neděle 4. listopadu 2018

Nani Nails: Výživný olejíček Flower Power

Dbám o svoje ruce a olejíčky na nehty přímo miluju! Používám je pravidelně a musím říct, že jsou při jejich aplikaci nehty opravdu viditelně v lepší kondici. Není to tak dávno, co jsem dostala jeden takový na vyzkoušení z e-shopu Nani Nails. V balíčku mi přišel olejíček s názvem Flower Power, takže síla květin.
Olejíček je v malé lahvičce o objemu 15 ml, což je pěkná dávka a vydrží mi klidně na půl roku a to olejíčky používám fakt pravidelně. Olej má praktické kapátko, což mi přijde jako fajn změna po štětečcích. Olej by měl podporovat růst nehtů, bojuje s třepením nehtů a měl by vonět pěkně po kytkách. 
Vůně je docela intenzivní a opravdu květinová, každopádně na mě možná až moc silná, ale po chvilce už ji nevnímám a soustředím se na činnost, kterou právě dělám během toho co olej působí. Olejíček mám vždy po ruce a během sledování telky nebo psaní článků si ho na nehty nanesu a užívám si jeho péči o nehtíky. Většinou si olej na nehty nanáším po odlakování, abych je zregenerovala. Olej nanáším na nehty, ale také na jejich nejbližší okolí, tedy i na kůžičku. 
Cena oleje je 57,-, což je super cena, vzhledem k tomu, že vám olej vydrží fakt dlouho

POUŽÍVÁTE PEČUJÍCÍ OLEJÍČKY NA NEHTY?


4 komentáře:

  1. Mám jeden od Oriflamu, ale jaksi na něj zapomínám. Kdybych měla s nehty větší problém, určitě bych ho používala pravidelně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já olejíčky moc nepoužívám, ale značku Nani Nails znám a mají super výrobky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Olejíčky na nehty jsem nikdy nepoužívala. Vždycky kůžičku promasíruju něčím, co je zrovna po ruce takže zkušenost nemám. Tady by mě asi i trochu odradila ta květinová vůně - tolik ji nevyhledává mi, ale samotný produkt nevypadá špatně, hlavně obal je krásný :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, tak ten už vzhledově vypadá krásně, až jakoby "luxusním" dojmem :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...