úterý 26. dubna 2016

Kosmetika Astrid

Tuto českou značku znám ze svého dětství, opalovací krémy mamka kupovala zásadně značky Astrid a já to dělám stejně. Vždycky si před létem nakoupím zásobičku opalovacích krémů a krémů po opalování právě od této značky, protože mě nikdy nezklamou. Ale to, že Astrid prodává i jiný sortiment než přípravky na a po opalování jsem netušila.  Značka má tedy opravdu široký sortiment rozdělený do kategorií: dámské, pánské a dětské produkty. V jejich nabídce můžete najít produkty pečující o rty, pleť, tělo, vlasy a spoustu dalších. 


V rámci spolupráce mi byli zaslány tři produkty z pleťové kosmetiky: micelární voda, CC krém a denní a noční krém. Jsem ráda, že se mě paní, která se mnou komunikovala zeptala jakou pleť vlastně mám a jaké produkty obvykle používám a na základě toho mi přišly vhodné produkty.  Kosmetika dorazila v jednoduché papírové dárkové taštičce, která obsahovala menší ručně psaný dopis, který mě potěšil. 

ASTRID FRESH SKIN OSVĚŽUJÍCÍ ČISTICÍ MICELÁRNÍ VODA
Doporučená MO cena: 79,90 Kč

Jsem zvyklá odličovat se micelární vodou, takže jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet micelární vodu Astrid. Micelární voda Astrid by měla z pleti odstranit nečistoty a make-up (i voděodolný).  Díky složení, které je obohacené o minerály, vitamin E a meduňkovou organickou vodu pleť osvěžuje a tonizuje. Micelárka Astrid je určená pro normální nebo smíšenou pleť a je o obsahu 200 ml. 
Byla jsem mile překvapena, protože tato micelárka má příjemnou jemnou vůni a je vhodná i pro  odlíčení očí. Používám ji ráno i večer. Pleť je po ní krásně vyčištěná a hebká. Nedráždí ani moje citlivé oční okolí! Můžu ji určitě doporučit. 

ASTRID MOISTURE TIME OCHRANNÝ HYDRATAČNÍ DENNÍ A NOČNÍ KRÉM
Doporučená MO cena: 69,90 Kč

Vyčištěnou pleť vždy ošetřím pleťovým krémem. Krém Astrid se dá použíti jak na den, tak i na noc. Pleť má hydratovat po celých 24 hodin. Na tomto krému mě baví to, že nezanechává pokožku mastnou, ale krásně se vstřebává, je lehoučký jako vánek a pleť je po něm krásně jemná. Krém je určen pro normální nebo smíšenou pleť a je v plastové krabičce o obsahu 50 ml. Krém má podobnou jemnou parfemaci jako micelární voda, takže mi naprosto vyhovuje. Asi nejvíc oceňuji to, že krém krásně pokožku zmatní. 


ASTRID PERFECT SKIN CC KRÉM VŠE V 1  (odstín MEDIUM)
Doporučená MO cena: 99,90 Kč

Na tento CC krém značky Astrid jsem se moc těšila, protože jsem netušila, že Astrid vyrábí i tyto produkty. Jde o tónovací krém nové generace obohacený o minerální pigmenty a pečlivě vybrané aktivní látky. Zajišťuje perfektně vypadající pleť hned po nanesení, snadno se vstřebává a poskytuje optimální krytí. Krém je v tubě o obsahu 40 ml (musím říct, že raději mám pumpičkové aplikátory, ale tento krém si zase můžu vzít kamkoliv s sebou protože je lehký a podle mě nerozbitný - skleněné lahvičky s pumpičkami si na cesty neberu!). Parfemace je opět velice příjemná. krém se opravdu povedl! CC krém Astrid jde dobře nanášet jak prsty, tak štětcem, dobře se roztírá a sjednocuje tón pleti. Přišel mi odstín medium (po domluvě) a musím říct, že mi naprosto vyhovuje. Lehké složení způsobuje, že krém na pokožce skoro neucítíte. Krém nezakryje větší nedokonalosti pleti, což mi ale moc nevadí.  Pokud se objeví nějaký pupínek zamaskuji ho nejprve korektorem. Oceňuji také to, že má krém ochranný faktor 20, což se bude v nadcházejících  měsících hodit. 

Podle výrobce Astrid CC krém v jednom kroku: 
• Sjednocuje barevný tón pleti a udržuje ji zářivou po celý den díky minerálním pigmentům a rostlinným kmenovým buňkám.
• Kryje nedokonalosti pleti jako jsou pupínky, skvrnky, známky únavy a jemné linky.
• Rozjasňuje pleť a zdůrazňuje její přirozený vzhled.
• Poskytuje pleti okamžitou hydrataci, která přetrvá až po dobu 24 hodin, díky obsahu hydratačního komplexu HYDROVITON® Plus a mikrofragmentované kyseliny hyaluronové.
• OF 20 chrání pleť před UV zářením a předčasným stárnutím.


Na závěr bych jen chtěla říct, že mě všechny tři produkty mile překvapily a určitě je můžu všem doporučit! Vůbec jsem nečekala, že Astrid nabízí tak široký sortiment kosmetických produktů, až se za svou neznalost trochu stydím. Značka totiž v ČR není žádným nováčkem existuje na trhu už 150 let.
Více o sortimentu a o samotných výrobcích najdete na oficiálních stránkách značky Astrid.


ZNÁTE ZNAČKU A KOSMETIKU ASTRID? 
JAKÝ PRODUKT TÉTO ZNAČKY JSTE UŽ ZKOUŠELY?




21 komentářů:

  1. Micelarni voda me zaujala.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je suprová! Krásně voní, nevím o žádné, co by mi tak voněla.

      Vymazat
  2. túto značku veľmi nepoznám, ale zaujal ma CC krém, lebo som ešte nemala žiaden :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám CC krémy ráda, ale doma mám jeden ve strašně tmavém odstínu, takže tento se mi dost hodí, protože mi sedl odstín.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji, fotím mobilem, tak nejsou fotky takové jak z lepšího foťáku, ale v rámci možností jsem spokojená.

      Vymazat
  4. Já od té doby co testuju CC cream, jsem ani make-up nepoužila, zamilovala jsem si ho. :) Krém taky, micelárku si musím pořídit, protože mě mooc zajímá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ji kup není drahá a skvěle poslouží!

      Vymazat
  5. Všetky produkty vyzerajú veľmi dobre, najviac ma zaujal cc krém :)

    OdpovědětVymazat
  6. značku znám :) já od nich nedám dopustit na pletove cistici mleko pro suchou a citlivou plet, a moc se mi libi jejich novy design :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kosmetiku Astrid znám, vybavuje se mi hlavně tato značka z dob, kdy jsem byla na základce :). Dnes jdu do DM a produkty omrknu, protože mě Tvoje reakce na výrobky nadchly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pak dej vědět jestli sis něco od Astridu nakoupila :)

      Vymazat
  8. Musím říct, ze na ten CC ke jsem v Tetě koukala taky, vychstel ve slevě zhruba na 89 Kč, ale nebyla jsem si moc jista a nechtěla jsem investovat do nějakého nic nedelajiciho krému. Teď toho trochu lituji. :/ Hezké fotecky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snad bude zase v nějaké akci, za sebe ho můžu doporučit :)

      Vymazat
  9. Krásná recenze :) Na tu micelárku určitě časem mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no já už jsem na dně, tak poběžím pro novou :)

      Vymazat
  10. Pěkný článek :) já od Astridu znám asi jen opalovací krémy a balzámy na rty, ale tyto produkty vypadají taky zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem znala jen opalováky, ale byla jsem mile překvapena, že Astrid umí i jiné produkty a opravdu dobře!

      Vymazat
  11. Dobrý den, četla jsem Váš zajímavý článek. Před časem můj partner podstoupil nastřelení vousů na této klinice, bylo mu doporučeno na ošetřování pokožky nějakou kosmetiku. Vyzkoušel kosmetiku řady ASTRID , může jen doporučit. Z pozdravem. H

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...