středa 28. března 2018

Biofficina Toscana: Svěží deodorační květinový krém

Začíná se nám oteplovat a už dlouho na blogu nebyla žádná recenze na nějaký přírodní deodorant, takže je na čase abych vám představila Svěží deodorační květinový krém značky Biofficina Toscana. Na tento krém jsem byla dost zvědavá, tak se na něj půjdeme společně podívat.
Deodorační krém je v plastové tubě o objemu 50 ml, což mi přijde jako dostatečné množství. Díky příjemné velikosti tuby, která se vejde akorát do dlaně bude super i do kabelky nebo na cesty. Balení se nese ve stejném stylu jako ostatní produkty značky Biofficina Toscana - je jednoduché a laděné do žluto/oranžové barvy. 

Deodorační krém má střední konzistenci a opravdu připomíná třeba krém na ruce. Stačí ho trošku vymáčknout z tuby a prsty nanést do podpaží. Aplikace je tedy velmi snadná a rychlá, ovšem není zase tak hygienická, protože si ho do podpaží nanášíte prsty, ale já už jsem zvyklá a vůbec mi to nevadí. 
Krém pokožku vůbec nedráždí a pěkně ji hydratuje. Deodorační krém každopádně nezamezí pocení, protože nejde o antiperspirant. Krém neobsahuje žádné škodlivé složky jako jsou například soli hliníku, draselného kamence nebo alkoholu. Pokud jde o vůni, tak ta je opravdu velmi příjemná květinová, mě tedy naprosto vyhovuje. Každopádně pokud byste květinovou vůni v oblibě neměly, tak je ještě druhá varianta tohoto krému a to s citrusovou parfemací. 

Aktivními složkami krému jsou extrakty z organického rozmarýnu, přesličky, máty peprné, šalvěje, tymiánu a organického olivového oleje a další. 

Myslím, že u tohoto krému budou účinky dost odlišné člověk od člověka, ale já si ho ráno do podpaží nanesu a ještě na oběd necítím žádný zápach, ale je fakt, že já se nijak zvlášť nepotím, ale uvidíme v létě, každopádně i tak si nemůžu stěžovat, že bych byla upocená cítit na sto honů. Při běžném pracovním nasazení s ním zvládnu celý den, nebo ho někdy pro dobrý pocit, prostě během dne nanesu do podpaží znovu. 
Pokud vás Svěží deodorační krém s květinovou vůní zaujal, tak si ho můžete objednat ZDE, kde za něj zaplatíte 229,-. Jasně můžete si říct, že je to docela vysoká cena, ale já se snažím s deodorantem neplýtvat a určitě mi investice do přírodní kosmetiky nepřijde zbytečná, jen si vemte kolik peněz utratíte, jen při návštěvě DMka (sama to znám). Já ho mohu určitě doporučit! 

CO NA TENTO PRODUKT ŘÍKÁTE?


6 komentářů:

  1. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak o takomto deodorante som ešte nepočula ale vyzera to celkom fajin taka novinka pre mňa:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle vidím poprvé. Já měla tu čest se dvěma přírodníma deo, ale za mě celkem na nic..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem s přírodními deodoranty teda moc spokojená, jaké si zkoušela ty?

      Vymazat
  4. Hodně zajímavý deodorant. Jak si tělo zvykne na přírodní deodoranty, tak zjistí, že se najednou méně potí. Teď mi málokterý přírodní vyloženě nevyhovuje. Chce to čas.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...