhlé, vysoké a mají na sobě modrou nálepku, maska je zase v takovém robustním válci. Musím říct, že obaly se mi moc líbí.

Je vhodný pro vlasy suché a poškozené, pro ty které mají sklon k třepení a lámání. Šampon má průsvitně mléčnou lehkou konzistenci, vytváří bohatou pěnu s jemným nádechem vůně jasmínu. Po umytí jdou vlasy jednoduše rozčesat. Koupíte ho za 79 Kč. Myslím, že za málo peněz udělá hodně muziky.
Kondicionér skvěle doplňuje péči šamponu. Vyživuje, hydratuje, příjemně voní, posiluje vlasy i vlasové kořínky a navrací vlasům lesk a hebkost. Kondicionér je bílé barvy, takový lehoučký krém, který se na vlasy snadno nanáší. Obsahuje výtažek z jasmínu a ještě přírodní oleje, které vlasy hydratují a dodávají lesk a hebkost. Koupíte ho za 99 Kč.
Maska vlasy důkladně vyživuje a regeneruje. Po jejím použití jsou vlasy krásně jemné a lesklé. V letních měsících, kdy má pokožka i vlasy tendenci k vysušování je hloubkově hydratuje. A právě díky výtažkům z jasmínu má takové vyživující účinky. Pokud vás maska zaujala, koupíte ji za 93 Kč v tomto maxi balení anebo potom za 42 Kč v menším balení, třeba jen na vyzkoušení. Menší balení má 275 ml.
UŽ JSTE NĚJAKÉ MAXI BALENÍ OD KALLOS VYZKOUŠELY?
KTERÝ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ PRODUKT OD TÉTO ZNAČKY?


17 komentářů:

  1. Kallos bych ráda vyzkousela, ale nejdříve nějakou mensí masku :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo masky mají super a jsou i v menších baleních, takže určitě nějakou vybereš, pak napiš, jak jsi byla spokojená.

      Vymazat
  2. o značke som vôbec nepočula, ale vďaka tvojmu článku uy viem ;)


    Na mojom blogu prebieha GIVEAWAY budem rada ak sa zapojííš ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kallos je super značka, tak jsem ráda, že jsem tě s ní seznámila a děkuji za pozvání.

      Vymazat
  3. Tuto značku používám již delší dobu a jsem s ní maximálně spokojená. Vlasy se mi krásně spravily, v životě jsem je neměla tak krásné, hebké a lesklé jako teď. Za málo peněz hodně muziky. Vím, zní to jako reklama, ale je to fakt :-) Aktuálně mám doma sadu čokoládovou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš! No až dopotřebuji svoji vanilku tak objednám čokoládu :D

      Vymazat
  4. Táto kozmetika je vážne super, práve som testovala ich šampon s keratinom, zatial bomba :)

    Izabell zo SYDNEY SLEEK

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto značku mám a je super, masku používám místo kondicionéru, nechám pět minut(často ale víc) a vlásky jsou krásně heboučké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky masku nechávám delší dobu klidně i 15 minut :D

      Vymazat
  6. Od této značky jsem zkoušela zatím pouze lak na vlasy, ale plánuji si tento týden objednat od Kallosu masku na vlasy :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký byl lak na vlasy? A jakou masku sis vybrala?

      Vymazat
  7. JOjo od Kaloos jsem měla 1000 ml masky na vlasy :D ale začala mi pak hodně vadit její vůně a přišlo mi, že si na ni vlasy zvykly. Takže teď jsem zrovna přemýšlela, že si produkty na vlasy od Kaloos objednám, ale v menším balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ty velké balení vyhovují, ale je fakt, že by mohli mít i menší sourozence.

      Vymazat
  8. Kaloos mám moc ráda, plánuji si pořídit i kondicionér :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...