čtvrtek 31. března 2016

Mrkvičková maska na vlasy CAROTA značky Kallos


Dnes pro vás mám tip na vlasovou kosmetiku, jde o masku na vlasy Carota od maďarské značky Kallos, která nabízí spoustu vlasové kosmetiky, ale také dekorativní kosmetiky, takže si určitě máte z čeho vybírat. Produkty Kallos můžete zakoupit například na parfums.cz. Přiznám se, že značku moc neznám, ale nastudovala jsem si o ní pár informací.

O značce Kallos
Jde o cenově dostupnou a kvalitní kosmetiku, která pochází z Maďarska. Značku Kallos založil v roce 1978 John Kallos. Tato značka nabízí produkty pro profesionální péči o vlasy, pleť a tělo a širokou škálu dekorativní kosmetiky, nabízí také řešení pro různé problémy s vlasy a pokožkou hlavy. Kosmetické produkty této značky mají originální a příjemný design.

Já jsem si z široké nabídky produktů vybrala právě masku na vlasy Carota, která mě zaujala zajímavým obalem a popisem. Objednala jsem si balení o obsahu 275 ml za 48 Kč. Jde o menší balení, chtěla jsem masku  nejprve jen vyzkoušet. Masku si můžete koupit i ve větším a balení s obsahem 800 ml za 89 Kč, cena je opravdu výhodná. Maska je pro všechny typy vlasů, kterým navrací lesk a přirozený vzhled. Obsahuje vitamíny, aminokyseliny, výtažky ze lněných semen a z mrkve. Je ideální pro mastné a barvené vlasy, které hydratuje, vyživuje a omezuje sklon k mastnotě. 

Obal je průhledný plastový s bílým vrškem a oranžovým nápisem CAROTA. Myslela jsme si, že bude obal oranžový a maska klasicky bílá, ale byla jsem překvapená. Maska má tmavě lososovou barvu (mrkvičkovou barvu), není nijak extrémně hutná, ani tekutá, hustotou mi připomíná pudink. Konzistence je tak akorát, z vlasů nestéká a dobře se aplikuje. Maska se má nanést na umyté a ručníkem vysušené vlasy a má se nechat působit 5- 10 minut a poté opláchnout. Já tedy čas moc neměřím, takže ji mám na vlasech, tak jak to zrovna vyjde, jednou 5 minut a jindy i 15 minut. Masku můžete používat klidně každý den, za což bych jí dala plusové body.  Vlasy mám po masce hezky hebké a hydratované. Carota je vhodná i pro narušené, chemicky ošetřené vlásky. Parfemace mě zrovna dvakrát nenadchla připomíná mi prací prostředek, ale když se maska z vlasů smyje, tak vůni necítím. Raději si, ale kupuji masky, po kterých mi vlásky krásně voní ještě další den. Podle mě jde o průměrnou masku na vlasy, která splní vše, co slibuje. Určitě stojí za těch pár korun, které za ni dáte. 

Moje shrnutí
+ cena
+ konzistence
+ balení
- vůně



UŽ JSI ZKOUŠELA NĚJAKOU MASKU NA VLASY ZNAČKY KALLOS?


23 komentářů:

  1. Právě o této značce přemýšlím, ty ceny jsou naprosto parádní:) A koukám, že ani kvalita nebude pozadu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám od Kallosu čokoládovou a banánovou masku a jsem spokojená.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. O nej som ešte nepočula, no vyzerá skvelo :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se podívej na jejich celou nabídku kosmetiky, mají toho hodně.

      Vymazat
  4. Pěkný článek :) žádnou masku od této značky jsem nezkoušela, ale teď mi zrovna došla, tak bych se po téhle mohla kouknout :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nice review dear, keep sharing =)

    http://ohladymania.blogspot.com/

    .

    OdpovědětVymazat
  6. Mám taky jednu masku na vlasy od této značky a jsem s ní spokojená. Líbí se mi, že se dají koupit i ve velkém balení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně je fajn, že na vyzkoušení si můžeš koupit menší balení a pokud si spokojená můžeš jít do většího. Já mám kratší vlásky, takže mě vydrží i to menší balení, ale věřím, že dlouhovlásky ho mají za několik týdnů fuč.

      Vymazat
  7. Zajímavá maska, ale vypadá dobře !! :)

    OdpovědětVymazat
  8. já používám Latté masku a spokojenost a koupenou mám i čokoládovou, tak jsem na ni zvědavá, ještě jsem ji nepoužívala, ale čuchala jsem k ní a krásně voní, jen mi přijde oproti te Latté taková hustší.

    OdpovědětVymazat
  9. parfums sem tam objednávam aj ja nejaké produkty páči sa mi že dostávame darček zadarmo :), možno vyskusam aj tuto, sice mam jednu, ale ta mi uz konci :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Značku znám, ale sama jsem zatím nic nevyzkoušela. Masky popravdě moc nepoužívám, jsem na tyhle kroky navíc ve vlasové péči většinou dost líná :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ja bych rada nejakou vyzkousela.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Poznám túto značku, ale ešte som si od nej nič nekúpila :) Ale recenzia vyzerá zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...