úterý 30. srpna 2016

BioPha: Gel pro intimní hygienu

K létu neodmyslitelně patří i zvýšená péče o naše intimní partie, na které bychom neměly zapomínat ani během celého roku. Někomu stačí jednou se vykoupat v bazénu nebo na přírodním koupališti a hned se dostaví problémy. Taky velké vedro přeje všelijakým nepříjemnostem a letní intimní hygiena je fakt dost zásadní. Tak si pojďte přečíst tip na produkt, který může aspoň trošku s těmito problémy pomoci.

U mě v koupelně vždy stojí nějaký ten mycí gel pro intimní hygienu a už nějaký ten pátek je to právě tento od BioPha Organic, který mi zaslal e-shop parfumissimo.cz. Bohužel se ani mě sem tam nevyhnou nějaké problémy, ale snažím se jim, co nejvíce předcházet. 

Tento přírodní gel bez obsahu mýdlových složek je v plastové lahvičce, která má zajímavý obdélníkový tvar s oblými rohy. Na jedno umytí stačí, když jednou nebo dvakrát zmáčknete zelenou pumpičku. Z etikety, která je na obalu se můžeme dovědět, že je produkt nositelem certifikátu ECOCERT. Neobsahuje parabeny, silikony, umělá barviva, chlor a spoustu dalších složek, které v intimní kosmetice nechcete vůbec vidět. 
Ve složení najdeme vodu, vodu z pomerančových květů, šetrné tenzidy, konzervanty, upravovače pH, měsíček lékařský a extrakt z lískových květů. Což je dobré no ne? Velmi šetrné složení! Co se mi líbí je, že je gel není nijak dodatečně parfemovaný, protože nemám ráda ani parfemované toaletní papíry anebo vložky, kterých jsou teď plné obchody. Čím méně chemie je v těchto výrobcích tím líp! I tak je jí kolem nás všude dost. Vůně je příjemná, taková svěží, čistá a květinová, určitě nejde o nic dráždivého.

Gel je čirý a konzistence je taková hutnější gelová. Pokud jde o pěnivost, tak tu tady nečekejte, protože gel vůbec nepění, ale zrovna u přírodního intimního gelu mi to vůbec nevadí. 
Celkově jsem tedy s tímto gelem moc spokojená a určitě ho můžu doporučit - není nijak drahý, kvalitní, přírodní a účinný. Intimní mycí gel o obsahu 200 ml seženete v drogeriích anebo ZDE za cca 149 Kč.

JAK PŘEDCHÁZÍTE LETNÍM GYNEKOLOGICKÝM PROBLÉMŮM VY? 
POUŽÍVÁTE NĚJAKÝ INTIMNÍ MYCÍ GEL, JAKÝ?


6 komentářů:

  1. Jojo intimní gel je můj každodenní kosmetickej kámoš :D. Už jsem jich vyzkoušela hrozně moc, ať už z drogerky nebo z Avonu, ty mi taky vyhovují. Tento jsem viděla v DM, líbí se mi celá řada, jaký má balení

    OdpovědětVymazat
  2. Používám intimní emulzi každý den a když už se něco stane, tak mám v lékárničce vaginální krém. :) Děkuji za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  3. O těch přeparfémovaných toaleťácích a vložkách mi povídej! Stačí jedno použití a hned mám zaděláno na problémy. A přitom taková zbytečnost! Jinak od Biophy mám ráda sprchový gel s vůní hrušky. Používám ho místo mýdla na ruce, hlavně tedy kvůli té krásné vůni :D

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  4. Mala som vzorku gélu a bol celkom fajn. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Ja nejak gély na intímnu hygienu nepoužívam. Zistila som, že viac problémov mám s nimi ako bez nich. Ale sem tam by sa nejaký hodil, skúsim sa na tento pozrieť v obchode :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...