středa 17. srpna 2016

Freeman: Pleťové masky - letní novinky!!

K vyzkoušení mi přišel balíček a v něm byly rovnou tři masky Freeman. Balíček jsem dostala od e-shopu klidnesiuzivam.cz, která masky Freeman prodává. Na jejich FB stránce jsem se dozvěděla, že jde o žhavé novinky! Tak se jim půjdeme mrknout na zoubek. Je jasné, že každá máme jinou pleť, takže co nesedne mě může sedět vám a naopak. Ale přečtěte si tedy můj názor.

Jako první jsem zkoušela tento vzorek. Jde o masku, peeling čistič a toner pro zářivou pleť v jednom produktu. Maska neobsahuje parabeny. Má pohlcovat mastnotu, což tedy můžu potvrdit. Po jejím použití se mi po celý den pleť nemastila. Maska obsahuje kaolín a bentonit a ty dokážou vytáhnout mastnotu a nečistoty z pórů do hloubky. Po masce jsem měla plet krásně čistou a dokonce mi krásně vyčistila i černé tečky! Můžete ji používat dvojím způsobem. Jako denní čistič a peeling. Klasicky jemně vmasírujete na do vlhké pokožky a smyjete. Nebo jako pleťovou masku: nanést, nechat cca 10 minut zaschnout a smýt. Já jsem zkoušela i jako čistič i jako masku. U masky mi trošku vadilo, že během mi schnutí dost stahovala obličej, což nebylo zrovna dvakrát příjemné, ale vydržela jsem to. Pleť jsem neměla nijak podrážděnou ani začervenalou. Takže za mě maska funguje. Pokud jde o konzistenci, tak jde o takové jemné bahýnko s peelingovými zrníčky. Dobře se aplikuje i smývá. 
Jako druhou jsem zkoušela tuto pleťovou masku. Kombinace sladký čaj a citronová kůra mi teda bohužel vůbec nevoní, ale to je právě na tom to individuální :D. Nechala jsem ji na pleti zaschnout cca 10 minut. Během schnutí mě nijak netáhla, pomalu jsem ani nevěděla, že ji na pleti mám. Konzistence je taková tekutější, ale z obličeje nijak nestéká a díky této tekutosti se dobře rozmazává. Maska má absorbovat mastnotu, čistit póry, zjemňovat a tonizovat pleť. Je ideální pro normální a smíšenou pleť (já mám smíšenou). Pozor tato maska se nedoporučuje těm, kdo trpí akutním akné nebo mají problémy s lupénkou! Maska může způsobovat podráždění, ale mě osobně teda pleť nijak nedráždila. Chce to vyzkoušet, napřed koupit vzorek a až  pak větší balení.
Dvě předešlé masky obsahovaly kaolín a tato je něco trochu jiného, jde totiž o bahenní masku. Maska má pleť hydratovat a zanechávat ji dokonale jemnou. Minerály z Mrtvého moře mají přirozený vyživující efekt, který  pleti určitě prospívá. Aktivní uhlí má odstraňovat mastnotu a toxiny a to bez vysušení pokožky. Černý cukr umožňuje pleti, aby si zachovala vlhkost. Maska je ideální pro normální a smíšnou pleť. Já jsem tuto masku zkoušela jako poslední z těchto tří a musím říct, že mě nadchla bohužel nejmíň. Tuhle masku bych si znovu asi už nekoupila. Maska je hladká, nemá žádná hrubší zrnka a dobře se roztírá. Při schnutí mě maska docela táhla a nebylo to zrovna dvakrát příjemné. Výsledky mě taky moc nenadchly, pleť mi sice vyčistila pěkně, ale měla jsem ji docela vysušenou. Samozřejmě, že zrovna vám může maska sednout, ale mě jednoznačně nesedla. Doporučuji vyzkoušet vzorek.

Tady můžete vidět všechny masky v akci:
JABLEČNÝ OCET 4v1, SLADKÝ ČAJ & CITRONOVÁ KŮRA , UHLÍ & ČERNÝ CUKR
Abych to shrnula, tak nejlepší pro mě byla maska 4v1, tu bych si klidně koupila v plném balení. Jedna maska mi vydržela na 4 použití. Takže klidně nakupte vzorečky (jeden vzorek stojí 30 Kč) a zkoušejte i tak vám vydrží na pěkně dlouho. 

KTERÁ Z TĚCHTO MASEK VÁS ZAUJALA NEJVÍC? 


25 komentářů:

  1. Uhlí a černý cukr, tahle maska mě zaujala nejvíce :) Já jsem od Freemana žádnou maskou ještě nezkoušela, tak jsem ráda, že píšeš, že maska vydrží na 4 použití, to si ji spíš koupím takhle v menším balením než rovnou to obří :). Jinak gratuluju, že máš pořád tolik spoluprací, to u Tebe musí zvonit pošťačka každý den :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no už mám balíčky doma delší dobua je fakt, že je to pěkná dávka, ale vždy chci vše pořádně otestovat, tak mi sepsání recenzí docela trvá :D.

      Vymazat
    2. No a pošťák u nás zvoní každý den, ale to spíš díky nákupům na Ali :D

      Vymazat
    3. tak to máš super, že zvoní :) mě to vždycky narve do schránky :D

      Vymazat
    4. Jo jako nestěžuju si :D

      Vymazat
  2. Já od nich ještě žádnou masku nevyzkoušela, ale budu si muset pokoupit nějaké takové plátýnkové masky a vyzkoušet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Freeman má super masky, já mám ráda tu jahodovo-čokoládovou a okurkovou :) Je pravda, že se vyplatí koupit tyhle vzorečky, mě často vydržely docela dlouho a za ty peníze to je moc fajn. :) Ta maska 4v1 mě hodně zaujala, budu jí muset asi taky zkusit :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahodovo-čokoládovou jsem ještě nezkoušela, tak dík za tip a okurkovou už jsem měla, ale ta mi moc nesedla.

      Vymazat
  4. Pěkný článek :) už dlouho si od nich chci nějakou masku pořídit, ale zatím jsem se k tomu nějak nedokopala, každopádně je fajn, že mají i tyhle menší verze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a určitě jsou vzorečky super jako 30 Kč a maska vydrží na cca 4x to je super.

      Vymazat
  5. Zrovna se po nějaké nové masce poohlížím a musím říct, že ta první mě opravdu nadchla.. musím se ni hned podívat :D

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek! Masky také testuji a jako první testuji tu bahenní masku s černým uhlím a doost vysušuje pleť.:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm mě bohužel taky :/, jsem zvědavá na tvoji recenzi.

      Vymazat
  7. Kdysi jsem mela okurkovou a byla bezvadna. Ta 4v1 vypada dobre.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám masky od Freemana moc ráda a jsem s nimi spokojená :) Z těchto třech masek bych nejradši vyzkoušela tu poslední :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny tři masky vypadají skvěle, nejvíc mě zaujala ta bahenní maska. Masky od Freeman jsem vyzkoušela jen ve vzorečcích a ty, které jsem měla, mě moc neoslnily, takže jsem si zatím nekoupila žádnou v plném balení. Ale tyto vzorečky jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  10. Od Freeman jsem měla masku a peeling. Moc mi jejich produkty nevyhovují, pálí mě po nich trochu pleť.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  11. Na tyto masky jsem se nedávno dívala a říkala jsem si, že nějakou musím vyzkoušet. Ale nakonec jsem si vybrala nějaké jiné věci, jelikož masky na dodělání mám ještě nějaké doma v kosmetickém stolku. :)

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty vzorečky určitě za vyzkoušení stojí, tak uvidíš, třeba je časem pořídíš.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...