pátek 15. března 2019

Mara naturals: Magnéziová sůl do koupele brusinka

Mara Naturals, tak tohle je pro mě tedy novinka, kterou jsem objevila na e-shopu Krásná každý den, při vybírání nových produktů pro recenze. Jejich produkty mě zaujaly svými obaly a zajímavými popisky. Vybrala jsem si na vyzkoušení Magnéziovou sůl do koupele brusinka. Mara Naturals je lotyšská značka, která přinese kousek přírody přímo k vám domů. Značka nabízí hned 5 produktových řad mezi které patří: borůvka, brusinka, jalovec, bezinka a rebarbora. Obaly produktů jsou si podobné, jednotlivé produktové řady jsou odlišeny jen barvou textů.
Značka MARA NATURALS se při výrobě kosmetiky snaží být přívětivá jak k přírodě, tak k člověku. Používá nejkvalitnější přírodní složky. Produkty neobsahují SLS, SLES, PEG, parabeny, alergeny, alkohol a barviva.

Produktová řada brusinka se pyšní obaly v kombinaci černá a růžová. Sůl je v papírovém pytlíčku s rychlouzávěrem, který je velmi praktický. Balení je o obsahu 200 g, což by mělo vyjít tak na dvě napuštěné vany, protože na jednu koupelovou lázeň máte použít 100 g. Já jsem si sůl šetřila a tak mi vyšla na 4 koupele. 

Sůl je obohacena o hořčíkové složky, které zlepšují krevní oběh a tím ulevují od stresu. Koupel do které přidáte tuto sůl pěkně pokožku hydratuje a posílí tělo v ochraně proti okolním vlivům. Pokožka je po koupeli krásně heboučká a vyživená.
Ještě se musím zmínit o vůni. Sůl jsem si vybrala ve variantě brusinka a byla jsem moc zvědavá na její vůni. Vůně je osvěžující a já jsem z ní naprosto nadšená. Když jsem strčila nos přímo do papírového obalu byla vůně dost intenzivní, ale po přidání soli do koupele se vůně rozplynula a sůl moc nevoněla, což je škoda, ale možná to bude tím, že jsem použila jen polovinu doporučeného množství no a taky tím, že v tom prostě není žádná chemie. 

Složení 
Chlorid horečnatý*, chlorid draselný*, chlorid sodný*, kokamidopropyl betain*, parfém, voda*
* - 99,0 % složek přírodního původu

Mara Natural sůl brusinka hodnotím velmi kladně a určitě vyzkouším i další produkty od této značky. Produkty značky Mara Naturals si můžete objednat na e-shopu Krásná každý den.

ZNÁTE ZNAČKU MARA NARUTALS? 
JAKÉ SOLI DO KOUPELE POUŽÍVÁTE VY? 




10 komentářů:

  1. My vanu nemáme, ale jak vidím, kolik skvělých výrobků do vany teď vyrábějí, tak mě to i trošku mrzí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona by byla sůl super i jen do lavorku s vodou a do ní namočit nožky :).

      Vymazat
  2. Vanu máme, ale více se v ní ráchá manžel, já jen občas, ale on má velmi ráda různé soli a pěny :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se u nás víc koupe manžel, já si raději dám spršku :). Ale jednou za týden se ráda do vany naložím.

      Vymazat
  3. značku nepoznám, ale vyzerá super že tam nie sú tie zbytočné chemické látky :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  4. Soľ vyzerá na pohľad úžasne, taktiež je super, že tam nie je žiadna zbytočná chémia :) Ja kúpeľ vo vani veľmi často nevyhľadávam, skôr rýchla sprcha a hotovo :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No v létě taky preferuji jenom sprchu, ale přes zimu se minimálně jednou za týden naložím do vany a čekám až se mi udělají varhánky na prstech :D.

      Vymazat
  5. S takovou solí zkušenosti nemám :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...