středa 17. února 2016

Miss sporty clubbing colour 044


Tento fuchsiový lak od Miss sporty číslo 044 splňuje všechno, co řada Clubbing colours slibuje. Je opravdu rychleschnoucí, dávala jsem dvě vrstvy a lak byl suchý během několika minut. Na nehtech se krásně leskne. Zatím ho mám na nehtech třetí den, ale bez jakéhokoli odloupnutí a vyblednutí. Lakovala jsem dvě vrstvy, ale pro světlejší odstín by stačila i jedna vrstva. Už při jedné vrstvě pěkně kryje a nehet neprosvítá. 



Na prsteníčky jsem lepila vodolepky z Aliexpressu, které jsem chtěla vyzkoušet. Šlo o moje první vodolepky, tak jsem se bála jak to dopadne, ale manipulace s nimi je naprosto jednoduchá. Na poprvé to dopadlo skvěle a určitě budu vodolepkami zdobit častěji, protože je to rychlovka. 


Vodolepky jsem objednávala z tohoto odkazu. Stály mě 0,99 dolaru. Jde o jeden arch se dvěma vzory. Každý vzor je na archu pro 10 prstů.



JAK SE VÁM LÍBÍ LAK? POUŽÍVÁTE VODOLEPKY?




17 komentářů:

  1. Veľmi pekné nechtíky, a tie nálepky na nechty sú skvelé, vyzerá to úžasne. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné a vodolepka vypadá fajně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj! Predávam značkovu paletku Bh Cosmetics - 120 tienov za super cenu! A kopu inych veci, pre viac info Klik SEM alebo kacena903@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě vodolepky vyzkoušej pěkně se s nimi pracuje a je to rychlovka.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná kombinace, moc se mi líbí odstín laku. Škoda, že jsem se zařekla, že si v roce 2016 žádný nový lak nepořídím, ale obávám se, že až se dostanu do drogerky, tak moje přesvědčení vezme za své :D Vodolepka se mi moc líbí, nemám s nimi žádnou zkušenost, ale vypadá to skvěle. Děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nekoupit si celý rok žádný lak tak to bych rozhodně nevydržela :D, ale budu ti držet pěsti. A vodolepky určitě vyzkoušej.

      Vymazat
  6. Nail art je vážne krásny :) Jednoduchý a pritom ženský. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  7. Lak má nadhérnú farbu. Vodolepky používam aj ja. Naozaj si zvolila veľmi peknú a zaujímavú kombináciu. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to dobre. Clubbing colours sú jedny z mojich najobľúbenejších lakov, mám ich doma celkom dosť. Dobre držia, farby sú krásne a mne osobne štetček od Miss Sporty vyhovuje najviac zo všetkých, pretože je krásne široký... Inak tie vodolepky budem musieť niekedy vyskúšať, pôsobia veľmi pekne. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi laky od MS vyhovují hlavně konzistencí a štětečkem!

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...