středa 27. března 2019

Zoya: Lak na nehty Oddete a Leia

Krásný jarní den vám přeju a konečně tu pro vás mám další tipy na laky na nehtíky. Tentokrát se mrkneme na dva laky značky Zoya. Tuto značku jsem si vážně moc oblíbila. Líbí se mi jejich lahvičky, štěteček, odstíny, výdrž i složení laků. Takže pokud značku ještě neznáte, určitě na zkoušku nějaký lak kupte, nejsou sice nejlevnější, ale investice se opravdu vyplatí, budete stejně nadšené jako já. 
Lak kryje ve dvou vrstvách, při jedné vrstvě mi trošku nehet prosvítal, proto jsem přidala druhou vrstvu aby byl povrch dokonalý. Barva je nádherná nude růžová. Na nehtech vypadá elegantně. Lakování bylo v pohodě, rychlovka, vrstva laku byla vždycky za pár minutek suchá. Lak mi na nehtech v pohodě vydrží týden a to nehty tedy vůbec nešetřím. Cena tohoto laku je 270,- a lahvička je o objemu 15 ml.

Cena tohoto laku je 270,- a lahvička je o objemu 15 ml. Jde o čirý lak plný malých metalických třpytek! Tento lak je fakt super, dá se lakovat samostatně anebo na barevný podkladový lak. Třpytky mají odlesky do fuxhsiové, zelené a zlaté barvy. Na sluníčku je to fakt pecka! Stačí tímto lakem nalakovat i jeden nehet a hned jsou nehty nepřehlédnutelné. Opět lakování na jedničku! Schnutí taky super a s výdrží tomu není jinak. 
Abych to shrnula, tak oba dva laky musím moc pochválit, předčily moje očekávání a jsem s nimi moc spokojená. Důležitá je pro mě hlavně výdrž a tu zvládají na jedničku. Za zaslání laků na nehty bych chtěla poděkovat e-shopu RájNehtů.cz.

Pokud si budete chtít nakoupit na e-shopu Ráj nehtů, využijte prokliku přes Tipli.cz nabízí vrácení 2,5% z nákupu.

LÍBÍ SE VÁM LAKY? 
MÁTE DOMA NĚJAKÝ LAK ZNAČKY ZOYA?



11 komentářů:

  1. Zoya laky jsou naprosto perfektní. Mám jeden a ten je boží.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu jsou super a investovat do nich se určitě vyplatí!

      Vymazat
  2. Tyhle barvy na nehtech miluju a ten třpytivý lak vypadá skvěle! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Se značkou nemám zkušenost, jsou to krásné barvy a výdrž u laků je pro mě taky důležitá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak pro mě je taky výdrž laku na prvních příčkách, pamatuji si jak jsem si laky dřív nalakovala a večer jsem je měla odrbané.

      Vymazat
  4. Značku laků sice doma nemám, ale čtu na ně samou chválu. Mají pěkné odstíny.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Od této značky jsem laky na nehty nezkoušela, ale už jsme o nich slyšela :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. V poslední době jsem si hodně oblíbila bio přírodní laky. Protože to hodně řeším obecně vzato (například namísto potisků volím vyšívání na textil, když nakupuji oblečení), tak mě to zajímá. Jednak je to šetrné k mému zdraví (lakuji si nehty pravidelně a hodně se líčím), ale hlavně je to šetrné k přírodě.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...